SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Personalitatea săptămânii » Cristinel Romanescu – Personalitatea săptămânii

Cristinel Romanescu – Personalitatea săptămânii 

cristinel romanescu

Cristinel Romanescu a fost ales la Adunarea Generală a Federației Internaționale de Tenis de Masă (ITTF) pentru a doua oară consecutiv ca membru în Consiliul Director al forului internațional de specialitate. Totodată, Romanescu a fost reales în luna martie a acestui an în funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Masă, fiind la cel de-al patrulea mandat de șef al sportului cu mingea de celuloid în România.

De-a lungul domniei sale în fruntea FR Tenis de Masă, Romanescu a organizat foarte multe competiții atât pentru juniori, cât și pentru seniori. De altfel, în mandatele sale, acest sport s-a dezvoltat foarte mult, iar jucătorii de tenis de masă au crescut rând pe rând, devenind renumiți nu doar în Europa, ci și în lume. Demn de menționat este că în iunie, federația va organiza din nou în România un Campionat European de specialitate, proba de dublu mixt, acesta fiind al doilea an consecutiv când turneul european are loc în țara noastră.

Cristinel Romanescu are ca obiective pentru ciclul olimpic 2013-2016 obţinerea unei medalii la JO 2016 de la Rio  şi construirea unui săli de tenis de masă a federaţiei. Pentru contribuția sa la dezvoltarea tenisului de masă românesc, redacția revistei Sport Revolution îi oferă lui Romanescu distincția de “Personalitatea săptămânii”.

 

Articole relevante

4 Responses to Cristinel Romanescu – Personalitatea săptămânii

 1. Cristian MATEIU

  Asta? Personalitatea saptamanii? Un om de nimic, care in afara sa faca turneee la buzau nu a facut nimic pentru tenisul de masa. oare ca hotelul B90 e linga sala? normal ar fi trebuit ca presedinte de atatia ani sa promoveze acest sport in toata tara prin competitii nationale si internationale. Si atunci pentru ce e personalitate?
  Nu vreau sa va spun mai multe despre el.

   
 2. stanici ion

  nu va retine nimeni sa spuneti daca aveti ce! insa atentie sa fie si argumentate!

   
 3. pupincursim

  ce pupiuncurism.
  Europeanu asta E un rahat. Participa 5 cupluri de la noi din probabil 12 toate. Iar voi probabil ati luat niste firimituri sa vindeti revista prin sala de ati pus pe Romanescu personulitatea saptamanii

   
 4. ion stanici

  stimate dle pupi….!

  probabil ca aveti multe suparari acumulate si nu aveti unde sa le varsati.daca doriti sa evidentiati ceva in legatura cu personajul sus amintit, nu ezitati sa o faceti insa cu argumente. pt alte sentimente de frustrare, va sugerez sa mergeti la un psiholog sau sa comentati pe alte site-uri. Sport Revolution are o structura mult mai solida decat coloana dvs vertebrala! Ion Stanici

   

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.