SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Articole » Alexandrion Grup susține evenimentele sportive din Iași

Alexandrion Grup susține evenimentele sportive din Iași 

14388938_1738468383072425_517627887_n

Alexandrion Grup, brand implicat în dezvoltarea fenomenului sportiv din România, și-a ales ca destinație acum orașul Iași.

Astfel, Alexandrion Grup a stabilit un parteneriat cu Asociația “Sport a la Iași” pentru sprijinirea evenimentelor “Iași Streetball Challenge”, “Crosul Firmelor Iași”, “Cupa Iris”, sau “Baschet la Iași”.

„Alexandrion Grup sprijină sportul de performanță, dar are ca scop și promovarea sportului de masă. Având în vedere faptul că sportul este un factor important în dezvoltarea oamenilor, acum am ales evenimentele din Iași. Și promitem că o să urmeze multe alte orașe din țară”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup.

Despre Alexandrion Grup România

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

Despre Fundaţia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația va organiza în acest an cea de a  treia editie a Premiilor Constantin Brancoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românesti prin onorarea celor mai remarcabili oameni de artă și cultură ai anului. De asemenea, Fundatia va organiza anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea  tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația Alexandrion a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației Alexandrion este: „Continuarea susținerii mișcării sportive din România.”

 

14398080_1738468403072423_1812617545_n

 

 

 

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.