SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » Departamentul de SKDUN organizează al doilea eveniment din 2014

Departamentul de SKDUN organizează al doilea eveniment din 2014 

karate skdun

Cei mai buni sportivi afiliaţi la departamentul SKDUN din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale îşi vor da întâlnire sâmbătă, 8 martie, la Centrul Sportiv “Apollo” din Bucureşti, unde au loc Campionatele Naţionale de SKDUN la toate categoriile de vârstă, începând de la copii şi până la seniori şi veterani. Preşedintele departamentului SKDUN, Shihan Aurel Pătru, a declarat pentru Sport Revolution că la eveniment sunt aşteptaţi circa 700 sportivi din 38 cluburi, care vor concura la kata şi kumite individual.

La această competiţie vrem să facem o ultimă verificare a lotului naţional, înaintea Campionatelor Europene, care vor avea loc între 4 şi 6 aprilie, la Eger, în Ungaria“, a adăugat Aurel Pătru.

Pentru departamentul SKDUN, Campionatele Naţionale reprezintă a doua competiţie organizată în 2014 şi a doua care va avea loc la Centrul Sportiv “Apollo”. Aurel Pătru a declarat că se aşteaptă şi la o audienţă destul de ridicată: “Sala va fi arhiplină. Mă aştept la circa 1000 de persoane. Noi, cei din karate, avem un public cultivat şi educat, care ştie să aprecieze valoarea“.

Succes departamentului SKDUN şi sportivilor afiliaţi!

FOTO: SKDUN

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.