SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Saturday, September 23, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » Adversari accesibili în grupe pentru Lupii București

Adversari accesibili în grupe pentru Lupii București 

European Rugby Challenge Cup branding 10/6/2014

Lupii București vor debuta pe 17 octombrie în European Rugby Challenge Cup, unde vor împărți grupa 3 cu echipele Stade Francais, Newcastle Falcons și Newport Dragons.

Formația cea mai accesibilă pare a fi Newcastle Falcons, care în sezonul trecut al Aviva Premiership a evitat la limită retrogadarea, clasându-se pe penultima poziție. Nici în actuala stagiune “vulturii” nu se descurcă mai bine, având un bilanț de patru înfrângeri din tot atâtea posibile. Galezii de la Newport Dragons nu sunt nici ei într-o formă prea bună, reușind în etapa precedentă a Guinness Pro 12 prima victorie după pantru partide. “Dragonii” n-au mai trecut din 2005 de mijlocul clasamentului. Cel mai greu adversar este de departe Stade Francais, echipă cu un parcurs foarte bun în Top 14. Parizienii au reușit să câștige cinci din cele șapte partide disputate până acum în noul sezon.

Lupii București vor juca primul meci în compania englezilor de la Newcastel Falcons, urmând ca în etapa a doua să întâlnească Stade Francais și să încheie faza grupelor cu partida împotriva grupării Newport Dragons.

sursa foto: frr.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.