SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Breaking News » Adrian Popescu Săcele a înfiinţat o nouă federaţie de karate: „Va fi o federaţie cu totul diferită de restul”

Adrian Popescu Săcele a înfiinţat o nouă federaţie de karate: „Va fi o federaţie cu totul diferită de restul” 

popescu-sacele

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Karate, Adrian Popescu Săcele, care a pierdut lupta pentru şefia forului de karate în favoarea lui Lucian Băroiu, a înfiinţat recent o nouă federaţie de arte marţiale, Federaţia Română de Karate Do şi Discipline Asociate, aşteptând în acest moment Certificatul de Identitate Sportivă de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

„Federaţia de Karate s-a înfiinţat în 1990 şi însuma toate artele marţiale. Mi s-a propus şefia, dar la vremea respectivă eram ancorat în activitatea universitară. În 1994 s-a înfiinţat Federaţia de Karate Tradiţional. La ora actuală sunt mai multe federaţii atâta timp cât există dreptul la liberă exprimare. Ideea mea nu s-a refuzat din start, am vorbit doamna Carmen Tocală, dar acum este un blocaj de moment. Ministerul nu este bine informat, fiind o amplă manipulare. Karate Do înseamnă ceva, cu totul diferit de restul karateului. Consider că sunt omul cel mai competent să conduc o astfel de federaţie, nu alianţe sau aranjamente de conjuctură şi voi demonstra că pot scoate campioni pentru România”, a spus Adrian Popescu Săcele la Sport Total FM.

Fostul preşedinte al FR de Karate a povestit pe scurt de ce a ales să meargă pe un drum diferit faţă de Lucian Băroiu, actualul şef al karateului românesc: „la ultimele alegeri a fost un conflict de management, care nu mi-a fost acceptat, iar eu m-am retras, fără să am vreo recunoaştere a înfrângerii. Totul s-a întâmplat fără ca eu să mai particip. Ceea ce mi-a propus domnul Băroiu n-am putut accepta, atâta timp cât eu sunt cel care a înfiinţat acea federatie”, a mai comentat Săcele.

FOTO: sptfm.ro

Articole relevante

2 Responses to Adrian Popescu Săcele a înfiinţat o nouă federaţie de karate: „Va fi o federaţie cu totul diferită de restul”

  1. human spirit

    Mult succes ! Aceeasi parere despre tine, esti un Lord ! stii tu ..

     
  2. Chitoiu Marian -Hunedoara.

    diferita ? restul ? termeni folostiti lasa de dorit.Nimeni nu este de neinlocuit.Cei ce vin sa dovedeasca ca sunt mai buni .

     

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.