SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Ciclism » Străbătând Europa pe două roți

Străbătând Europa pe două roți 

c20

Povestea implantologului Sorin Găgeanu, care străbate Europa pe bicicletă, a devenit subiect de documentar.

c9

“Plimbarea cu bicicleta este o călătorie inițiatică spre interior, o cunoaștere profundă a fiecăruia. Am întâlnit o mulțime de oameni frumoşi, de locuri speciale, trăind experiențe de neuitat. Toate aceste mesaje dorim să le comunicăm într-un documentar cu mai multe episoade, fiind contactați pentru discuții în acest sens”, spune implantologul de la Artistic Dent.

De asemenea, ne aflăm în negocieri și pentru a transmite următoarele noastre expediții cicloturistice, precizează Sorin Găgeanu. “Avem deja material video filmat cu drona, gopro fix pe bicicletă, gopro mobil, cât și cu Iphone 6 din ultima expediție Corsica – Sardinia – Sicilia Tour. Și o pagina de Facebook unde am postat zilnic poveștile excursiei: https://m.facebook.com/ArtisticBike/”.

c-0-Bruxelles-malmo-coperta

În 2015, implantologul Sorin Găgeanu (artistic-dent.ro) a pedalat pe bicicletă 1400 km pe ruta Bruxelles – Malmo. Pentru asta el a traversat 5 țări în 15 de zile, după ce a călătorit cu 2 avioane, un feribot și 2 trenuri.

În 2016, Sorin Găgeanu și Andrei Rozescu au parcurs pe bicicletă 2400 km în 36 de zile în Turul Marii Britanii. Pentru asta au trecut prin 10 țări, în care au poposit la 21 de gazde și au schimbat 9 feriboturi și 3 avioane.

B-brit

Iar în acest an, în intenția de a străbate Europa pe bicicletă, Sorin Găgeanu și Andrei Rozescu au reușit să străbată Sardinia – Corsica – Sicilia Tour, într-o expediție plină de energie și aventură.

I1

Asta a însemnat străbaterea a trei insule – Corsica, Sardinia și Sicilia, în 26 de zile, pe o distanță de 1470 km, la 17360 m elevație.

Iar povestea românului care vrea cucerește Europa pe bicicletă nu s-a încheiat aici.


Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.