SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi » Cristiana Mongol Stancu, imaginea oficiala a Yucca Wellness Center

Cristiana Mongol Stancu, imaginea oficiala a Yucca Wellness Center 

cover2

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos patrund in zonele societatii dominate de barbati si lupta pentru libertatea de exprimare si o mai mare reprezentare. Le intalnim pe acelasi teren de joc ca si barbatii, dar sunt, de multe ori, chiar mai curajoase decat acestia!yucca

Participarea femeilor in sporturile de contact este adesea mai putin apreciata deoarece acest teritoriu este in primul rand dominat de sexul masculin si definit de calitatile masculine, cum ar fi puterea, agresivitatea si concurenta. Nivelul de duritate fizica si mentala pe care un luptator trebuie sa il posede pentru a pasi in ring este extraordinar.

Daca credeti ca femeile nu pot fi puternice si totodata feminine, atunci nu ati intalnit-o pe Cristiana Stancu aka. Mongol care a castigat in 2015, in premiera pentru Romania, primul titlu mondial la kick-boxing WTKA.

Ideea unei colaborari cu Cristiana Stancu a venit in urma participarii marii atlete la o emisiune TV in cadrul careia a vorbit despre pasiunea pentru pictura iconografica, dar si cea pentru arte martiale. Cristiana ne-a cucerit instant prin jovialitatea, feminitatea si eleganta afisate si astfel a desfiintat ideile preconcepute pe care le aveam despre femeile din sporturile de contact.

Yucca Wellness Center se adreseaza femeilor puternice din societate care nu uita sa aiba grija de tinuta si aspectul lor fizic. Yucca este un simbol pentru frumusete, sanatate si armonie.

Oferind o gama variata de tratamente si activitati pentru perfectionarea si echilibrarea mind&body, Yucca Wellness este un centru holistic de servicii pentru femeile cu atitudine. Aici gasiti solutii si terapii pentru estetica, intretinere, remodelare si rejuvenare. Yucca va asteapta cu proceduri clasice de hairstyling, tratamente pentru fata si corp, masaje, tratamente de ultima generatie – cavitatie, masaj endermologic, dermoporatie, micropen, oxigen hiperbaric, tehnologie Stem Generator s. a., precum si terapii complementare, consiliere de nutritie si programe de fitness si yoga.

Ne-am gandit ca imaginea Cristianei se potriveste perfect cu conceptul promovat de Yucca Center si ne bucuram sa ii fim si noi de ajutor in atingerea obiectivelor sale

13866815_10209210503086854_1010047015_n 13646683_10209210510767046_278086600_o

Yucca a fost creat ca si structura de economie socială (SES), care angajează persoane din grupuri defavorizate, iar 90% din profit este reinvestit în activităţi sociale. Astfel Yucca nu este doar un loc în care mergi pentru a te simţi bine şi pentru a avea grijă de corpul tau, este şi un proiect cu o componentă socială. Clienţii care ne vizitează nu îşi fac un bine doar lor ci şi contribuie la binele altora.

IMG_4631 IMG_4946_2 IMG_4953_2

articol de Lorena Menghia, manager Yucca

 

 

 

One Response to Cristiana Mongol Stancu, imaginea oficiala a Yucca Wellness Center

  1. Sorin G

    O sportiva de o certa valoare si calitate umana ridicata! felicitari si asteptam sa lupti iar!!!

     

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.