SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Breaking News » Alegeri la şefia Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă! Trei candidaţi vor locul lăsat vacant de Tanczos Barna

Alegeri la şefia Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă! Trei candidaţi vor locul lăsat vacant de Tanczos Barna 

HOCHEI:STEAUA BUCURESTI-NZ STARS 0-2,LIGA MOL (6.01.2009)

Hocheiul pe gheaţă din România se află în faţa unui nou capitol. După ce în septembrie, preşedintele suspendat al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, şi-a dat demisia împreună cu tot staff-ul său, a venit momentul ca sportul cu pucul din ţara noastră să beneficieze de o nouă conducere. Astfel, pe 18 noiembrie, începând cu ora 12:00, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului din Bucureşti va avea loc o Adunare Generală Extraordinară de Alegeri. Astfel, pentru preşedinţia federaţiei şi-au depus candidatura trei candidaţi, pentru cele două locuri de vicepreşedinte, cinci candidaţi, iar pentru cele opt locuri rămase libere în Biroul Federal vor candida 18 persoane.

Florian-Carmen Gheorghe este unul dintre cei trei candidaţi la funcţia de preşedinte al FRHG. Născut pe 17 februarie 1953 în Bucureşti, domnul Gheorghe a fost hocheist de performanţă la Dinamo şi Sportul Studenţesc, perioadă în care a bifat peste 250 de selecţii la echipa naţională. S-a dedicat ulterior antrenoratului, aflându-se pe banca tehnică a naţionalei de juniori la cinci Campionate Mondiale, iar pe cea a naţionalei de seniori la şase Campionate Mondiale. Din 1976 este maestru al sportului, iar în 1991 a fost onorat cu titlul de antrenor emerit. Între 2005 şi 2006, Florian Gheorghe a fost preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport (actualmente Ministerul Tineretului şi Sportului), iar anul trecut a candidat la şefia Federaţiei Române de Hochei.

Alexandru Butucel este cel mai tânăr candidat la funcţia de preşedinte. Născut pe 14 martie 1987 în Bucureşti, Alexandru Butucel a fost legitimat ca jucător la HCM Galaţi, după care a decis să se apuce de arbitraj. În prezent arbitru internaţional, tânărul este unul dintre cei care au adus în România, în mod oficial, fenomenul denumit “inline hockey” (hochei pe role).

Cel de-al treilea candidat este Zoltan Olti Paşca. Născut pe 23 noiembrie 1974 în Miercurea Ciuc, el este la ora actuală acţionar la ASC Corona Braşov. De asemenea, Paşca a făcut parte din Biroul Federal în timpul mandatului lui Tanczos Barna. Toţi membrii acelui birou şi-au dat demisia în luna septembrie a acestui an.

Pentru postul de vicepreşedinte candidează Mihai Brandabur (fost hocheist, actual director la CSM Dunărea Galaţi), Constantin Nistor (fost hocheist), Cătălin Ovidiu FilipCseke Szilard (fost membru al Biroului Federal în mandatul lui Barna) şi Atilla Bencze (fost vicepreşedinte în mandatul lui Barna).

Pentru cele opt locuri din Biroul Federal şi-au depus candidatura Tiberiu Iliescu (fost membru în Biroul Federal în mandatul lui Kurko Janos), Teodor Marius Chiru (antrenor Asociaţia Hockey Club Şoimii Bucureşti), Cristian Mănăilă (antrenor secund la Hockey Club Ice Magic din Buzău), Alexandru Nistor (fost secretar general al FRHG),  Iordan Dumitru (fost hocheist), Eduard Pană (fost secretar general al FRHG după Revoluţie, într-o perioadă în care hocheiul românesc s-a “dezvoltat miraculos”),  Cornel Chiriţă (fost căptian al naţionalei României de hochei), Sorin Grigori, Bela Nagy, Atilla-Ferenc Nagy, Levente Elekes (foşti hocheişti),  Andrei Constantin Nica, Vasilică Băiţan (director la CSM Suceava), dar şi Adrian Cosmin Topârceanu, Gabriel Stroe, Dumitru Emilian Cernica, Erno Lazar, Ervin Miklos, Erno Lazar (toţi foşti membri ai Biroului Federal în mandatul lui Barna).

FOTO: Răzvan Păsărică

Articole relevante

69 Responses to Alegeri la şefia Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă! Trei candidaţi vor locul lăsat vacant de Tanczos Barna

 1. RedWings

  Este randul tinerilor … Ce sa mai faca acest Florian la varsta sa ? a fost sef al ans si cu ce a ajutat hocheiul ? a facut vreun patinoar in bucuresti sau a ajutat la modernizarea celui actual ?
  Tot respectul pentru acest Butucel .. se pare ca acelasi tupeu care il are pe gheata il are si acum .. dar este un tupeu bine-venit, care arata ca generatia tanara nu mai suporta sa vada cum jocurile sunt facute de pensionari.
  Actionarul de la Brasov se pare ca a facut si el lucruri bune acolo, echipa merge bine, pe plan de marketing sta excelent ..

  ESTE RANDUL GENERATIEI TINERE !!!

   
 2. gogu

  Pana Eduard este prea BATRAN sa mai poata face ceva bun pentru hocheiului din romania. A avut timp 15 ani sa demonstreze ce poate. A lasat federatia pe butuci cu datorii, a tarat federatia in scandaluri de proportie, iar cu echipele nationale la seniori in grupa C, la tineret si juniori grupa D, la fel ca si cei care au condus federatia in ultimii 6 ani. E bun numai la smecherii nu a construit nici un patinoar. Nu are solutii pentru hocheiul de azi, e depasit.

   
  • RedWings

   Si pe Pana , si pe Florian , i-as vedea mai mult ca presedinti de onoare sau ambasadori ai hocheiului. Dar fraiele hocheiului trebuiesc luate de cineva tanar, cu experienta managaeriala, care are planuri, ambitii, tupeu. Nu cineva care s-a invechit in sportul asta ..

    
   • gogu

    Problema e cine sa ii invete pe tineri cum se conduce o federatie? Cei tineri nu au pregatirea si cunostintele necesare pentru a conduce o federatie, isi vor prinde urechile pana apuca sa invete ceva iar vulpoii batrani o sa ii incalece si o sa ii dea laoparte. La fel au facut si cei dinainte, total gresit, vorbeau doar de imagine, management si marketing, uitand de cuvantul performanta.

     
 3. bingo

  Conform sitului federatiei Domnii Olti-Paşca Zoltán, Bencze Attila, Lázár Ernő, Miklós Ervin, Cosmin Adrian Topârceanu, Emilian Dumitru Cernica, Cseke Szilárd au fost in conducere federatiei, respectiv au acceptat si condus ilegal destinele hocheiului romanesc, alaturi de marele lider din secuime, sunteti vinovati de situatia financiara dezastruoasa a hocheiului si haosul care a domnit in ultimul an. Ati fost complice cu grofii din harghita si ati adus grave prejudicii federatiei si imaginii hocheiului romanesc. iar ca membrii ai biroului federal ati ignorat justitia, statutul, ordinele ministerului, iar acum vreti sa conduceti din nou. Ca membrii ai biroului federal nu ati asigurat sursele de finantare necesare federatiei pentru susţinerea activităţii hocheistice. Sunteti vinovati de nerespectarea statutului, totodata fiind nedemni de a ocupa o functie de conducere in federatie. Un club poate fi condus ca un SRL, dar o federatie NU. Pana acum fiecare a domnit dupa bunul plac. De aici si haosul din acest sport. Hocheiul are nevoie de profesionisti nu de amatori. Amatori am tot avut, vacari, primari, florari, atleti, geamgii, judocani, afaceristi etc. Ce club de hochei ar vota asemenea candidati, care nu au dat dovada de corectitudine si au inselat cluburile conducand ilegal federatia ?

   
 4. Andrei

  Oameni buni Federatia Romana de Hochei nu poate fi condusa de oameni cu tupeu , tupeu a avut si Tanczos . Pentru a conduce Federatia Romana ai nevoie de Spate Politic fara de care nu poti face nimic , sprijinul ANS fara de care iar nu poti face nimic , relatii si cunostinte la IIHF pentru ca altfel nu te baga nimeni in seama acolo . Vreti nu vreti asta este realitatea !!!!

   
 5. bingo

  Daca tribunalul a suspendat si anulat alegerile din 2012 atunci sunt suspendate si anulate si numirile si angajarile facute, asa ca dl Portik Ferenc secretarul este numit ilegal, cam asa ar zice justitia.

   
 6. gogu

  Ce cauta iar primarul din Ciuc RADULY Robert – Kalman – Presedinte la Comisia de Apel ? El nu are timp pentru hochei e ocupat cu alte probleme dupa bataia administrata unui ofiter SRI, da cu subsemnatul.

   
  • zoltan

   de unde stiti cine si ce relatii are a fost in conducerea ministerului si nu a facut nimic pentru hochei a candidat anul trecut si a iesit scandal iar acum se lauda cu relatii dar nu are nimic interesati va si va veti convinge

    
 7. gogu

  Ar trebui cateva emisiuni televizate ca sa aflam de la candidatii la presedentie, vicepresedintie si membrii, ca sa vedem ce planuri au pentru hochei, vor aduce bani de acasa, ce patinuare au in proiect sa construiasca, ca altfel se voteaza in orb sau se manipuleaza voturie. Cine pe cine prosteste mai frumos ca se poarta in romania.

   
 8. upal

  mai aproape de nevoile tinerilor ,cu putere de munca ,daruire ,talent si cu dorinta de a realiza ceva in hocheiul romanesc acest tinar este BUTUCEL -trebuie sa reuseasca

   
 9. Andrei

  Nu de emisiuni avem nevoie , avem nevoie de caractere ,cei care au contribuit la situatia dezastroasa din hochei , ma refer la cei care au distrus cu buna stinta hocheiul in Bucuresti sa faca un pas inapoi . Nu stiu unde au fost aceei tineri cu tupeu , pana acum , nu le-am auzit glasul ,!!!!!

   
  • Anonimul Curajos

   Pentru ca sa faca un pas inapoi au nevoie de caracter…

   Uite, eu cred ca acest pas inapoi va fi facut, de buna voie sau fortat, prin simplul fapt ca acesti mamuti NU STIU SA PRODUCA BANI ci doar sa-i IMPARTA buzunarele lor fiind o vama intermediara. Si atat.

   Sunt unii care stiu sa faca si treaba buna, dar daca sunt 5 la umar cred ca spun mult – ma refer la toate sporturile.

   Asa ca, toate leprele care au supt bani de la stat, toata viata lor, ei nu stiu altfel iar viitorul imediat va cere rezultate altfel… pa!

   Si mai e ceva: ar trebui ca sa se inmulteasca glasurile curate care sa spuna calm, zambitor dar ferm: ajunge! pur si simplu ajunge! :)

   Chiar cred ca va veni foarte rapid acest timp. Chestie de luni de zile, nu mai mult.

    
  • gogu

   Ce tupeu ? din ala obraznic ca al lui tanczos. unii tineri candidati au fost suspendati din viata sportiva ! Stie cineva mai multe ?

    
 10. Iubesc hocheiul

  Tanarul Butucel daca va uitati in urma a fost exclus din viata sportiva ,pe motiv ca a desfigurat un jucator advers,,,chiar poate arbitra ,,,chiar poate candida?asta n-are treaba cu viata sportiva?Ce exemplu da??se vede clar ca e pe post de iepure !Ce cauta Raduly in comisii ?sa stea la primarie si sa-si vada de romanii din Ciuc care platesc si ei taxe pt sportul ciucan!Nici Florian nu cred ca e mare scula dar ……in ultimii 8 ani s-au cam dus toate fondurile spre Harcov! Vezi Bucuresti si Galati in ce stare sunt! N-au echipe de 18 ani de 16 ani….unde e viitorul!Poate la descentralizatre vom juca pe zone daca vom mai avea unde cei din sud!Ciudat e ca Steaua sta la cutie si tace malc…n-are candidati pe nicaieri,,,,au aproape 50 de titluri de C National ….sa le fie rusine si lor .isi merita soarta sa se antreneze in pribegie….

   
 11. Andrei

  Gogu parca imi aduc aminte de ceva , de o suspendare din viata sportiva , cum sa vrei sa vi presedintele federatiei ???? Dupa ce criteri se accepta aceste candidaturi ?????

   
 12. zoltan

  gogu astea sunt vorbe de culise inventezi ca toate fosilele vezi cine are idei pentru promovarea hocheiului romanesc daca a fost in conducerea sportului si nu a facut nimic pentru hochei iar la 60 de ani vrea sa faca ce n a facut toata viata tu l ai vota eu nu mergi pe mana tinerilor vezi ce scrie anonimul curajos tineretea va invinge

   
  • gogu

   treaba ta dar si tanczos e tanar si vezi ce a facut, dezastru. si el s-a bazat pe tinerii gliga, corduban, elod, attila,

    
 13. zoltan

  criteriul este unul singur promovarea hocheiului romanesc eu merg pe mana unui inginer tanar care nu poate fi denigrat care a jucat hochei pe gheata de la varsta de 6 ani a reprezentat romania la campionatele mondiale de hochei actualmente este manager in cadrul unei multinationale apreciat la locul de munca asa ca invatati sa apreciati oameni tineri care stiu ce vor pentru binele hocheiului pe langa asta impreuna cu alti tineri au adus pentru prima oara o competitie de hochei pe role in romania sunt tineri care demonstreaza ca fac ceva pentru hocheiul romanesc

   
 14. Andrei

  Zoltan am gasit asta pe forum ‘
  “ambii Butucei au jucat pentru Galati. Nu stiu ce fel de suspendare a primit in mod initial Alexandru pentru crosa in dantura lui Goga ” cam asta a fost cariera lui de jucator . Ca arbitru nu stiu ce meciuri a condus , nu este prea greu sa fluieri o degajare sau un offsaid . Cat despre inline se stie ca Toparceanu este cel care se zbate sa faca ceva . Am mai gasit o remarca pe forum sa nu zica lumea ca sunt malitios ” Au schimbat tactica de joc!cei din Harcov vor sustine un brasovean de la…. Siculeni ,si-au tras un ‘iepure’ bucurestean …..ademenit cu cine stie ce prime din liga Mol ……si gata pe Flamaropol va rula filmul LOST…..sper sa ma contrazica ……scenariul!!!”

   
 15. ion stanici

  A sosit si momentul mult asteptat!Dupa nenumarate eforturi depuse de cateva persoane dornice de a opri toata aceasta mascarada din hocheiul autohton,regizata evident de Tanczos si compania,in fine, in data de 18 noiembrie se voteaza. De retinut ca vor vota doar cele 21 de structuri care aveau acelasi drept de vot si in 18 iulie 2012, nu 34 cum s-a propus de fostul presedinte la acele alegeri!Prin urmare,ilegalitatile comise de cei demisionari au fost scoase la iveala, justitia neputand fi pacalita.Acum ne aflam in fata unui moment, care va decide soarta hocheiului romanesc. Am sa va argumentez scurt, importanta acestor alegeri: Brasovul, care a facut parte din vechea conducere si care a fost efectiv partas la acest declin al hocheiului, are om pregatit pt a ocupa functia de presedinte.Dorinta lor de a castiga cu orice pret alegerile,se datoreaza mizeriei din federatie, care, trebuie acoperita rapid. Avem un campionat national 2012-2013, in care s-au investit bugete mari, dar care nu a putut fi declarat incheiat.Cum vor justifica oare,banii cheltuiti de la bugetul statului, cei care au participat in acest campionat compromis!!Sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, le-a stricat toate planurile! Miza este mare! Se intelege clar faptul ca sunt dispusi, chiar cu riscul de a pata numele unui manager de succes, sa continue jocurile alaturi de cei din Miercurea Ciuc,probabil de dragul vremurilor cand conduceau federatia impreuna.Butucel, tanarul cel dornic sa repuna hocheiul pe picioare, nu-l recomanda cariera sportiva si nici cea de manager, singurul lui atuu fiind avantul tineresc si neexperimentat care la facut sa fie prezent mereu la apelul de dimineata al fostei conduceri.Gheorghe Carmen Florian, fost hocheist,antrenor al lotului national, antrenor federal, demnitar- presedinte al ANS (actual MTS), un bun manager,cu o experienta si relatii satisfacatoare in lumea politica si administrativa, cel care a pus umarul la obtinerea suspendarii fostei conduceri a FRHG.Acum, tinand cont de aceste scurte si obiective prezentari, speram ca cei care vor veni la vot sa se gandeasca de doua ori inainte de a sustine pe viitorul presedinte.Suntem la o rascruce de drum iar trecutul ne poate fi prieten sau dusman! Succes hocheiului, mult noroc bucuresteni!

   
 16. gogu

  Pai Brasovul are aceleasi vise, sa mute federatia la Brasov, a schimbe statutul si regulamentele. http://www.youtube.com/watch?v=7WNLPvAkLkw

   
 17. bobo

  Tind sa cred ca acel Zoltan este chiar Butucel. Prea se lauda.

   
 18. ion stanici

  @gogu- In aceasta conferinta, inteleg de la dl Cernica, ca alegerile sunt in data de 16 noiembrie.Atunci sa-l lasam sa-si indeplineasca visul in acea data iar noi, sa uram felicitari celui care va castiga pe 18 noiembrie!

   
 19. Adrian

  Zoltan Olti Paşca
  Un alt secui la carma federatiei, avea dreptate barna. Problema este ca daca vine la federatie trebuie sa aduca si bani, ca sa achite facturile restante de la constructori, salariile restante ale lui Kerestes, Corduban, Skiner si alte plati, facturi neachitate de la mondiale si ce s-o mai gasi neplatit defostii.Proiectul revizuirii statutului si regulamentelor pare un program subtire pentru dezvoltarea hocheiului romanesc. Aceeasi marie cu alta palarie (un fel de Kurko de brasov). Sa nu pateasca ce a patit si afaceristul din Ciuc.
  Poate vrea sa construiasca Patinoarul “Mihai Flamaropol”,prin firma pe care cred ca o detine.
  Conform sitului federatiei Domnii Olti-Paşca Zoltán, Bencze Attila, Lázár Ernő, Miklós Ervin, Cosmin Adrian Topârceanu, Emilian Dumitru Cernica, Cseke Szilárd au fost in conducere federatiei, respectiv au acceptat si condus ilegal destinele hocheiului romanesc, alaturi de marele lider din secuime, sunteti vinovati de situatia financiara dezastruoasa a hocheiului si haosul care a domnit in ultimul an. Ati fost complice cu grofii din harghita si ati adus grave prejudicii federatiei si imaginii hocheiului romanesc. iar ca membrii ai biroului federal ati ignorat justitia, statutul, ordinele ministerului, iar acum vreti sa conduceti din nou. Ca membrii ai biroului federal nu ati asigurat sursele de finantare necesare federatiei pentru susţinerea activităţii hocheistice. Sunteti vinovati de nerespectarea statutului, totodata fiind nedemni de a ocupa o functie de conducere in federatie. Un club poate fi condus ca un SRL, dar o federatie NU. Pana acum fiecare a domnit dupa bunul plac. De aici si haosul din acest sport. Hocheiul are nevoie de profesionisti nu de amatori. Ce club de hochei ar vota asemenea candidati, care nu au dat dovada de corectitudine si au inselat cluburile conducand ilegal federatia ?

   
 20. bobo

  Este o data fictiva spusa pentru presa

   
 21. Andrei

  Foarte pertinet comentariu tau Stanici ,care Brasov ??? , pana la urma vorbim de o echipa formata din jucatorii Ciucului si un sponsor din Ciuc !!!

   
 22. vayne gretykz

  draga gogu si andrei aveti grija de acesti topirceanu si butucel ca sunt tradatori si o sa mearga pe mina brasovului

   
 23. Andrei

  Adrian ai perfecta dreptate , eu am zis ca toti cei care au contribuit la dezastrul Federatie sa faca un pas inapoi , au dovedit ce pot , au reusit sa bage federatia in faliment , ce credibilitate au sa faca de acum incolo ceva …..chiar nu au un pic de demnitate , sa faca pasul inapoi …

   
 24. Andrei

  Eu sper ca Toparceanu in schimbul unor interese minore sa aleaga interesul major , iar Butucel sa nu fie pionul lui , pentru ca inline este efortul lui Toparceanu , un demers de altfel de apreciat … Comisia de validare a candidaturilor ar fi trebuit sa verifice statutul lui Butucel , exclus din viata sportiva , asta inseamna ca nu poate candida si nu poate avea nici o functie chiar statutul de arbitru . Vorbim de o excludere din viata sportiva !!!!!

   
 25. zoltan

  deci nu exista nici o excludere din viata sportiva iar tu vorbesti cred din ce ar fi vrut alti sa fie pe langa acestea am inteles ca a absolvit scoala de antrenori specialitatea hochei pe gheata mai bine uita te pe site ans si vezi de ce au fost acuzati cei pe care ii susti si care acele candidaturi foarte serioase tineri sunt viitorul de maine daca vreti hochei daca nu asta e

   
 26. Dan

  Butucel are toate sansele de izbanda. Este tanar si acest lucru in opinia mea, constituie un avantaj incontestabil in fata celorlalti candidati. Lipsa de experienta poate fi contrabalansata foarte usor de energia lui. Multumesc

   
 27. Andrei

  Zoltan cred ca nu sti cu ce se mananca functia de presedinte al federatiei , si daca sti te rog sa-mi spui cate ceva din aceste atributii ca sa ma convingi ca sti despre ce vorbesti . Cu acelasi slogan a venit si Tanczos si a bagat federatia in Faliment si a inchis Flamaropol, nu avem nevoie de dilentanti … Iti garantez eu ca aceea excludere exista si cat de curand va iesi la iveala …

   
  • zoltan

   si daca nu exista acea excludere sa scrii mare pe forum sunt cel mai ….destept ca am readus hocheiul de unde a fost la nivelul pe care il vroiai de smen si spaga bv tie nu uita sa te uiti pe site la candidatul tau si sa vezi de ce a fost retinut in 1971 e cel mai bun candidat intr un sport in care mai functioneaza si hocheiul feminin

    
 28. Butucel

  Daca vreti sa veniti cu suspendari si alte lucruri trebuie sa prezentati calea legala….Atat timp cat ele nu exista nu puteti imputa aceste chestii, alta chestie este ca am adus aportul la hocheiul inline prin premii sponsori si am reusit sa daruim copiilor lucruri atat cat am putut am reusit sa le facem o bucurie si pentru asta e meritul nostru.Am mediadizat sportul Inline mai mult decat cel pe gheata.Iar Butucel nu a venit nici ca iepure nici ca sageata a venit ca sa poata fi lasat sa faca un alt proiect mare asa cum este si Inline-ul.

   
  • zoltan

   bravo butucel eu am cautat si nu am gasit nimic in arhiva te rog pentru noi care suntem tineri sa nu cedezi santajelor murdare asa au fost invatati fosti sec altceva nu au facut cu toate ca au avut functii importante te rugam candideaza pentru noi cere ajutor si vom fi acolo sa sustinem cauza hocheiului romanesc mult succes in alegeri speram ca cei cu drept de vot sa se gandeasca la viitorul hocheiului si nu la jocurile murdare din culise

    
 29. Andrei

  Butucel nu confunda primaria cu prefectura , se alege un presedinte la hochei nu la inline , bafta incontinuare la inline , dar nici pe acolo nu prea stiti ce sa faceti cum sa va organizati , faptul ca promovati un sport tine de latura PR si nu de a conduce o federatie . Cat despre suspendarea ta din viata sportiva se cauta in arhiva stai linistit .

   
 30. Andrei

  Zoltan ai devenit obrazinic , cine santajeaza si cine sunt securistii ,iti permiti prea multe . Il poti aplauda si sustine cat vrei pe Butucel dar nu jigni . Daca asa vreti sa claditi hocheiul prin insolenta mai bine mergeti intai la o reeducare dupa care puteti iesi in fata !!!!

   
 31. gogu

  Ceva informatii despre lotul national de hochei care participa la turneul din Ungaria?

   
 32. HOCKEU

  Ce va mai agitati caci patinoarul Flamaropol nu mai exista si atunci pentru cine sau ce va mai bateti ? Puneti-l pe Teo Chiru Presedinte, un om cu potential, care adovedit ca POATE si lasati discutiile inutile.

   
 33. Adrian

  Toparceanu un om care a votat si la ultimile alegeri tot cu Barna,Teo Chiru …sa fim seriosi un om care nu are nici o treaba cu hocheiul, ce a facut cu clubul pe care il are este doar bussines.Cred ca ar fi o afacere pentru el ca si pentru multi alti aceasta federatie.

   
 34. Adrian

  ok

   
 35. bobo

  Cred ca acest comentariu nu-si are rostul aici.Domnul de care spui nici macar nu candideaza pentru functia de presedinte.

   
 36. Radu

  Din cate vad, Butucel si sustinatorii lui nu sunt capabili de o dicutie normala. Dar sa mai conduca o federatie. Probabil va raspunde tot cu jigniri.Trebuie putina diplomatie.

   
 37. gogu

  Din gandirea unui tanar candidat: „Mai sunt oameni care îmi percep candidatura ca pe o glumă, însă am un program clar şi îmi doresc să readuc hocheiul românesc în prim-plan. Patinoarul din Bucureşti şi atragerea sponsorilor la federaţie sunt două din obiectivele mele“, ne-a declarat Butucel.
  Pentru a evita pe viitor scandalurile între oficialii cluburilor din centrul ţării şi cele din sud, tânărul arbitru vine cu o soluţie: „Dacă voi câştiga alegerile, am de gând să numesc un secretar general din Miercurea Ciuc. Îmi doresc să fie un consens în federaţie, să nu mai apară discuţii. E timpul să lăsăm conflictele şi să se audă în principal de hochei“.

   
 38. gogu

  Lucru important, nationala Romaniei face deplasarea pe bani dati de primaria Ciucului? Echipa a facut deplasarea pe bani dati de primarul Raduly Robert cu jucatori dati de judetul Harghita. Na ca am vazut-o si pe asta primarul si-a facut nationala de hochei. Dobrescu: “Nu este exclus să desfiinţăm echipa naţională de hochei”

   
 39. Andrei

  Dacă voi câştiga alegerile, am de gând să numesc un secretar general din Miercurea Ciuc :)))) – Secretarul general este o functie executiva , el executa hotararile Biroului Federal si al Presedintelui , asta inseamna ca Federatia trebuie sa fie la Ciuc , fiind o functie executiva ….Criteriul de a alege un secretar este unul legat de competenta si nu un TROC !!!! Bun Program , incep sa ma linistesc :))))))

   
 40. gogu

  Din gandirea candidatilor din Gheorghieni: Fac cheta pentru donatii la meciurile din cadrul turneuli din Ungaria 8-10.11. 2013. Adica cersesc bani de la suporteri din ungaria pentru patinoarul din Gheorghieni.

   
 41. HOCKEU

  CE CANDIDATI CE PROGRAM ? VREM SA VEDEM SI NOI CE SCRIE IN PROGRAMELE ALEA MINUNATE LA CAPITOLUL BAZA DE ANTRENAMENT DIN BUCURESTI ?CE SOLUTII AVETI PENTRU URMATORII ANI ? CONCRET UNDE NE VOM ANTRENA ? LASATI PROSTEALA CU SEFIA FEDERATIEI SI RASPUNDETI LA CHESTIUNEA REALA ! INCEP SA CRED CA MIZA ACESTEI AGITATII ESTE DE FAPT CINE AJUNGE PRIMUL SA SEMNEZE PROTOCOLUL IN CALITATE DE PRESEDINTE CU PRIMARIA PENTRU A DEMOLA PATINOARUL SI A FACE FERICITI CONSTRUCTORII CARE VOR “REFACE LA STANDARDE INTERNATIONALE” PE ZECI DE MILIOANE ACEST PATINOAR IN TIMP CE SE VOR DESFIINTA TOATE CLUBURILE DIN BUCURESTI. ISI BAT JOC IN FIECARE ZI CARE TRECE DE TOTI ACESTI COPII CARE AU CREZUT CA SE GANDESTE CINEVA LA EI….
  TREI INTREBARI PENTRU CEI TREI CANDIDATI…SI NU NUMAI

  CARE DIN CEI TREI CANDIDATI… CREDETI CA VA AVEA DECENTA SA REFUZE SEMNAREA PROTOCOLULUI CU PRIMARIA PRIN CARE SE ACCEPTA DEMOLAREA PATINOARULUI FLAMAROPOL ?

  CARE CANDIDAT CREDETI CA VA AVEA CURAJUL SA NU SEMNEZE ACEST PROTOCOL PANA CAND NU SE OFERA O BAZA ALTERNATIVA DE ANTRENAMENT ?

  CARUI CANDIDAT CREDETI CA-i PASA MAI MULT DE MICII SI MARII HOCHEISTI DECAT DE FUNCTIA DE SEF AL FEDERATIEI ?

   
 42. Cezar

  Raspuns la intrebari: PATONOARUL APARTINE PRIMARIEI. In modernizarea, refacerea sau daramarea in vederea reconstructiei, aceasta decizie apartine in totalitate PRIMARIEI.
  In functie de decizia primariei, FRHG va intra la negocieri in vederea gasirii unei alternative pentru continuarea hocheiului si patinajului in Bucuresti.
  Pentru indeplinirea tuturor demersurilor trebuie in primul rand aleasa noua conducere a FRHG.Toate aceste lucruri vor fi realizabile cu o singura conditie, ca noua conducere sa fie din Bucuresti.
  In cazul in care lucrurile stau altfel………………………

   
 43. Cezar

  Scuze, PATINOARUL.

   
 44. HOCKEU

  Deci dumneavoastra , domnule Cezar, sustineti ca decizia apartine Primariei…Dar actele de proprietate ale terenului le-ati vazut ?Terenul cui apartine ? Federatia este continuatoare Federatiei din 1924 care avea un patrimoniu important, posibil si acest teren de 26000 mp, care a fost instrainat odata cu preluarea patinoarului..ce parere aveti ? Primaria nu poate lua singura decizia de a inchide Patinoarul…pentru asta are nevoie de semnatura noii conduceri FRHG care daca este din Bucuresti sustineti, dumneavoastra, va semna fara nicio problema , nu ?

   
 45. Cezar

  Eu nu sustin nimic.Mi-am spus o parere. Dar daca stiti atat de multe ce rost mai au intrebarile. Eu cred ca suntem prea mici sa putem decide noi. Cred ca ne agitam degeaba.Eu in momentul asta, nu pot sa sper decat ca se va gasii o solutie alternativa pentru patinaj.

   
 46. Adi B

  Ce tare!! Unii stiu, altii isi dau cu parerea, altii intra in gandirea altora. Imi place.

   
 47. HOCKEU

  STEAUA BUCURESTI…viitoarea STEAUA TG MURES….DE CE PLEACA STEAUA DE LA NOI ? O INTREBARE PENTRU TOTI CANDIDATII LA FRHG ?

  http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/patinoarul-acoperit-trebuie-sa-apartina-municipiului-tirgu-mures.html

   
 48. HOCKEU

  RASPUNS CEZAR @

  “Dar daca stiti atat de multe ce rost mai au intrebarile. Eu cred ca suntem prea mici sa putem decide noi. Cred ca ne agitam degeaba.”

  Domnule Cezar intrebarile au rostul de a capata raspunsuri de la cei care-si propun sa ne reprezinte. Ei au obligatia asta…daca vor votul.
  Sau vor sa ne fie Sefi ? Cum adica domnule Cezar suntem “prea mici”ca sa decidem noi…? Cine sunt CEI MARI CARE TREBUIE SA DECIDA ?
  De ce impartiti lumea in oameni mici si oameni mari ?

   
 49. Andrei

  Steaua isi merita soarta , au mers mana in mana cu cei care au distrus Bucurestiul , Gliga a fost sustinut de club , acum a spalat putina si a fugit in Austria sa antreneze !!!!

   
 50. HOCKEU

  @ Andrei…

  Bucurestiul si Steaua abia acum vor fi distruse cu adevarat. Cand s-a decis demolarea patinoarului au omorat si speranta de viitor…copii care-i creste Lupascu si Pogacean de la Triumf erau viitorul. Dar cine se afla in cardasie pentru a castiga zeci de milioane din aceasta “renovare-demolare la standarde internationale” este adevaratul DEMOLATOR AL HOCHEIULUI BUCURESTEAN. In rest sunt povesti…

   
 51. Adrian

  Hai sa fim seriosi Lupascu,Ionita si toti juniori de la Steaua se antreneaza prin mall-urile la ora 6 dimineata cand multi dintre noi inca dormim.

   
 52. HOCKEU

  Adrian, de ce nu se antreaza acolo unde ar trebui ?

   
 53. Adrian

  Pentru ca nu avem curent, pentru ca nu avem apa,pentru ca nu avem patinoar,pentru ca bani platiti de cluburile din Bucuresti in sezonul trecut pentru utilizarea patinoarului au disparut sau au fost investiti in alta parte. Si toate astea se intimpla in Romania 2013.

   
  • HOCKEU

   Adrian, din situatiile financiare nu rezulta ca ar fi disparut. Banii exista si sunt in Federatie. Ai vazut actele fiscale oficiale ? Daca nu le-ai vazut ti-le pun la dispozitie …ele sunt publice pe situl Finantelor. Povestea cu banii care au disparut este vrajeala de prostit …copii.

   De ce nu avem curent ? De ce nu avem apa ? Nu avem apa si curent ca sa EXISTE MOTIV pentru DEMOLARE. Iar motivul demolarii este unul singur …CONTRACTUL DE 30 000 000 de euro care va sari de 100 000 000 ( o suta de milioane) daca te uiti pe hotararea din aprilie a PMB unde este prevazut un mare mall in care, poate, va fi si un patinoar.

   Aceasta combinatie este o lucratura fina cu ramificatii si in zonele politice care incearca acum sa ne prosteasca in fata ca este bine pentru noi sa ne daramam singuri patinoarul pentru ca ei sa umfle suta de milioane de euro.

   Singura piesa care mai lipseste din ecuatie este SEMNATURA PRESEDINTELUI FRHG….

   Fostul Presedinte era pe o filiera portocalie care nu mai este la butoane ( cu Udrea & comp) si care si ei pregateau aceasta lovitura…acum s-a schimbat garda…mai spre rosu…si lovitura o vor da altii…

   Dar inrebarea este urmatoarea…CHIAR ATAT DE NESIMTITI SA FIE CAND VOR SA CASTIGE 100 000 000 de EURO din acest TEREN de 26 000 000 + LUCRARI DE DEMOLARE-REFACERE SA NU OFERE O MINIMALA ALTERNATIVA care nu costa nici 1 la suta din valoarea afacerii Flamaropol-mall…si sa construiasca un patinoar alternativ ?

    
   • Anonimul Curajos

    Bravo!
    Cand spuneam de treburile astea, pe aici, ma luase la goana un lunatic! :) imi dadea lectii de administratie locala… ce rau imi pare ca n u mai pot gasi textul sa i-l bag pe gat si sa si-l scoata pe dincolo.

    M-T-S o al-ta a-fa-ce-re!

     
 54. Adrian

  Lotul României:
  Portari: Gellért Ruczuj (HSC Miercurea Ciuc), Zoltán Toke (Debrecen);
  Fundaşi: Huba Bors, Hugó Gecse, Endre Kósa, Alpár Salló (toţi de la HSC Miercurea Ciuc), Attila Imecs, Zsolt Maştaleriu (ambii de la ASC Corona Braşov), Nándor Tamás (Debrecen), Detre Hodos (Ujpesti TE);
  atacanţi: Zsolt Bálint, Dennis Dumitru, Roberto Gliga, Zsolt Péter (toţi de la ASC Corona Braşov), Zoltán Molnár, Levente Péter, Tamás Farkas, Ottó Bíró, Tamás Bíró (toţi de la HSC Miercurea Ciuc), Gergo Bíró, Mátyás Bíró (ambii dela HK Nitra), Csanád Fodor (Ferencvarosi TC).
  Antrenori sunt: Kjell Greg Lindqvist, Elod Antal şi Josh Bonar.

  http://www.agerpres.ro/media/index.php/sport/item/235941-Hochei-Nationala-Romaniei-la-Turneul-celor-Patru-Natiuni-de-la-Budapesta.html

   
  • Adrian

   Nici macar un jucator de la Steaua.
   Cred ca cei de la Steaua au fost accidentati dupa meciul cu ASC Corona Braşov 2 de la Carta.

    
 55. HOCKEU
   
 56. ion stanici

  @HOCKEU- Poate fi adevarat si scenariul expus insa, mi se pare pueril din partea lor sa abordeze o astfel de situatie in felul acesta. Nu-i opreste nimeni sa investeasca in infrastructura, atat timp cat nu ingroapa un sport!Sper totusi, ca in perioada lucrarilor, sa gaseasca o formula prin care hocheiul si patinajul sa poata avea continuitate si in capitala. In functie de hotararea lor, v-a trebui sa le multumim sau sa-i atentionam!

   
 57. ARGUS

  v

   

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.