SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Saturday, September 23, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » Karate » Campionatul National si Campionatul National Universitar FR Karate WKC

Campionatul National si Campionatul National Universitar FR Karate WKC 

12744740_1046827685376501_6214445398982100620_n

FR Karate WKC organizeaza in acest weekend doua evenimente majore din calendarul competitional al federatiei – Campionatul National si Campionatul National Universitar FR Karate WKC.Primul eveniment va avea loc in zilele de  11 si 12 martie 2016 in resortul sportiv Cheile Gradistei – Fundata , iar cel de-al doilea la BRASOV fiind gazduit de Universitatea Transilvania.Parteneri ai evenimentelor sunt AGERPRES, Federatia Sportului Scolar si Universitar , Clubul Sportiv Universitar BRASOV, Universitatea Transilvania – Brasov .“ Cu toate neajunsurile de care Artele Martiale au fost lovite de catre responsabilii cu functii de decizie din MTS , sportivii , antrenorii si cluburile membre ale FR Karate WKC doresc sa se faca cat mai auzit imnul national, de la inaltimea muntilor ce ne-au fost legan la clipe de restriste . Cu un ajutor nepretuit oferit de parintii celor peste 5460 sportivi legitimati ai FRK WKC , ce doresc sa practice Arte Martiale , cu o implicare deplina a celor 94 de cluburi membre ale federatiei cat si a antrenorilor , instructorilor si arbitrilor – Campionatul National va oferii posibilitatea antrenorilor federali de a alcatui un lot largit de sportivi in vederea participari in luna iunie la Campionatul Mondial WUKF – Dublin Irlanda . “ a declarat Dorin Tichindelean, prim-vecepresedinte FR Karate WKC.

“ Cu toate piedicile, problemele cauzate de nefinantare din partea MTS dorim sa pastram si la urmatorul Campionat Mondial WUKF o pozitie cat mai buna pe podium , sa reusim sa se intoneze imnul Romaniei de cat mai multe ori . In acest moment in care federatia nu dispune de buget , nu ne mai ramane decat sprijinul oferit de toti cei carora le pasa de palmaresul sportivilor nostri , parintilor acestora si nu in ultimul rand pe dragostea sportivilor pentru Artele Martiale , patriotismul si dragostea lor pentru tara . Speram ca si tara sa le ofere macar recunostiinta ei .” a declarat Andrei Constantin.

Programul competitional al competitiilor va fi urmatorul ;

Vineri 11 .03. 2016 – Cheile Gradistei / Fundata , orele 15 – 20  probele de kata si kumite individual si echipe minicadeti ( 13-14 ani ) si cadeti ( 15-17 ani )

Sambata 12. 03. 2016 – Cheile Gradistei / Fundata orele 09 – 19 probele de kata si kumite individual si echipe copii , junior si seniori

DUMINICA  12. 03. 2016 – Sala de Sport Universitatea Transilvania / Campionatul National Universitar FRK WKC  orele 12.00 – 17.00 cu sprijinul direct al Universitatii Transilvania si CSU Brasov.

La aceasta ultima competitie sunt asteptati toti studentii , masteranzii si doctoranzii ce practica Arte Martiale , iubesc acest sport , indiferent de federatia sau clubul la care practica acest sport.Cu speranta ca dragostea lor pentru Karate reprezinta un motiv temeinic de confruntare in spiritul Fair Play-ului , cu totii sunt bineveniti sa reprezinte sportul universitar si universitatea din care provin.

foto: karate-wkc.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.