SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Diverse » Alexandrion Grup sprijină taberele “Train Like a Pro” ale lui Victor Hănescu

Alexandrion Grup sprijină taberele “Train Like a Pro” ale lui Victor Hănescu 

14798898_1750908208495109_1080359249_n

Alexandrion Grup Romania și Fundația Alexandrion vor semna un parteneriat cu Asociatia Tenis Club “Victor Hanescu”, în care se va anunța oferirea de burse pentru jucătorii ce participă la taberele “Train Like a Pro”. Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie 2016, ora 19.00, la restaurantul 5 Elemente (Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32).

“Acum a venit și rândul tenisului să se înscrie în portofoliul sporturilor sprijinite de Alexandrion Grup. Astfel că maratonul sprijinirii sporturilor continuă, după handbal, fotbal, box, rugby, ciclism, golf sau pescuit sportiv”, a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv Alexandrion Grup.

Victor Hănescu a creat taberele “Train Like a Pro”, unde se pune accent în mod special pe latura mentală și emoțională a micilor tenismeni. “Train Like a Pro” este susținut de un staff de antrenament de elită alcătuit din experții în mental coaching Dave de Haan și Cristina de Rolo, alături un grup de specialiști români, printre care și actori. “M-a impresionat implicarea companiei Alexandrion Grup în sprijinirea sportului românesc și mesajul lor inteligent – Esență de campion. Mă simt onorat că Alexandrion Grup a ales acum să fie alături de taberele Train Like a Pro. E mare nevoie de implicarea sponsorilor dacă dorim să avem în continuare campioni în România”, a declarat Victor Hănescu.

În acest context,  Alexandrion Group Romania si Fundaţia Alexandrion se alătură proiectului “Train like a Pro“ si susţine viitorii campioni ai sportului alb. Astfel, anul viitor mai multi copii vor beneficia de burse oferite brandul Alexandrion. “Aceast parteneriat cu fostul 26 ATP, Victor Hănescu, este o decizie care se înscrie în politica Alexandrion Grup în cinstea și pentru prețuirea valorilor sportive românești”, a declarat Răzvan Vasile, Director Comercial Alexandrion Grup România.

Despre Alexandrion Grup:

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

Despre Fundaţia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația va organiza în acest an cea de a treia editie a Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românești prin onorarea celor mai remarcabili oameni de artă și cultură ai anului. Deasemenea, Fundația va organiza anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația Alexandrion a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației Alexandrion este: „Continuarea susținerii mișcării sportive din România”.

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.