SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi » „Cea mai mare oră de sport“-Eveniment Telekom Romania

„Cea mai mare oră de sport“-Eveniment Telekom Romania 

Cea-mai-mare-ora-de-sport

Sâmbătă, 4 iunie 2016, Bucureştiul va găzdui Cea mai mare oră de sport din România, eveniment aflat la a șasea ediție și care face parte din programul naţional “Mişcarea face bine”,powered by Dolce Sport șisusținut de Telekom Romania.

 Ceamai mare oră de sport este un festival sportiv, accesibil pentrutoatălumea – de la copii, până la bunici, de la sportivi amatori până la mari performeri, de la simpli iubitori ai mișcării în aer liber, până la cei care vor să-și schimbe stilul de viață sedentar și să descopere beneficiile pe care le aduce sportul în viața de zi cu zi.

 

Evenimentul va începe la ora 9:00 și se va desfășura pe StadionulNaţional de Rugby Arcul de Triumf. Festivalul are trei componente:

  • Clase gratuite de fitness, timp de 12 ore, cu cei mai buni traineri din țară și de peste hotare
  • Cea mai mare ștafetă de alergarepe 100m, în 12 ore – eveniment organizat înpremieră în România, având scop 100% caritabil
  • TriKids – ediție specială cu ocazia Zilei Copilului; concurs pentru copii și familii – cros, duatlonși family fun run

 

Suntem bucuroşi că Cea mai mare oră de sport a devenit o tradiţie mult aşteptată de iubitorii de sport. Este un eveniment pe care Telekom Romania îl susține cu entuziasm și care ne oferă oportunitatea de a ne implica în mai multe cauze umanitare, pe lângă promovarea unui stil de viaţă sănătos. Pe 4 iunie vă aşteptăm pe toţi, cu mic cu mare, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, să susțineți prin acest efort una din cauzele caritabile ale evenimentului”, a spus Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

 Cea mai mare oră de sport – clase de fitness

A şasea ediţie a festivalului de fitness şi sport, care va avea loc pe 4 iunie, în Bucureşti, vine cu multe noutăţi şi experienţe pentru toţi iubitorii de mişcare în aer liber. Programul cuprinde 12 ore pline de activităţi pe scenă (între ora 9.00 şi ora 21.00), într-o zonă special amenajată pe gazonul Stadionului Naţional de Rugby, printre care enumerăm: Kangoo Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Nirvana Fitness, Functional Movement, Yoga, Functional Training şi multe altele. Intrarea este gratuită şi se va face în limita locurilor disponibile pentru fiecare clasă.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe miscareafacebine.ro/clase, platforma de informare dedicată campaniei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/240293633015876/

 Ceamai mare ştafetă de 100 m alergare/persoană în 12 ore

Timp de 12 ore, participanţii vor avea ocazia să își testeze limitele pe o distanță de 100m/viteză. Startul se va da la ora 9.00, iar ultimul alergător va încheia cursa la ora 21.00. La competiţie se poateînscrie orice persoană care are cel puţin 14 ani, iar cursa va fi cronometrată cu cipuri electronice, care afişează rezultatul întimp real. Mai mult decât atât, pentru fiecare participant care se va înscrie şi va alerga 100 de metri, Fundaţia Telekom Romania va dona 1 Euro/participant către cauzele caritabile ale evenimentului – Galantom, Școala de Valori și Magicamp.

Persoanele interesate se pot înscrie gratuit pe http://miscareafacebine.ro/stafeta100m/#inscriere.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2024830614409330/

TriKids – concurs pentru copii și părinți

Evenimentul este dedicat în special copiilor şi îşi propune să-i responsabilizeze pe cei mici cu privire la adoptarea unui stil de viaţă sănătos, în care sportul, mişcarea şi alimentaţia corectă reprezintă principalele valori care îi vor ajuta să se dezvolte armonios.

Manifestația sportivă va cuprinde trei probe:

  • CrosulCopiilor – 330 metrialergare, cu start de la ora 10.00, pentrucopii cu vârste între 4 şi 5 ani; 660 metri (start 10.15) – 6-8 ani; 1 km (start 10.30) – 9-11 anişi 1 km (start 10.45) – 12-14 ani.
  • Copiii cu vârste între 4 şi 5 ani (ora 11.15) şi între 6 şi 8 ani (ora 11.45) vor debuta cu un traseu de 0,33 km de alergare, vor continua cursa pe bicicletă – 1 km şi vor finaliza competiţia tot în alergare, pe o distanţă de 0,33km. Pentru categoria 9-11 ani (ora 12.20), cursa de alergare va avea o distanţă de 0,66km x 2, iar pedalatul se va realiza pe o distanţă de 1,5km, iar pentru categoria 12-14 ani (ora 13.00): 1km alergare + 3 km bicicletă + 1 km alergare.
  • Family Fun Run. Startul se va da la ora 13.45, iar părinţii, alături de copiiilor, vor preda ștafeta de la unul la altul pe un traseu de 330m.

 

Înscrierile se pot face pe website-ul oficial http://trichallenge.ro/trikids/inscriere/formular/.

Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/1603190983304409/.

 

Cea mai mare oră de sport este un festival de fitness și sport, parte a campaniei“Miscarea face bine” powered by Dolce Sport si pusă în scenă de Smartatletic, GetFit si Telekom Romania. Parteneri organizare:ComitetulOlimpic și Sportiv Român și DEDEMAN. Partenerihidratare: Aqua Carpatica, CiucNaturRadler.

Evenimentul va continua la Brașov, pe data de 9 iulie și la Constanța, pe data de 6 august.

 

Tot în cadrul acestui proiect, Telekom Romania șiAsociatia S.U.P.R.A au continuatprogramul “Emoțiile nu sunt de mâncare” pentru 50 de copii cu probleme de greutate și părinții acestora, cu scopul de a identifica emoțiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoașterea situațiilor de supra-alimentare cu substrat emoțional și promovarea unor mecanisme sănătoase.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

 

Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, este prezentă pe piaţa audiovizualului din România din 2010. În timp, conţinutul Dolce Sport a fost transmis pe patru canale SD (Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4) şi două HD (Dolce Sport 1HD şi Dolce Sport 2HD). Programele acestora pot fi urmărite şi prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.

foto: telekom.ro

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.