SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Eveniment » Recordul mondial al lui Țiriac de la Madrid, „amenințat” la Players Party ITF Vitality

Recordul mondial al lui Țiriac de la Madrid, „amenințat” la Players Party ITF Vitality 

13566125_1708973966021867_701302511_n

La ultima ediție de la Open Madrid s-a stabilit un nou record mondial al numărului de persoane care au reușit să țină, în același timp, mingea pe rachetă, timp de 10 secunde. Astfel, la începutul lunii mai, s-au strâns 1.474 de iubitori ai tenisului, printre care și Ion Țiriac, patronul turneului. Iar recordul a fost omologat în Cartea Recordurilor.

În premieră în România, la Tenis Club din Curtea de Argeș, la Players Party din cadrul turneului ITF – Vitality Open Tour, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, a avut loc o inițiativă similară. Astfel, cei prezenți au ținut, în același timp, mingea pe rachetă, timp de 10 secunde.

La ITF Vitality Tour va exista live streaming, începand de vineri 1 iulie, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/vitalityopentour/live-broadcast . Vineri poate fi urmărită finala de dublu dintre perechile Petru Luncanu/Mariano Kestelboim (Argentina) și Victor Cornea/ Victor Anagnastopol și partidele din sferturi la simplu, unde a acces și Dragoș Dima.

Pe  website-ul turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/ , cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România – Musli Vitalis, iar organizatorii turneului sunt Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.