SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Gimnastică » Gimnastică aerobică » Aerobic pentru toţi

Aerobic pentru toţi 

aerobic

Bery Fitness&Spa, unul dintre cele mai apreciate şi frecventate complexuri sportive din Bucureşti, a ales să îşi extindă serviciile, optând pentru clasele de aerobic. Totul se desfăşoară într-un mod profesionist, cu ajutorul a şapte instructori specializaţi, deschişi către nevoile clienţilor şi cu o experienţă vastă.

La Bery Fitness&Spa Berceni se desfăşoară 14 clase de aerobic. Cu ajutorul doamnei Ileana Roşu, coordonator eveniment la „Training Challenge“, am desluşit ce presupune fiecare clasă. BODY STRENGTH este o clasă de tonifiere musculară folosind bare cu greutăţi, gantere, kettlebell şi saltele. BOSU ­PILATES – BOSU este accesoriul perfect pentru a completa o gamă largă de exerciţii PILATES autentice. Exerciţiile sunt o modalitate excelentă pentru întărirea zonei abdominale şi lombare şi pentru îmbunătăţirea echilibrului. Mingea BOSU este o piesă de echipament de fitness concepută pentru a antrena echilibrul. Împreună, BOSU PILATES te provoacă să îţi depăşeşti limitele! BOSU® – „Both Sides Up“ („Ambele părţi în sus“) este unul dintre cele mai populare instrumente de fitness pentru antrenamentele de grup, dar şi pentru antrenamentele individuale. BOSU® Balance Trainer poate fi folosit fie ca platformă, fie sub formă de cupolă. Poate fi folosit pentru diverse exerciţii, îmbunătăţind rezistenţa, forţa, echilibrul şi stabilitatea, astfel încât să poată fi folosit pentru antrenamente cardio, de forţă, de flexibilitate, de tonifiere sau de întărire a mijlocului. CARDIO ZONE este o clasă dinamică, unde predomină antrenamentul cardio. De asemenea, obiectivele vizate în timpul acestui tip de antrenament sunt: dezvoltarea sistemul cardiovascular şi în acelaşi timp scăderea ţesutului adipos.
CIRCUIT TRAINING este o clasă în care se vor lucra intensiv o serie de exerciţii unul după altul sau prin rotaţie, iar fiecare exerciţiu va urmări dezvoltarea unor abilităţi noi la fiecare dintre participanţi. Acesta este un antrenament complex şi intens în care este solicitat întregul lanţ muscular. Este ideal atât pentru tonifiere, cât şi pentru reducerea stratului adipos. FUNCTIONAL ­TRAINING – la acest tip de clasă exerciţiile pe care le facem ne vor ajuta corpul fără mişcare fără limite. Atât exercitiile simple, cât şi cele complexe implică folosirea întregului corp, iar solicitările au loc atât fizic, cât şi psihic. Acest tip de antrenament ne pregateşte pentru orice tip de solicitări de ordin fizic pentru a ne îndeplini cu uşurinţă sarcinile noastre de zi cu zi. INTERVAL TRAINING este o clasă care se realizează prin alternanţa antrenamentului cardio cu cel de tonifiere. Pentru intervalele cardio se folosesc mişcări simple din aerobicul clasic, iar pentru intervalele de tonifiere se lucrează pe rând grupele musculare folosind echipamentul din dotare. KHAI-BO este un tip de exerciţii de freestyle combat executate pe muzică. KHAI-BO reprezintă un antrenament aerobic ce presupune lovituri inspirate din artele marţiale, practicat pe muzica alertă pentru un dinamism sporit şi distracţie pe măsură.
PILATES este considerat un sistem ideal ce implică atât corpul cât şi mintea. Exerciţiile PILATES lucrează în profunzime fiecare muşchi din corp, însă se pune accent pe întărirea musculaturii din zona mediană, pe îmbunătăţirea echilibrului, a flexibilităţii şi a respiraţiei. STEEL TONIC este un antrenament localizat, care nu va fi plictisitor sau dificil deoarece propune un mod simplu, distractiv şi eficient de antrenament. Se concentrează în mare parte pe partea inferioară a corpului, picioarele şi fesele fiind împinse la limită în 50 minute, care vă vor testa rezistenţa şi abilitatea la maxim. STEP este o clasă de aerobic dinamică şi energică, care ajută la creşterea condiţiei fizice şi tonifică foarte bine membrele inferioare cât şi cele superioare. TRAINING CHALLENGE promovează antrenamente care pun accent pe ambiţia şi dorinţa participanţilor de a se autodepăşi! ZUMBA STEP vă va aduce un antrenament eficient de distracţie şi de utilizarea a trei componente de exerciţii diferite, în termen de o clasă: Zumba Step Dance, Zumba Step fitness, şi mişcări de step fundamentale. ZUMBA STEP va oferi mişcări de bază noi şi interesante, iar componenţa lor va varia în funcţie de ritm, melodie şi coregrafie. Antrenamentele pot fi la fel de provocatoare ca un antrenament de jogging şi încă produc forţe de impact la fel de sigur ca mersul pe jos. ZUMBA FITNESS – ZUMBA este un program de fitness inspirat din dansurile latino, ce implică o combinaţie între elemente care ţin de dans şi elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mişcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marţiale, şi chiar bollywood, res­pectiv dans din buric. Sunt incluse şi exerciţii de squat şi streching.
Alăturaţi-vă unei experienţe unice ­într-o sală de aerobic!

Articol publicat în nr.53 al revistei Sport Revolution

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.