SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi » Asociatia Gladiator are nevoie de ajutor! Ajuta!

Asociatia Gladiator are nevoie de ajutor! Ajuta! 

Gladiator

Pe vremea când copii nu aveau acces la filmele cu Bruce Lee şi Jackie Chan, exista cineva care le fermeca visele de a deveni eroi, de a sări de la înălţimi, de a se bate cu “răii” din filme sau de a sta agăţat de coama calului ca în Vestul Sălbatic.Omul acela era Szobi Cseh, un talent autentic pentru artă şi creaţie, provenit dintr-un neam de războinici autentici.

După perioada comunistă, acelaşi om s-a ocupat de zâmbetul copiilor mai puţin dăruiţi de soartă, cu diverse afecţiuni ale vieţii sau trupului, le-a dat un rost, i-a făcut să fie la fel toţi cei de lângă noi. El nu mai e, dar proiectul lui trăieşte şi merge mai departe. Greu şi poticnit, pentru că resursele sunt puţine, iar oamenii din ziua de astăzi încearcă mai mult cancanul şi publicitatea, decât lucrurile cu adevărat serioase.

Puştii fără posibilităţi, familie, cu dizabilităţi fizice sau psihice au o casă şi un grup al lor: Asociaţia Gladiator. Faceţi ca acea casă să fie cât mai dăruită şi să aducă zâmbet pentru cât mai mulţi copii.Prin sport, prin artă, prin creaţie.

Donaţi! Ajutaţi! Respectaţi!

Pentru detaliile necesare accesaţi: http://asociatiagladiator.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.