SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Wednesday, October 18, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de iarnă » Hochei » Chicago Blackhawks, aproape de câștigarea Cupei Stanley

Chicago Blackhawks, aproape de câștigarea Cupei Stanley 

NC WEB BL LN   CHICAGO OUT The Chicago Blackhawks celebrate Patrick Kane's winning goal against the Los Angeles Kings in the second overtime period in Game 5 of the Western Conference Finals at the United Center in Chicago, Illinois, on Saturday, June 8, 2013. (Nuccio DiNuzzo/Chicago Tribune/MCT)
Chicago Blackhawks a valorificat din nou avantajul propriei arene, câștigând cu 2-1 partida  cu Tampa Bay Lightning. Scorul general a devenit 3-2 în favoarea echipei din orașul gangsterilor, cum era denumit în primii ani din secolul trecut. Care mai are nevoie de singură victorie în următoarele două dueluri, primul fiind programat luni seara, pe terenul celor din Tampa.
Meciul a reținut atenția publicului, prin numeroasele faze spectaculoase la ambele porți, în general bine ferecate de goalkeeperi. Dar și de ratările în serie ale celor două echipe, care nu au mai reușit să marcheze în ultimele 18 minute! Patrick Sharp a modificat pentru întâia oară tabela în favoarea gazdelor, în minutul 6,11. După numai 4,42 minute, Valtteri Filppula a restabilit egalitatea, pentru ca Antoine Vermette, un veritabil golgeter, să aducă victoria echipei din Chicago, în minutul 42.
Sursă foto: http://www.thestar.com

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.