SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Diverse » Dragoste de sportiv

Dragoste de sportiv 

Untitled

Campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu, Lora, Matteo și Mircea Eremia au fost provocați să spună ce înseamnă pentru ei dragostea îninte de lansarea single-ului “Lucruri mici” al lui Peter Pop.

“Am fost provocată să spun ce e dragostea pentru mine. Dragostea e atunci când te simți dezamăgită de tine, nu mai poți, nu mai vrei și el vine și spune să ai încredere, că o să fie bine, sunt lângă tine. Bucurați-vă de dragoste”, a postat mesajul video campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu pe pagina oficială de Facebook a lui Peter Pop.

19206279_1863174043935191_370945969_n

 Mesajul la provocare al lui Matteo a fost: “Dragostea este sentimentul de bază, fundamentul pe care noi suntem construiți. Fără ea nu respirăm, nu avem parte de soare, nu ne bucrăm de ceva frumos”. Iar Mircea Eremia a declarat: “De cele mai multe ori mă îndrăgostesc de sufletul sincer al oamenilor”.

Peter Pop are un timbru vocal de excepție, el fiind atât compozitor, cât și textier, ceea ce îl face un artist complet. Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, cand a lansat, alături de Lora, super hit-ul “Singuri în Doi”. Apoi au urmat colaborări cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak & Shift (Zile și zile) și single-ul “Umbre”, iar recent a lansat single-ul “Interzis”.

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.