SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Fotbal » “Be a gunner, be a runner” cu Arsenal Fan Club România

“Be a gunner, be a runner” cu Arsenal Fan Club România 

arsenal fan club romania

Arsenal Fan Club România este un grup de tineri care se “încăpăţânează” în demersul lor susţinut şi consecvent să-şi manifeste susţinerea pentru echipa de fotbal Arsenal. I-am descoperit într-un Irish pub din Bucureşti -“The Dubliner” – şi din ce mi-a relatat patronul pub-ului, David Larkin- şi el un fan Arsenal, aceşti minunaţi tineri, fete şi băieţi, se strâng aici să vizioneze meciurile echipei favorite, pe care o susţin foarte inimos dar şi civilizat. Am putea spune că “punctul lor de lucru” se află aici.
Remarcabilă lor povestea lor o puteţi citi în următoarea ediţie a Revistei Sport Revolution din martie 2013 şi vă invităm să nu o rataţi, ea se constituie într-o dovadă a faptului că tinerii noştri ştiu să-şi găsească un antidot la microbul politic care tinde să ne cuprindă pe toţi.
“Be a gunner, be a runner” o acţiune de caritate în stil englezesc, va marca o ediţie de debut pentru România, organizată şi susţinută de Arsenal Fan Club România. Data de desfăşurare este 23 Martie 2013 şi constă în parcurgerea printr-o alergare de plăcere pe o distanţă de 6,4 km, traseul fiind ales de către organizatori. Înscrierile se pot face până pe 7 martie 2013 iar detalii se pot obţine solicitându-le printr-un e-mail la adresa: afcro@yahoo.com sau chiar pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ArsenalRomania.
“Spre deosebire de cursă organizată în jurul Emirates-ului (Stadionul echipei Arsenal) unde înscrierea costă 15£, în toate celelalte ţări participarea este gratuită şi nu există costuri de organizare. Totuşi, pentru că la bază tot acest eveniment are un scop caritabil, se încurajează ideea că cei implicaţi în această acţiune să facă şi donaţii către Arsenal Foundation. Toţi cei ce vor face o donaţie de minim 10£ vor primi un tricou oficial “Be a Gunner, Be a Runner” – a declarat pentru Sport Revolution Teodor Irimia, liderul Arsenal Fan Club România.
“Be a gunner, be a runner ” se va desfăşura în cel puţin 20 de ţări din lume, ultima înscrisă fiind Croaţia.
Arsenal Fan Club Romaânia – Contact:
afcro@yahoo.com şi https://www.facebook.com/ArsenalRomania.

Alexandru Benga

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.