SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » EXCLUSIV! Federațiile și organizațiile de Karate, la un pas de unificare

EXCLUSIV! Federațiile și organizațiile de Karate, la un pas de unificare 

P1

Ieri, la sediul Federației Române de Kempo a avut loc un eveniment așteptat de peste două decenii de lumea artelor marțiale din România. Astfel, în prezenta și sub supervizarea președintelui FR Kempo, Amatto Zaharia, desemnat de toate părțile implicate pe post de “liber-arbitru”, dar și de garant al corectitudinii procesului de implementare al clauzelor agreate, s-a semnat “Protocolul de Unificare al Federațiilor si Organizațiilor de Karate din România”.

Înțelegerea a fost încheiată la finalul unei ședințe cu ușile închise care a durat mai bine de 5 ore. Documentul a fost agreat si semnat de unii dintre cei mai importanți lideri ai celor mai puternice organizații de Karate din România, urmând ca și ceilalți șefi de organizații care nu au putut participa din motive personale la aceasta ședință să-și precizeze poziția față de acest protocol în zilele ce urmează.

Semnatarii “Protocolului de Unificare a Federațiilor și Organizațiilor de Karate din România” sunt:

– Lucian Băroiu, Prețedintele FR Karate
– Liviu Crișan, Președintele FR Karate WKC
– Aurel Pătru, Vicepreședinte FR Arte Martiale – Karate SKDUN
– Mihai Cioroianu, Karate Eur&Ka
– Sabino Frederico Tavares, Karate Wado-Ryu

Acest succes uriaș a fost realizat sub conducerea si la initiativa ministrului Nicolae Bănicioiu, care a bifat o victorie neașteptată, dar foarte importantă pentru normalizarea activității Karate-ului din România. Este de notorietate faptul că timp de 23 de ani România s-a confruntat cu o inflație a sportului “Karate”, acesta existând în mai multe federații, până acum niciun conducator al sportului românesc nereușind să-i adune la un un loc pe liderii acestor organizații pentru a-i determina să se uneasca și să lucreze împreuna sub aceeasi umbrelă, într-o singură federație, asa cum este normal.

Acesta este si motivul pentru care ministerul avea mari probleme de comunicare atunci cand venea vorba despre “Karate”, neștiind cu care dintre federații să lucreze pe o anumita problematica. Din aceasta cauza apareau, in mintea needucata a unor functionari dar si jurnalisti, grave confuzii in ceea ce priveste sporturile martiale, care, din nestiinta si necunoastere, erau puse la en-gros, pentru acestia toate fiind “Karate”, lucru total incorect in raport cu realitatea sportiva.

Nu putem decat sa-l felicitam pe ministrul Banicioiu pentru aceasta mare reusita, prin care va ramane cu siguranta in istoria sportului romanesc ca cel sub conducerea caruia Karate-ul din Romania s-au unit intr-o singura federatie. Speram ca aceasta anomalie creata chiar de MTS in decursul anilor sa nu se mai repete, iar sportul Karate, in toate formele lui, sa fie finantat si premiat doar intr-o singura federatie sportiva nationala si nu in mai multe ca pana acum. Deasemenea, ar fi normal ca MTS sa inceteze politica de clonare a unor sporturi sau discipline existente deja in cadrul unor sporturi, pentru ca altfel aceleasi anomalii vor continua sa se repete chiar cu girul ministerului.

Pe de alta parte, nu am dori insa ca aceasta realizare foarte importanta a ministrului Banicioiu, poate cea mai importanta de cand este la conducerea MTS, sa fie umbrita de continuarea tinerii “la sertar” a unor referate de premiere, pentru ca sportivii si antrenorii asteapta aceste premieri de luni de zile, iar pentru acestia perioada iulie-august reprezinta singura posibilitate de refacere inainte de inceperea competitiilor din toamna. Cum ar putea insa acesti sportivi si antrenori sa beneficieze de aceasta perioada de tratament si refacere daca buzunarele lor sunt goale din cauza ca premierile pe care le merita din plin pentru performantele lor, nu ajung la ei?!

MTS trebuie sa inteleaga ca majoritatea celor mai importanti lideri ai Karate-ului romanesc, au dat dovada de maturitate si intelepciune, au lasat orgoliile deoparte, si s-au asezat cu succes la masa dialogului in dorinta de normalizare a relatiei cu ministerul. Acum, de aceeasi intelepciune si mai ales corectitudine trebuie sa dea dovada si MTS care nu trebuie sa se mai lase manipulat si tarat in diverse jocuri meschine care au ca scop doar rezolvarea unor interese de moment ale unuia sau altuia, iar factorii de decizie de acolo trebuie sa lase deoparte orgoliile personale marunte si sa se gandeasca doar la binele celor pe care in mod normal se presupune ca ar trebui sa-i reprezinte, adica sportivii si antrenorii care prin multa munca, ambitie si daruire au urcat pe podiumurile de premiere internationale, reprezentand astfel in mod pozitiv imaginea Romaniei la cel mai inalt nivel.

Articole relevante

147 Responses to EXCLUSIV! Federațiile și organizațiile de Karate, la un pas de unificare

 1. Ipocrit

  Prin aceasta unficare karate-ul va deveni forta numarul 1 in sportul romanesc. Vor avea impreuna cel putin 4-500 de cluburi ceea ce le va da o forta uriasa in discutiile cu ministerul, iar ministerul va trebui sa tina cont de ei pentru ca merita. Sa lasi orgoliile la o parte, sa vi la masa de discutii si sa cazi la pace pe niste puncte comune, e lucru mare in ziua de azi. Au dovedit ca sunt cu adevarat profesionisti in ceea ce fac. Felicitari!

   
 2. cristi neacsu

  Ideal ar fi ca in toate sporturile sa fie unitate! Asteptati si o sa vedeti si reactia celorlalti din Karate! A trecut perioada cand stateam cu burtile goale si faceam afaceri! Avem costume si locuri decente unde putem discuta si planifica o afacere!Unii au inteles gresit cum se dezvolta un sport iar orgoliul i-a dus pe carari gresite. Ratiunea ar trebui sa-i conduca!

   
 3. Costi

  Intr-adevar o reusita care sper ca va aduce lumina si in capul alora din minister care iau salarii degeaba din taxele si impozitele platite de noi si care nu inteleg ca asa cum “iarna nu-i ca vara” nici “karate” nu-i ca “aikido” si nici “kendo” ca “ju-jitsu”. Daca odata cu aceasta unificare va dispare sursa confuziilor, sper ca cei din MTS sa inteleaga ca sporturile de lupta sunt sporturi diferite si sa nu le mai judece la en-gros cum bine se spune in articol. Bravo Karate!

   
 4. ratiune

  Ati dat dovada de ratiune, bravo! Dar sa stiti ca nu cred ca faptul ca voi ati dat dovada de ratiune va face pe cei din minister sa dea dovada de aceeasi ratiune. La cum manaresc Capatanii si Tocalii de acolo tot sportul ma indoiesc. Oricum un pas foarte bun facut de voi.Incep sa cred ca Banicioiu asta chiar e bun de politician, macar sa fie si corect acum.

   
 5. andreea

  Bravo, super echipa. Daca o sa ramaneti ca o echipa cat mai multi an, Karate-ul va avea numai de castigat.

   
 6. Anonimul curajos

  Ok, toate bune si frumoase dar… care este protocolul? :mgreen:
  Si scoateti de tot “liber-arbitru”-ul din text…

  Pana nu citim undeva ce inseamna cu adevarat aceasta “unificare” este prematura orice parere.

  Miroase a smecherie.

   
 7. verde'n fatza

  Sa dea Domnul sa fie ceva, desi a mai facut promisiuni ferme si a dat garantii solemne si cand s-a ales presedinte la FRK , pe care nu le-a mai respectat dupa 1 luna. Aia din FRK s-au ars cu el.

   
 8. andreea

  Mi se par ok si de bun simt prevederile protocolului. Sper sa le si respecte.

   
 9. chirila alexandru

  Da este un pas inainte. Si de data asta suntem impartiti in premianti ( se poate citi si premiati) si alti. Din articol reiese ca alti nu au participat din motive personale ceea ce nu este adevarat. Cunosc cazul a cel putin 3 federatii si departamente de Karate care nu au fost nici macar instiintati. Este si cazul FRKKyokushin.
  Succes!

   
 10. karateman

  Nu il vad pe Florentin Marinescu in constructia asta. Asta e si motivul pt care oamenii astia s-au inteles si au batut palma. Daca Marinescu va intra acolo cumva se va duce dracu’ toata sandramaua. Unde apare maestrul imbarligator acolo se distruge tot.

   
 11. sensei

  Formula e ft buna si federatia asta chia are viitor dar eu personal nu o sa ma afiliez niciodata la o federatie unde este implicat Marinescu Florentin, am fost in FRAM si am fugit de acolo din cauza astuia. Am vb cu mai multi si nici ei nu vor sa ina aco unde este omul asta.

   
 12. Vasile Chindris

  Anexele 1 si 2 pe fata !!!!!!!!
  Miroase a “afacere” de tip bisnitz …numai d ebani e vorba. Materialul de mai sus e super agramat si in plus …Baroiu GARANTEAZA “alegerea” in functii a traditorilor semnatari …hmmm, cum face asta??? Vine cu mascati de la Aka Security si ….ii bate pe membrii Biroului Federal?? Pai poate ii pazim si noi …Cum poate si cine este el acest … Baroiu 3 Dan ??? Cum va conduce el spre culmi SHPORTIVE oameni cu 4-5-6-7 dan ??? Peste tot e vorba de sport si bani de la MTS …bai frate voi nu santeti KARATEKA, ci SHPORTIVI platiti … “KARATE DO” inseamna Karate Martial nu are legatura cu KOMPETITIA …atat stiti ..
  1. aflam cu stupoare ca sub dictatura PSD in MTS” ub conducerea si la initiativa ministrului Nicolae Bănicioiu, care a bifat o victorie neașteptată, dar foarte importantă pentru normalizarea activității Karate-ului din România” Domnule minsitru explicati cum ati decis cu d ela sine putere importiva dreptului la libera asociere ??? E adevarat “ce zice” acesti “baiatzi”???
  2. – ce mama mamelor cauta aice Kempo si Yamatto ala ??? Auziti bre formulare:”eri, la sediul Federației Române de Kempo a avut loc un eveniment așteptat de peste două decenii de lumea artelor marțiale din România. Astfel, în prezenta și sub supervizarea președintelui FR Kempo, Amatto Zaharia, desemnat de toate părțile implicate pe post de “liber-arbitru”, dar și de garant al corectitudinii procesului de implementare al clauzelor agreate, s-a semnat “Protocolul de Unificare al Federațiilor si Organizațiilor de Karate din România”.” GARANT al Karateului unit in Romania e “shaffu'” da la Kempo ????????? Si Aldo Moro unde este ?? Pute nene
  3. – “23 de ani România s-a confruntat cu o inflație a sportului “Karate”, acesta existând în mai multe federații, până acum niciun conducator al sportului românesc nereușind să-i adune la un un loc” …bai nene cum adica “inflatie” ???Adica rezultatele erau false ???Ia zi ma Buricioiu sau cum te cheama mai “fratzioare” numai …3 Dan si 3 puncte
  4. – MILOGILOR !!! Cereti bani asta era de fap t”miscarea” voastra d eunificare la premii si fonduri ?? “MTS trebuie sa inteleaga ca majoritatea celor mai importanti lideri ai Karate-ului romanesc, au dat dovada de maturitate si intelepciune, au lasat orgoliile deoparte, si s-au asezat cu succes la masa dialogului in dorinta de normalizare a relatiei cu ministerul. Acum, de aceeasi intelepciune si mai ales corectitudine trebuie sa dea dovada si MTS care nu trebuie sa se mai lase manipulat si tarat in diverse jocuri meschine care au ca scop doar rezolvarea unor interese de moment ale unuia sau altuia, iar factorii de decizie de acolo trebuie sa lase deoparte orgoliile personale marunte si sa se gandeasca doar la binele celor pe care in mod normal se presupune ca ar trebui sa-i reprezinte, adica sportivii si antrenorii care prin multa munca, ambitie si daruire au urcat pe podiumurile de premiere internationale, reprezentand astfel in mod pozitiv imaginea Romaniei la cel mai inalt nivel.”

   
 13. sensei

  Vasilica tata trebuie sa intelegi ca Dumnezeu ti-a dat capul ala de pe umeri sa mai si gandesti cu el si nu sa-l tii doar pe post de acoperis ca sa nu-ti ploua in gat.
  1. In lumea “sportului” este vorba, bai Vasilica, despre SPORT. Adica despre SPORTUL KARATE si nu despre KARATE ARTA MARTIALA. Nu despre 3 Dan, 4 Dan …6 Dan. Sunt multi maestrii foarte respectabili cu multi Dan care nu se implica in organizare pt ca nu au si calitati de manageri ci doar de maestrii. Iar multi din ei au si bunul simt sa inteleaga obiectiv acest lucru si sa-i lase pe altii sa fie manageri. Voi credeti ca Oyama sau Funakoshi erau managerii federatiilor lor?! NU ! Ei erau MAESTRII. Doar la noi Marinescu crede ca este si bun manager, si bun karate-ka, si bun Ju-Jitsu-ka si e superman in toate, d’aia nici nu merge treaba bine unde apare el. Cine crede ca daca ai 6 Dan este si bun magaer, iar daca ai 8 Dan esti maestrul managerilor, se insala grav.
  2. “Initiativa ministrului” nu inseamna “impunerea ministrului” in contra dreptului la libera asociere. El a spus “eu cred ca sportul Karate ar fi mai bine sa existe intr-o singura federatie pentru evitarea confuziilor”, dar niciodata nu a spus ca obliga pe cineva la aceasta unificare. Pune-ti acoperisul de deasupra gatului la munca, nea Vasilica.
  3. Pentru ca sunt implicat in activitatea din Karate, si ma cunosc cu toti cei de acolo am vorbit cu unii dintre cei implicati si toti mi-au spus acelasi lucru. S-a desfasurat la sediul FR Kempo din mai multe motive: este singura federatie martiala care chiar are un sediu si nu o mini-camera prafuita, iar pe de alta parte, partile implicate, neavand incredere foarte multa unii in altii asa cum este si normal dupa atatia ani de conflicte, l-au rugat pe seful de la Kempo care are relatii bune cu fiecare dintre ei sa fie martor la discutii, pentru ca atunci cand se va ajunge la vreo disensiune acesta sa le aduca aminte cum si ce au convenit. Atata tot. Restul problematicii din Karate a fost discutat si hotarat doar de cei implicati.
  4. “Inflatia” din Karate nu se refera la rezultate false desteptule, ci la multimea de “Karate” toate foarte asemanatoare, afiliate doar la alte foruri mondiale. Deci “inflatie de sporturi de Karate”, Vasilica !!!!
  E ciudat ca trebuie sa-i traduci din romana in romana acestui Vasilica. La scoala, Vasilicule, si mai lasa dracu’ vrajeala asta cu “cine are mai multi Dan e cel mai tare din parcare”, ca ramai in epoca de piatra Flinstonule.

   
  • Anonimul curajos

   “Acest succes uriaș a fost realizat sub conducerea si la initiativa ministrului Nicolae Bănicioiu, care a bifat o victorie neașteptată, dar foarte importantă pentru normalizarea activității Karate-ului din România.

   Politicul nu avea ce cauta intr-o asociere civica si cu atat mai mult, una sportiva CHIAR DACA se aloca fonduri de premiere de la bugetul de stat.

   Cedarea meritului unificarii unei parti a Karate-ului romanesc catre ministrul Banicioiu mi se pare un gest de servilism luandu-l pe fruntasul PSD ca scut sau Big Brother – el se afla acuma in plina campanie de imagine. pentru ce era nevoie de Banicioiu in toate aceasta ecuatie? pentru a da o contralovitura lui F Marinescu?

   Vorbind de sporturile martiale japoneze din Romania… da, este vorba de bani. Money! That’s all about and always will be about: Money!

   Romania incepe sa se crape si sa se naruiasca din propriile ei minciuni, ca un fond de ten dat in strat gros care incepe sa se crape si sa cada prin bucati dislocate. Asta se intampla in toate domeniile.

   A venit vremea ca mastile sa cada si vor cadea, in spatele lor vom descoperi valoarea sau putregaiul. Sa urmarim aceasta “unificare istorica” hahahahahah :) :) :) s-o vedem la lucru si poate, cine stie, sa fie o baza de pornire. Eu sunt sceptic pentru ca o constructie durabila nu se poate face pe o fundatie de chirpici. Dar poate ma insel.

   Sau poate “astia suntem”…

   PS: Sensei nu fii asa aspru cu Vasile, si-a expus si el of-ul si e foarte bine ca a facut-o precum sunt foarte nimerite si binevenite precizarile tale. Poate fara of-ul lui nu scriai nici tu si atunci poate nici mie nu mi-ar fi fost mai clar ceea ce s-a intamplat, lucru pentru care iti multumesc, chiar m-a ajutat sa privesc lucrurile si din alt punct de vedere.

    
 14. sensei

  Anonimule….ce sa zic…ai dreptate. Dar m-a luat flama sa vad cum se arunca noroi in ceva ce nici nu a inceput. Sa-i vedem la treaba cum ai spus si tu, si pe urma abia sa criticam daca merita. Cat despre….politicul implicat ai perfecta dreptate…dar sti ca din pacate fara astia nu se misca nimic.

   
 15. verdes

  “Acest succes uriaș a fost realizat sub conducerea si la initiativa ministrului Nicolae Bănicioiu” fraza asta pute rau, ne-am intors la laudele si servilismul de sorginte comunista catre Unicul Conducator, Ceausescu PCR ! Limba de lemn , pardon, de plastic, functioneaza minunat chiar dupa 23 de ani de la revolutie.
  In al doilea rand, treziti-va dragilor, nu intelegeti ca e vorba de capital de imagine si capital politic pentru dl Baroiu ?? Pe el nu-l intereseaza binele practicantilor, al stilurilor, etc., ci doar o trambulina spre alte aspiratii.

   
 16. sensei

  “Verdes”…despre limbajul de lemn ai dreptate nu s-a schimbat nimic, din pacate ne complacem in a-l folosi pentru ca altfel, doar pt munca si performante, nu da nimeni pe noi nici doi lei. Cat despre Baroiu, habar nu am, nu il cunosc decat tangential, dar am vazut ca cei de la FR Karate l-au votat ca presedinte aproape in unanimitate. Totusi, daca Baroiu a reusit sa-i pacaleasca pe toti cei de acolo ca el e porumbelul alb cand de fapt in realitate el este cioara, inseamna ca are totusi un grad de diplomatie. Pana la urma, existenta Karate-ului doar intr-o singura federatie e un lucru bun si va aduce o forta foarte mare acestei federatii.

   
 17. verdes

  Sunt membru fondator in prima federatie, FRAM 1990 cat si in FRK(M), ceea ce dl. Baroiu NU a fost niciodata.
  In al doilea rand, romanii voteaza emotional si nu rational, ei au votat impotriva unei persoane. Sa nu uitam voturile date la alegerile politice cand au votat impotriva unei candidat si nu pentru o ideologie pe care au inteles-o si la care au aderat. Asa ca, votul unanim (Sacele cu cluburile lui au parasit sala) reprezinta aproximativ jumatate din numarul electorilor/cluburilor FRK (peste 100 cluburi). De altfel campania dlui Baroiu a fost de tip pur electoral si de partid, cu bling-bling-uri, fluturasi cu platforme tip electoral cu vorbe multe care nu spun nimic, aparitii intr-o anumita presa si promovata de tzutzerii cu care a venit in federatie si care nu au tangenta cu miscarea de karate. E problema FRK cum l-au ales dar sa ramana pe federatia lor si sa ne lase pe noi in pace.

   
 18. Vasile Chindris

  auzi mai …”Sansai”iule de 2 bani …sport karate sau sport wu shu sau sport kung fu sau “judo da la karate” e un kkt …da? Apoi afla ca ..o spun cu umilinta, mmmaaarrreee si rabdatoare, am cunoscut lumea SHPORTIVEASKA a FAM ca si director de stil …IMI E SCARBA IMI VINE SA VARS, cum s-au distrus valorile MORALE …asa cum a spus cineva mai sus, fara “OFF”ul meu tu nu SYKRYAY …Bai Bulla, tot ce se petrece e o escrocherie si o masca pentru ca TOTI din MTS, TOTI sant satui de “voi” cei bugetati pe 24 de miliarde lei vechi cu doar cateva sute de SHPORTIVI da? Infaltie …baa sabt atatea organisme internationale …serioase zic. Yote SANSAIULE daca te tine branca vrei sa vii la un Gashuku si la o competitie Okinawan Goju Ryu Karate sa vedem acolo cat de asemanator e totul ????????? Apoi da inflatie e acolo sha la KEMPO …acolo cum te duci cum iei un premiu si mai vrei si banii stratului …adica ai contribuabilului asta e …snat banii nostri celor ce platim impozite s avedem niste maimutze care se dau martieni in pijamale si aduc premii cica …Mai oameni buni sa fim seriosi, cati dintre voi v-ati gandit sa faceti festivaluri d earte martiale fara concursuri maskariki sa aratati maiestrie ??? Cati ati cinstit intr-un festival public pe Oyama sau Bruce Lee ??? 4 miliarde domne are SAMBO ???Da cine p…este SAMBO in si pentru Romania ???O federatie pederatie d einfluenta RUSA??? Ok, acum FRK Manea, cea mai slaba poate fedratie, e adevarat, Campionatul lor Mondial este foarte, foarte tare !!! Pai cumsa conduca “ei” Karate-ul romanesc ??? Cum sa conduca un Baluloiu 3 Dan pe VALECA ??? Ba astia sa va dau ceva date de la CNSAS ??? Vreti? In 1985 senatorul de azi …SERBANCONSTANTIN VALECA, inginer institut reactori nucleari Pitesti, in atentia grupei UM 0544 de la IJ Arges a MAI, era antrenorul (!!!) grupului de pe lamga scoala militara de ofiteri de tancuri Pitesti !!! BA TZARANE, pe unul ca asta il vezi sub BALALAIKA ala 3 dan de Otopeni ??Ala de s-a “mascat” in “frate” si habar nu are ce inseamna “fratia” ???Sa nu moara cu mana rupta si cu caramizi pe piept cu o sfoara de gat ….e metafora pe care ar trebui s ao inteleaga in loc sa tinda spre vremuri interesante …Mai vreti exmeple ??? NU CIOROIANU MIHAI HORIA, fiul lui Stefan si Felicia turnator la Securitatea Timis, nu …CHINDA DAN HORIA, nascut la 24.01.1944 fiul lui Eugen si Minerva, in atentia serviciului 1/A de la securitatea Judeteana Timis, asta tatik al artelor martiale nu FLORENTIN MARINESCU cel SUBOFITER MAI care in 1985 lucra ca si “instructor” la baza sportiva studenteasca Tei Toboc ….dat afar din Securitate si nevasta de la …Shop pentu lipsa in gestiune …. Ce spui tu ma ??? Si acum ceva ca la Kyokushinkay …live life like a samurai that is .. Ora si locul …oricand, oriunde …

   
  • Anonimul curajos

   1. Este adevarat ce sustine, mai jos, userul Tudor Chirila si anume ca Vasile Chindris = Cristian Butaru?

   2. Datele personale si informatiile pe care le folosesti atunci cand vorbesti despre diferite persoane… cum le poti proba ca fiind conforme cu realitatea?

   3. Mi-a luat ceva timp sa pricep ce ai scris pentru ca desi parea a fi in limba romana textul in sine este o mostra de crunta siluire a acesteia.

   Poate ca este ceva adevar in cele pe care le scrii, spun poate in ideea ca nu am datele necesare sa le consider aberatii dupa cum nu am destule info sa le consider adevaruri, fie si in parte- de aceea ti-am solicitat sursele clare, altfel, totul devine defaimare in spatiul public, atac la persoana.

   4. Aia cu caramida, cu sfoara de gat, cu mana rupta… nasol, foarte grav ce spui, poate nu realizezi sau poate “ti-a luat foc capul” dar astfel de exprimari sunt repudiate intr-o societate cat de cat fireasca.

   Vezi tu, Vasile Chindris sau Cristian Butaru, poate ca ceva adevar se afla in cele spuse de tine dar la modul cum ai scris nimeni nu te mai poate lua in serios acuma iar singurul raspunzator pentru asta esti doar tu, nimeni altcineva.

   Daca nu retractezi expresiile amenintatoare cu moartea si nu raspunzi la intrebarile de mai sus, ma simt nevoit sa solicit si eu Administratorului de site sa-ti cenzureze textele.

   Inca o chestiune, nu-mi place chestia cu X fiul lui cutare si al lui cutare este urata, suna naşpa 😉 daca ma intelegi.

    
 19. Vasile Chindris

  Tineri colegi de Budo …ascultati sfaturile noastre geberatia a 3 a …cei ce stim ca ANTON MURAU era turnator la partid si securitate si i-a turnat pe Stuparu, Popescu Sacele, Marinescu si a cerut in ianuarie 1988 masuri d edistrugere a Karateului si altor arte martiale in Romania, in scris si semnat (!!!) Ascultati sfaturile ce v-am dat pentru ca daca nu o faceti vom declansa o campanie cu un motto (cei ce sunt centuri negre in Ju Jutsu il cunosc) “Victorie sau moarte”: ADEVA, AZI, AICI, ACUM !!! Nu ascultati nici ce spun securistii si urmasii lor si nici ce vrea Banicioiu care este si el un biet minsitru trecator …DA, a sosit timpul curateniei dar nu asa, cu maskkariki inainte ..Atentie importanta, ok? Ascultati mesajele noastre si luati aminte, nu peste mult timp veti primi indicatii de genul …Omaha BEach oahahah …Bunica are mere, repet, ceaiul e in ceasca…

   
 20. Tudor Chirila

  Rog administratorul SportRevolution sa modereze prin taiere textele lui Cristian Butaru alias “Vasile Chindris” pentru insultele proferate la adresa tuturor, pentru limbajul agramat total. Totodata poate puteti organiza o campanie de strangere de fonduri pentru acest biet nevolnic care vroia la un moment dat sa organizeze Asociatia Martiala Crestina “Bruce Lee”, sau ceve de genul asta. Ceilalti comentatori au un limbaj poate ironic dar in limitele bunului simt, dar acest Butaru-Vasile Chindris ataca nu numai anumiti instructori ci si familiile acestora, dar instiga si la omor impotriva lui Baroiu sau altii (caramizi pe piept, Victorie sau Moarte…) ceea ce nu ar trebui permis pe un site care promoveaza sportul si educatia.

   
 21. Dorel de Romania

  Butarule nu mai invita pe toti la bataie cu //ora si locul, oricand si oriunde// ca rugamintea s-ar putea sa ti se indeplineasca mai repede decat crezi. Ia uita-te acum pe geam, in stanga. Ce vezi? O masina neagra nu-i asa ? Ai grija cand iesi din scara, Baroiu deja vegheaza….

   
 22. Vasile Chindris

  “Tudor Chirila” …habar nu ai ca in Ju Jutsu asa cum explica “unul” Gurski Alois, “victorie sau moarte” era deviza centurilor negre ! Deci, nu cunosti multe “prietene al sportului”. Acela de care vorbiti dvs., excelentissime nimeni a organizat pentru Bruce Lee …SINGURUL Memorial in Europa recunoscut pana si de Wu Shu Kung Fu Federation; “Memorial Bruce Lee” in 2006 la Timisoara, nicidecum asociatia ogadagugu …iesti nu numai prost ci evident un mincinos. Nu pupa in fund frate, fi adevarat, te-a deranjat cuvantul CNSAS sau securitate ??? In artele martiale din Romania, prezenta securitatii si a securistilor este de doua feluri, la vedere si ascunsa. de mentionat ca unii din cei ascunsi azi platesc polite, cum faceau si inainte de 89 celor ce s-au dat pe fata din prima clipa. Marinescu si Benea s-au dat pe fata, ia acum sa vedem un pic turnatorii, avem curaj?
  Sa punem problema asa: “umbrela are pete”, repet tata pescuieste.
  1. – Ministrul Banicioiu a numit 2 persoane care sa se ocupe de Karate, una is una de Arte Martiale altele decat karate, adevarat?
  2.- mInistrul Banicioiu a numit superviser pe Florentin marinescu, adevarat?
  3.- in disperare d ecauza dar supesmeker, Amatto Zaharia prin boom d epresa devine din presedinte federatia d ekempo, GARANT (de amicitie) pentru Karateul din Romania, adevarat?
  4. – La acest joc de glezne excelentissimul Baroiu mai poate fi coordonatorul miscarii de karate ??? Nu se pica asa in greseala …
  5. – “Tudor Chirila” de ce te-ai bagat in zeama ? Vrei sa il cunosti pe Vasile Chindris ?? Eu te caut deja …(dupa numele real mai ales ala de la botez, caci aici ai folosit nume conspiratv badie).
  6. – Baroiu a inteles ce tu nu ai inteles, pentru ca nu poti intelege ceea ce este dincolo de plansa :.
  7. – Daca tot inciti la revolta impotriva unor persoan care nu au semnat un material pe aici, inseamna ca ai o minte diabolica si un caracter infect, fecal as zice …In fond ai ce spune ce te mana in lupta?
  O idee; puteti coaliza mii de pederatii, atat timp cat nu intelegeti decat sa va milogiti pentru bani si asta a aparut inca din faimosul acord. De maine, jurati ca va apucati si de Arte Martiale pe bune? Hai …curaj …va asteptam cu sfintele, sfintitele dosare, de tip CSS si DSS, dac anu snateti cuminti, se pot prezenta lucrari stiintifice pe baza de fond documentar, penal, informativ, urmarire informativa si …retea. Repet, in mod public, stiintific, la vedere, cerand opiniei publice din romania si Uniunea europeana sa isi prezinte optica asupra problematicii.
  Concluzie: nu ne temen de securisti, cum ne temem de turnatorii ce se ascund inca ca viermii intre noi. Nu ne temem de lichele, asteptam canaliile.
  O intrebare, a fost Anton Muraru un turnator al lui Dan Stuparu, Popescu Sacele si Florentin Marinescu? Daca da, ce institutie “publica” chema in ajutor ??? Daca nu, motivati in scris, la o ora d emaxima audienta. Surprizele vor continua …

   
 23. Vasile Chindris

  Da pot proba gratzioaselor dvs., persoane, cu documente publice ale institutiilor statului roman, public, prezentand un referat stiintific, impanat cu facsimile doveditoare.
  Amenintare cu moartea …intrebati pe fratele Baroiu ce insemana acea metafora, daca va explica bine, nu …credeti ce vreti …cam mare teama pe la voi …
  Vasile Chindris, nu este Cristian Butaru, este un cetatean cercetator in domeniul Artelor Martiale, fapt dovedibil public.
  Tot ce fac acesti responsabili ai …artelor martiale in spatiul public devine tac la persoana practicantilor si iubitorilor Budo…..

   
  • Anonimul curajos

   Perfect, pune-le pe net ! 😉 si da-ne link, trimite un exemplar si la SportRevolution.

   Aia cu metafora… las-o ca numai a iubire si invitatie la o amandină nu suna a fi! :) Ne lasi sa intelegem ca stii multe, “ca stii tu” 😉 – asa o fi dar nu prea intelegem CE VREI de fapt.

   Vrei sa transmiti anumite mesaje anumitor persoane? Pai ori o faci in clar ori scrie-le lor direct pe Facebook sau pe mail.

   Vrei sa ne “deschizi ochii” ? Ok, fa-o ca lumea, cu subiect si predicat, nume propriu, intentia demersului tau, probele pe care le ai si atunci intelegem ceva.

   Este nepoliticos sa strigi in gura mare, intr-o agoră fie ea si virtuala, mesaje personale, bati seaua sa priceapa iapa iar noi sa ne uitam nedumeriti cum faci tu galagie pentru ca nu stiu ce meci ai tu cu unul sau cu altul? Si mai vrei sa fim si “atenti” … ok, dar la CE ANUME? Ai o vendetta personala sau faci si un bine public avertizandu-ne de ceva? – nu reiese clar din ce scrii.

   Sunt de acord cu tine ca pupatul in cur dauneaza grav coloanei vertebrale dar si vorbitul public intr-o cabală proprie intriga si irita auditoriul.

   Si la o adica, ia compara tu cum ai scris ultimile texte cu cel in care ucizi limba romana… sunteti unul, sunteti mai multi, ai personalitate multipla cumva? vezi cum e treaba asta Vasile, cand te joci cu oglinda trebuie sa fii atent ca se poate intoarce si spre tine.

   La faza cu “mare teama pe la voi”… sa inteleg ca te adresezi lui Tudor Chirila? 😉

   Asteptam dezvaluiri incendiare, ne-ai facut curiosi.

    
 24. Vasile Chindris

  precizare: “nca o chestiune, nu-mi place chestia cu X fiul lui cutare si al lui cutare este urata, suna naşpa daca ma intelegi.” spui tu …pai daca asa e in documente ce sa ii facem?

   
 25. Vasile Chindris

  Asteptam din partea noului val altceva, e clar ca nu puteti …cereti miloaga din partea statului pentur a sustine “competitiile” si plecarile in strainatate …in rest nimic. Cati practicanti in real aveti? Aveti Campionate Nationale ? Da? Si zonalele unde sant ????????? In afara de “jocuri sportive” ce mai stiti voi ? Viata de club martial ?? Cunoasteti terapii de snatate d eprovenienta orientala? Shiatsu, reiki, presopunctura, Qigong, Tai Chi?? De c enu va calificati ca si specialisti romani, instructori sportivi in domeniu si sa aveti si aceasta “imagine”??? Va asigur ati castiga cel putin cat din “karate” da e d eonvatat si e greu. Stimularea unei politici care s avina in sprijinul copiilor si varstnicilor, implicarea in societatea romaneasca astazi aflata in criza …nem? ei atunci holgoste! Vreti numa’ bani de la buget? Hai la contro pe fata sa “vedem” numarul d eoameni din cluburi si cum s efac calificarile in loturile nationale car epupa strainatatzuri? Bai farte ce fonduri nerambursabile ati papat? cat echipament ati primit pe gratis si pe care colegii vostrii din propiile federatii nici nu l-au vazut ??? O Curte de Conturi la fiecare federatie cum ar fi ?? hai …ajunge

   
 26. Anonimul curajos

  Parcurgand multe comentarii aici pe site si in alte agore virtuale, adaugand la aceasta si experienta personala am ajuns la doua concluzii care nu se exclud una pe cealalta:

  1. Suntem un popor de Gica-contra in toate domeniile si nimic nu e bun, orice schimbare, orice demers este prost, nimic nu ne este si nu ne va fi pe plac.

  şi

  2. Mai toate schimbarile sau demersurile spre niste formule care tintesc progresul, in orice domeniu, ascund de fapt niste “inginerii” => reactiile oamenilor de buna credinta care tind sa capete titulatura de Gica-contra

  Cred ca solutia ar fi transparenta oricarui demers, deschis si la obiect si relativ la regulile de conduita sociala legiferate.

   
 27. Brus Li

  Acest Butaru Cristian-Chindris, reincarnarea lui Brus Li :)):)), s-a dus acum vreo cativa ani la Octavian Bellu sa-i ceara recunoasterea federatiei de stiluri chinezesti. Ala l-a intrebat cate sunt iar Butaru cu un aer usor retard, asa cum se vede si din postarile de aici, raspunde “cel putin cateva mii”, moment in care Bellu a inceput sa faca flik-flakuri cu caderi in shpagat prin canera tipand ca Brus Li:)):)). D’aia acum cand aude de arte martiale ne ia pe toti la mishto cu “stilul ratza”. Mai grav este ca maestrul Marinescu a ajuns sa se confeseze cu acest Butaru; dar este clar ca cine se aseanana se aduna pana la urma.

   
 28. Brus Li

  Sunt convins ca pana la urma singura federatie in care va mai fi acest Marinescu, va fi cea a lui Butaru. La cat rau a facut provocand acest scandal in minister impotriva tuturor asaar merita.

   
 29. Vasile Chindris

  o INTREBARE SE IMPUNE: ACEST OM …CRISTIAN BUTARU …CUM A APARUT IN MINTILE DVS., NIMENI NU A DISCUTAT NIMIC DE EL SI L-ATI TRANSFORMAT IN PERSONAJ D EPOVESTE !!! VA TEMETI DE EL?!?! CONFESOR AL LUI MARINESCU …WAW ..E TARE NENE …MARINESCU RAMANE CU EL …E ULTIMUL LUI DISCIPOL SAU CUM ?!?
  A, BUTARU CRISTIAN A VRUT SA FACA O FEDERATIE DE ARTE MARTIALE CHINEZESTI. BOON SI ? CE LEGATURA ARE CU MARINESCU? OK, MARINESCU S ECONFESEAZA CU UNUL BUTARU CRISTIAN, OK …TREABA LOR. CINE E BUTARU CRISTIAN? CINE STIE? PAI UITE AM CERCETAT OAMENI BUNI: AR FI ANTRENOR DE ARTE MARTIALE, 5 DAN JU JUTSU, 5 CHIEH KUNG FU, 4 DAN KARATE, A FOST UN INTIM AL LUI GURSKI ALOIS, MANEA VASILE SI FLORENTIN MARINESCU, DAR SI PE PAVEL FLORESCU IL CUNOSTEA, BENEA ION, GRINDEANU PETRE, IN EGALA MASURA, DA AICI E O CHESTIE …DA, SE CONFIRMA PREDA KUNG FU DIN 1990 … JU JUTSU (FARA A FACE VALURI SI A SE IMPLICA IN MISCARE DUPA MOARTEA LUI sHIHAN GURSKI, INAINTE A AVUT FUNCTIE IN LIGA DE JU JUTSU). FAPTUL CA SANTETI IDIOTI NU VA SCUTESTE SA AFLATI CA ACEST BUTARU …A SALVAT FEDERATIA FRK A LUI BAROIU CEL TARE, IN ANII 1998-2000 …DA, DE O FUZIUNE DE CARE MARINESCU NU ERA STRAIN, ASTA PUTETI INTREBA PE MANEA VASILE DACA O VREA SA SPUNA ADEVARUL SI PE BUTARU, NU STIU SUNATI-L CRED CA S EPOATE GASI UN NUMAR PE NETCA DOAR ARE SI EL UN CLUB PE CARE IL CONDUCE.
  REVENIND LA PROSTIA DOMNIILOR VOASTRE …SA INTELEG SI EU CEVA; FLORENTIN MARINESCU A DECLANSAT ACEST RAZBOI ??? EL A PUS PE MINSITRUL BANICIOIU IN ALERTA SI L-A RUGAT S ADEMOLEZE FINANCIAR “ARTELE MARTIALE” ASA CUM LE INTELEGETI VOI ??? CUM ADICA ? EXPLICATI PE LARG, DEZVOLTATI SA STIM TOTI, ASTA DA E FOARTE INTERESANT.
  O INTREBARE RETORICA SE IMPUNE; IN AFARA D EBANI VOI D ECE MAI SANTETI INTERESATI? E CLAR AIIC POSTEAZA OAMENI INTERESATI DIN CONDUCERILE FEDERATIILOR CARE S EVAD FARA FONDURI …OAHAHA .. V-ATI GANDIT SA CERETI SA VI SE TAIE UN PIC DIN FONDURI PENTRU A SE DA LA BUGETUL D ESTAT PENTRU COPII CE MOR DE FOAME IN MOD STRICT ??? SA FACETI ACTIVITATI SOCIALE LIBER KARATISTE, SA PAZITI SCOLI SI SA EDUCATI COPII DEZAVANTAJATI? CA POLITICA FEDERALA … REPETAM INCA O DATA LISTA BUGETELOR PE 2012:
  Aikido 70000,
  FRAM 400 000,
  Arte Martiale Contact 300 000,
  200000 FRK,
  60 000 IKO2,
  FKT Stuparu 200 000,
  WKC 150 000,
  Kempo 400 000,
  Taekwondo itf 150 000,
  Taekwondo wrf 250 000,
  Sambo 200 000 LA CARE ADAUGAM FODNURILE DE PREMIERE ……CAM CAT AR FI FRATIORILOR ???
  E ADEVARAT SI FAPTUL CA FEDERATIILE “OLIMPICE” NU AU MAI DAT REZULTATE SI NU MERITA SCUZE SI SA FIE ATACATE CELE NON-OLIMPICE DIN CAUZA PROASTELOR LOR REZULTATE, NU MAI TINE ASTA EFRATIE, PA …REORGANIZARE ETC.
  O INTREBARE (ALTA) DE CE DANSUL SPORTIV ARE 400 000 LEI BUGET ????

   
 30. verdes

  Scandalul adevarat a pornit si a luat amploare cand dl. Baroiu a reclamat la minister sacii cu medalii fara valoare primiti de WKC si banii publici cheltuiti “nejustificat”. Pe dl.Marinescu l-a agatat la remorca, pentru imagine si oarecare credibilitate. Acum dl. Marinescu nu-i mai este folositor, drept pentru care… reject ! Tipic dlui Baroiu.

   
 31. Vasile Chindris

  DECI …UMBRA LUI MIRCEA LA COZIA, BUTARU, BELLU OCTAVIAN SI MARINESCU FLORENTIN BANTUIE DA? ALTE OPINII EXISTA? DA, PANA UNA ALTA DE CE FEDERATIA DE KARATE TRADITIONAL A LUI DAN STUPARU NU A RASPUNS PANA ACUM IN NICI UN FEL? IKO 2 SE UNIFICA SI EI CU VOI?, IKO1?, ASHIHARA? DECI …AM POSTAT AICI CATE CEVA DIN ISTORIA KARATEULUI SI DESPRE POSIBILITATEA DE CONTROL FINANCIAR SI GATA …ATI DAT-O IN BARA …VINE UNU’ BUTARU, CARE IN C EFEDERATIE ACTIVEAZA, CE FACE? A LUAT POZITIE PUBLICA? SANTETI JALIPE JALNICE MAI CETATENILOR …OAHAHAHAHA …MAINE O SA VINA STERIADE POPESCU?

   
 32. Vasile Chindris

  DA, AICI, DATI-VA IN FAPT CARE DINTRE PSEUDONIME INSEAMNA “GRINDEANU” ??? CARE E “AMATTO”??? CARE E MANEEA? SI EVENTUAL CARE E …MARINESCU ??? CRUAJ, NU SANTEM DECAT NOI, NU NE AUDE NIMENI (LA CAT DE IMPORTANTI MAI SANT “KARATISTII” IN SOCIETATEA ROMANEASCA AZI, ADICA AU DEFICIT DE IMAGINE, PROBLEME DE VIZIBILITATE SI ADAPTABILITATE, SALI GOALE SI INTRETINUTI DE STAT :D)

   
 33. Brus Li

  Cate aspecte intime din intreaga viata a lui Butaru sti dumneata domnule Chindris ?! Ma face sa cred ca esti foarte foarte apropiat de el. Adica, cu alte cuvinte, lasa-ne lasa-ne mincinosule!!!!
  Cat despre “credibilitatea” lui Marinescu asta e o gluma proasta. Ce credibilitate poate sa aibe un om care pt bani si orgolii meschine s-a vandut si si-a distrus propria federatie fortandu-i pe cei din karate sa plece la Baroiu ?!

   
 34. verdes

  In primele randuri ale Protocolului scria ca semnatarii au hotarat “de buna voie si de comun acord”…. scrie negru pe alb. Nu o fi asa ??

   
 35. Vasile Chindris

  Mai prepelicarule vrei amanunte din viata intima a lui Dan stuparu desi e mort ?? Ady Popescu Sacele? Manea? Benea? Mar(t)inescu, Pavel Florescu, Dorel Bulearca, Florin Iordanoia, Gurski Alois, Szondi Florin si ..Lucian Baroiu ??? Esti prost …ma da prost rau …Ohoo Marinescu i-a fortat s aplece zici tu ??? Cred ca esti tampit …cred ca ala a formulat o solutie d esalvare a karateului dar din pacate Baroiu a picat la gluma, la facut Zaharia cu imaginea …Bai gata, stii ce santeti prosti, Zaharia Yamatto Kay conduce KArateul spre unificare, nu e nimeni smecher cel mai tare dolar e …Zaharia ..a luat fata la toti si conduce Karate la unificare cu Kempo probabil si asta e …GARANTUL …gata v-a facut si pa. Ministrul a vazut cine e shefful …”restul e istorie”

   
 36. andreea

  Eu una sunt multumita de Vasile Chindris. A lamurit matematic mizeria in care ne-a bagat ministerul. Am adunat toate bugetele alea spuse de el la un loc si mi-a dat vreo 2.100.000 lei, alocati pt toate federatiile si sporturile martiale neolimpice la un loc, care au in total peste 850-900 de cluburi sportive, in timp ce canotajul cu 30 de cluburi are peste 3.500.000 lei, gimastica 3.200.000 lei, etc. Cat de mizer sa fi sa spui ca olimpicii sufera de foame din cauza artelor martiale?!?!?@

   
 37. andreea

  Cat de mizer sa fi sa dai pt o SINGURA federatie olimpica mai mult decat pt toate artele martiale la un loc si tot tu sa te plangi ca iau martialele prea mult?! Am crezut ca dl. Amatto exagereaza cand spunea asta , dar vad ca a avut dreptate. Multumesc Vasile Chindris pt lamurire.

   
 38. Vasile Chindris

  bai baieti, stiti care e adevarul …voi traiti inutil pe banii statului, ia sa fiti ca inainte de 89 sa va descurcati singuri si sa vedeti arte martiale in prietenie etc …niste milogi care atarnati la bugetul MTS adica la banii contribuabililor romani si asteptati “premieri” acum cand lumea moare de foame la propiu pe strada … Ce Dumnezeu valoare aduceti voi cu “Artili martiali shportivesti” ??? Cati drogati s-au lasat de drog venind la voi ???Cati criminali au devenit oameni pasnici?? Santeti niste intretinuti atat …aduceti 3 cartoane dupa ce va plimbati in strainatate …si stati ca niste paraziti pe banii tarii de peste 20 de ani si culmea inca va suportam. Ia mai luati munca in mana si in carca ca o sa aveti conditie fizica si apoi seara la karete …hai nu mai cersiti oficial rusineea tarii. Mi-e scarba sa mai scriu unor trantori. Artele Martiale sant atata de departe de voi ca nu le vedeti nici cu telescopul.

   
 39. andreea

  Conform principiului tau Vasile, TOTI sunt niste milogi. Sportivi olimpici si neolimpici, sistemul de invatamant, programele anti-drog, cultura, pe motiv ca sunt finantate de stat……. Abordare total gresita si paguboasa pt o societate .

   
 40. Brus Li

  Asta si e Vasile-Butaru. O paguba pt societate. D’aia l-au si scuipat toti de peste tot. O mizerie umana care peste tot a lasat o putoare greu de aerisit.

   
 41. andreea

  “mizerie” este referitor la abordarea ministerului nu la persoana lui Vasile.

   
 42. nedumerire

  Eu am o nedumerire, Vasile e agricultor sau strungar?! Ca prea vorbeste cu patos de munca si clada muncitoare din care parca noi nu am face parte. Doar el munceste restul…trandavim.

   
 43. coada de topor

  Vasile Chindris este coada de topor perfecta. Minte putina, scoala putina, frustrari multe, ingamfare cat cuprinde. Ar face orice ca sa-l bage cineva in seama. Daca nu i se mai raspunde la abetatiile astea innebuneste de oftica.

   
 44. cristi neacsu

  Stimati iubitori ai Karate-ului! Observ cu surprindere cata implicare din partea dvs pe acest subiect. Oare nu ar fi mai frumos ca fiecare dintre noi sa participe constructiv la scoaterea societatii din acest impas decat sa palavragim mereu in contradictoriu?!Injurii, acuze, texte desprinse parca din filme, deconspiratii “subtile”, lipsite de esenta, samd…, toate pentru a va elibera de anumite suparari acumulate in timp! Poate ca a sosit timpul sa ne adunam fortele si sa invingem pe cei care ne doresc raul! Totusi daca tot vrem sa semnalam niste nereguli sau spune o parere, hai sa ne afisam adevaratele nume, fara secrete si pe fata, cu subiect si predicat! Puteti arata maturitate in gandire?! Nu de alta dar in timp ce aici lumea se contreaza, altii ce diriguiesc bugetele se tavalesc de ras pe seama noastra , a tuturor!! Lipsa unitatii ii ajuta sa se joace cu destinele noastre. Unii au ajuns sa se vinda pt aceste bugete, oricare ar fi sumele, doar pentru a-si satisface nevoile personale, in loc sa-si puna mintea la contributie si sa dezvolte singuri!! Sa nu fie partasi la propunerile diabolice ale unora, de a saraci acest frumos fenomen!Partea simpatica este ca dintre acesti sefi de federatii, le permite statutul sa devina mai repede independenti de bugetele de la stat.Dar de ce sa gandim si sa muncim cand avem moca de la stat si ne convine asa?! Nu cred ca cineva dintre dvs considera ca statul ar trebui sa stea deoparte, lasand sportul fara sustinere! Clar,nu! Nu suntem pregatiti pt asta, nu avem legi in sensul acesta, mentalitate,educatie, samd. Insa daca impartirea bugetelor s-ar realiza dupa performanta si nu dupa ” fratia-interes”, lucrurile s-ar putea aseza frumos in context. De sus pleaca totul! Artele Martiale in Romania sunt foarte iubite! Atat partea sportiva cat si cea spirituala!Prin urmare, trebuia sa se gandeasca la o strategie de dezvoltare si sa inceapa lucrul, asa cum au facut-o si altii care sunt iubiti si respectati si acum. Este valabila aceasta idee pt majoritatea federatiilor care au acest potential!Este mai greu sa dezvolti pe termen lung, nu?! Avem nevoi mari si nu mai rabdam?! Pacat moncher, nu fura de la gura sportivilor si antrenorilor, ca poate ai fost si tu ca ei candva!! Construieste, apoi ia-ti partea leului si sunt sigur ca nimeni nu are de comentat ceva! Aaa, ca se putea obtine un ajutor financiar de la stat, pentru performatele obtinute, acestea aducand o imagine frumoasa sportului si tarii noastre, atunci da, este altceva! Unde sunt principiile si doctrinele sanatoase transmise de adevaratii parinti ai Karate-ului, dupa care ar fi trebuit sa va ghidati si voi?!..ca doar ati devenit mari maestri!! Ce transmiteti mai departe? Acestia asa se comportau?! Promovau minciuna, tradarea, hotia, lipsa de respect de sine?! Tolerau astfel de personaje?! In numele cui actionati de ati uitat adevaratele valori?! Despre asta cred ca este vorba in propozitie.., nu rautati in continuu iar fapte bune poate mai deloc!

   
 45. Vasile Chindris

  “Brus Li” mai amaratule mai …e vorba d econducerile fedderatiilor pederatii de arte martiene, uite “cristi neacsu” are dreptate …in popor cum s espune da artele martiale, cultura orientala etc sant iubite …astia pe care ii aperi sau dintre car efaci parte s-au rupt de popor …:D de masa practicantilor, inca o data spun, vreti sa se faca un recensamant exact al sportivilor care exista in real??? Cati sant cei din loturi care se ruleaza mereu si mereu?? Care este baza de selectie ???Cati practicanti exista in real, mai ales in federatiile bugetate …a, ca uita-i exista si la Tmisoara o federatie condusa de Dan Deac …si nu cer bani de la stat (inca) pai cam care e realitatea???
  iata zice bine:”Partea simpatica este ca dintre acesti sefi de federatii, le permite statutul sa devina mai repede independenti de bugetele de la stat.Dar de ce sa gandim si sa muncim cand avem moca de la stat si ne convine asa?! Nu cred ca cineva dintre dvs considera ca statul ar trebui sa stea deoparte, lasand sportul fara sustinere! Clar,nu! Nu suntem pregatiti pt asta, nu avem legi in sensul acesta, mentalitate,educatie, samd. Insa daca impartirea bugetelor s-ar realiza dupa performanta si nu dupa ” fratia-interes”, lucrurile s-ar putea aseza frumos in context.”

   
 46. Apocalipsul

  Din ce citesc aici recunosc urmele baloase lasate de vechii securisti si de puii lor, aceia dintre ei care nici macar in meseria lor nu au ajuns ceva si din cauza frustrarile otravesc totul in jurul lor.

  Ba ca unu e turnator, ca altul e plutonier, ba ca-l cheama nu stiu cum ba ca ala fura.

  Bai securistilor, bai defectilor ca sunteti toti niste defecti, rosi de vicii si de pacate pe sufletul vostru, ar fi trebuit sa va scoatem cu parul ca pe sobolani si sa va intindem pe trotuar dar nu suntem ca voi si am crezut ca o sa va potoliti macar.

  Dar voi continuati sa baliti peste tot si peste toate, sa aruncati cu mizerie, sa umpleti tara de rahat ca sa va puteti voi justifica existenta de carcalaci de tevi de evacuare. Timpul vostru este aproape, mai aproape decat credeti.

  Auzi Vasile Chindris, nu esti de cat un raspandac, unul desemnat de securisti ca sa bage rahatul si zazania intre toti pentru ca sa se poata ei ridica.

  Imi este mila de tine, ti-ai pus sufletul rob la securisti… sa stii ca exista si o plata pentru asta si inca una nasoala de tot. Si nu poti sa stii ca n-ai stiut.

   
 47. Vasile Chindris

  cea mai mare minciuna pentru MTS este FEDERATIA INTERNATIONALA DE KEMPO cu un actor american pus la inaintare si …dl. Amato presedinte real si cu tari membre precum imensele Afganistan si Venezuela, Tunisia, nepal (!!!) si MAroc … dar “s-a halit” asta si omul are si buget d e4 miliarde lei vchi si vrea si premii de 300 000 euro. Omul asta nu o vrea ceva Parchet / Procuratura ??? A bon enetendeur salut, va … PS. Stati cuminti si cu frica de oficiul de spalare al banilor 😀

   
 48. Vasile Chindris

  Jeff Speakman (born November 8, 1958) is an American actor and a martial artist in the art of American kenpo karate and Japanese Goju-Ryu,[1] earning black belts in each[c
  Speakman was born and raised in Chicago, Illinois, where he was a springboard diver at John Hersey High School and achieved All-American status.[2] He graduated from Missouri Southern State College.[1]

  He has said that the television show Kung Fu got him interested in martial arts,[3] and spent years training in American Kenpo under his principal instructor, Larry Tatum, as well as under Ed Parker, the founder of the system.[4]

  Speakman received his 1st degree black belt in American Kenpo in 1984. He has subsequently obtained an 9th-degree rank in kenpo karate with other instructors[who?], and also currently holds a 9th-degree black belt[5] in the Goju-Ryu Karate style which he began to study under Grandmaster Lou Angel starting in 1978.[1]

  Speakman is also founder and director of American Kenpo Karate Systems (AKKS), an international kenpo karate organization with more than 50 schools.
  Career[edit source | editbeta]

  Speakman started acting in 1988 and became an action movie star in 1991 with the release of The Perfect Weapon,[2] He followed this up with the feature film Street Knight.[2] In the United Kingdom, this movie was released straight to video in 1993. Other action films followed, including The Expert and Deadly Outbreak.[2]

  Speakman holds training camps every year (Jeff Speakman International Kenpo Camp) for American kenpo. In 1993, Jeff was inducted into the Black Belt Hall of Fame for “Instructor of the Year”. He was also recognized for excellence in martial arts and was inducted into the Masters Hall of Fame in 2009 where he received the “Silver Life Achievement Award”.

  PAI NIMIC NU SCRIE DE FEDERATIA INTERNATIONALA D EKEMPO ?!?!?!

  In schimb o vest etrista …sincere regrete:

  On February 3, 2013, Jeff Speakman, student of kenpo karate legend Ed Parker and founder of kenpo 5.0, announced that he’s suffering from throat cancer. Specifically, he was diagnosed with a stage-4 tumor in his esophagus.

  “Because of the proximity to my vocal cords, surgery is not an option due to the possibility that my voice may be lost during surgery,” Speakman posted on his Facebook page. “It is for that reason that I have elected to move forward immediately with chemo and radiation therapy.”

  Speakman, 54, said his doctors are optimistic and his hospital, City of Hope in Duarte, California, has a 90-percent success rate treating this type of cancer.

  To receive updates or to express your best wishes, visit the Facebook page for Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 — World Training Center.
  Permalink: http://www.blackbeltmag.com/daily/traditional-martial-arts-training/kenpo/kenpo-karate-master-jeff-speakman-suffering-from-cancer/

  Mr. Jeff Speakman Wrong Jeff Speakman?
  Senior Professor, Associate Professor, Seminars and Training and Events Coordinator
  Phone: (626) ***-**** HQ Phone
  Email: j***@***.com
  Local Address: Springdale, Arkansas, United States
  Jeff Speakman’s Champions Foundation
  2385 E. Washington Blvd.
  Pasadena, California 91104
  United States
  President, Executive President
  The International Kempo Federation
  Professor
  Jeff Speakman Kenpo
  Actor and Martial Artist
  USADOJO.COM
  Certified Defensive Tactics Instructor
  Department of Justice
  Board Memberships and Affiliations
  Founder
  American Kenpo Karate Systems
  Board Member
  American Kenpo Karate Systems
  Education
  John Hersey High School
  bachelor’s degree , psychology
  Missouri State College
  6th degree black belt , American Kenpo Karate
  7th degree black belt , Japanese Gojo-Ryu
  Jeff Speakman Senior …
  http://www.jeffspeakman.com, 2 June 2013 [cached]
  Jeff Speakman Senior Professor
  Associate Professor, Seminars/Training/ Events Coordinator
  Christopher Geary: Ch 8 – Hanshi Lou Angel
  http://www.christophergeary.com, 29 Nov 2007 [cached]
  Speakman went on to make many more movies.Professor Speakman started his martial arts training with Hanshi Angel in 1978 while attending Missouri Southern State College.

  Jeff Speakman studied with Hanshi Angel in Joplin for five years before continuing his Kenpo training in California under Grand Master Ed Parker.

  In 1990, Jeff Speakman called Hanshi Angel to let him know that Ed Parker had died.

  For several years Hanshi Angel has served on the promotional board for American Kenpo Karate Systems (AKKS), founded by Professor Jeff Speakman.
  Bloodlines – Cast
  http://www.bloodlinesmovie.com, 4 July 2006 [cached]
  Jeff Speakman
  Jeff Speakman was born and raised in Chicago, Illinois, where he became an All-American springboard diver in high school. He broke records in his school’s district and confer ence all without ever having a coach. Determined to go to college, he worked for six years and graduated with honors from Missouri State College, earning a bac helor’s degree in psychology with a minor in biology. Jeff currently holds a 6th-degree black belt in Japanese Goju-Ryu and a 7th-degree black belt in American Kenpo Karate. He is also found and director of American Kenpo Karate Systems (AAKS), an international kenpo karate organization with more than 50 schools. In 1993, Jeff was inducted into the Balck Belt Hall of Fame as “Instructor of the Year.”
  Executive Committee – About IKF
  http://www.kempoikf.com, 23 Nov 2012 [cached]
  Jeff Speakman( USA ) PRESIDENT:
  EXECUTIVE PRESIDENT:
  Paul Leworthy’s Kenpo 5.0 School, Exeter, Devon, UK
  http://www.jeffspeakman.co.uk, 28 Sept 2012 [cached]
  Mr. Speakman Paul Leworthy’s Kenpo 5.0 School, Exeter, Devon, UK

  Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Banner

  Mr. Speakman

  Professor Speakman with Mr Stive Mogeot and Ms Jaki McVicar

  Professor Jeff Speakman

  Professor Speakman with Mr Stive Mogeot and Ms. Jaki McVicar.

  “…A native-born son to the city of Chicago, Illinois, Jeff started his athletic career very early in life. Training and competing as a gymnast during the school year, and as a springboard diver in the summer, consumed much of his young life. Jeff’s talent as a springboard diver blossomed in high school where Jeff set new records in the conference and district, and earned the honour of being named All American with out the assistance of a diving coach. Waiting for the bus at 5:30 a.m. every morning in the winters of Chicago to practice at the neighbouring high school pool ultimately gave Jeff the discipline and the drive to succeed.
  Working his way through his undergraduate studies at Missouri Southern State University, Jeff was able to complete his degree in general psychology with a supporting area in biology.
  During his college years Jeff began his martial arts career by earning a black belt in Japanese Goju-Ryu Karate from the legendary master Lou Angel in 1980.

  Selling his car to pay for the U-Haul truck Jeff was off to Los Angeles to follow his dream and feed his passion.

  Jeff also began studying acting at the same time with the same dedication he had approached everything else in his life. After five years of workshops, auditions and small bit parts here and there Jeff got his break with his first feature film – a Paramount Pictures production called “The Perfect Weapon”.
  To date Jeff has starred in 10 feature films such as “The Perfect Weapon” (Paramount), “Street Knight” (Warner Bros.) “The Expert”(MGM) and “Escape from Atlantis”(Universal).
  According to the internationally recognized web site http://www.martial-arts-network.com, Jeff is now rated as the most popular martial artist in the world. He is the only martial artist rated higher than Bruce Lee, who is second, and Chuck Norris in third.
  In addition Jeff is a certified Defensive Tactics Instructor (DTI) for the Department of Justice, teaching DEA, FBI, Homeland Security and Special Teams, and the “sharp edge weapons instructor” for the California Department of Corrections teaching at Pelican Bay and Folsom. Currently Jeff resides in Lake Arrowhead California where he oversees the largest Kenpo Karate organization in the world; the AKKS, and operates the Jeff Speakman’s Kenpo Karate franchise schools, now in 14 counties.
  In addition, Jeff has the Champions Foundation, a non-profit organization teaching the discipline of Kenpo Karate to underprivileged children currently in the U.S., Bolivia, Mexico and Germany; also soon to be in Australia and Chile…”
  Read about Professor Speakman on USA Dojo here.

  Read about Jeff Speakman the actor on IMDB here.

  NIMIC DESPRE FEDERATIA INTERNATIONALA DE KEMPO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BAI, ASTA E INSELACIUNE !!!

   
 49. Vasile Chindris

  Executive Committee – About IKF
  http://www.kempoikf.com, 23 Nov 2012 [cached]
  Jeff Speakman( USA ) PRESIDENT

  adica din 2012 domnilor …oahaha ce or sa zice aia de la MTSeu …..baaa, asta e megaescrocherie

   
  • Anonimul Curajos

   da-i in judecata, mama lor de hoti si escroci!
   😉

    
 50. ipocrit

  Pai nu era clar ca trebuia sa ajunga discutia iar la Amatto?!. Se deschide o discutie de wushu….se ajunge la Amatto, se vorbeste despre Rugby…Amatto e de vina. Vorbim acum despre situatia noastra din Karate …..si deraiem iar spre Amatto. Sa fiu al dracu daca nu incepe sa-mi placa Amatto asta daca reuseste sa cosmaruri unor dinozauri securisti. Asta au facut totdeauna frustratii astia. in loc sa organizeze ceva bun la noi in federatie si-au pierdut timpul incercand sa distruga ce fac altii.

   
 51. costi

  Asta chiar ca e ceva foarte grav sa fie Amatto-sef pe la o fed infernationala. Cum si-a permis asta fara acordul lui Marinescu via Chindris-Butaru?! Ce daca Stuparu era tot sef , ce daca Liviu Crisan e sef la WUKF, ce daca Aurel Patru e sef la SKDUN, ce daca Grindeanu e pe la Wushu european , etc?!. Problema e doar Amatto. Voi nu vedeti ca imediat cum scoate unul capul din turma trebuie sa vina unii care nu au realizat nimic sa le puna piedici sa-i dea inapoi?!. In loc sa apreciem ca avem pe niste unii din noi care s-au impus la nivel international, noi trebuie sa dam in ei cu pietre. Toti astia enumerati mai sus hs multi altii din federatii au muncit mult sa ajunga acolo, iar din munca si premiile lor s-au infruptat si ghiftuit niste trantori gen Marinescu si altii care acum ii mananca de fund peste tot pe cei care le-au dat sa manance ani de zile.

   
 52. adi popescu

  Pierdeti timpul aiurea. Raspunzandu-i, continuati sa va bagati in cocina porcilor lui Chindris. Nu se vede clar ca are o tema trasata?!

   
 53. Vasile Chindris

  ce sa mai discutam domnule …Aurel PAtru este in conducerea Kempo Romania Mondial (!!!) oahahaha …asa ca interesele converg in …biroul de la Kempooooo ….GARANTU’ …mda …acolo e si sfanta sfintita legatura cu Wu Shu (vu shu) Romania prin nenea Attila, deci si nenea Grindeanu are undita aruncata ….si toti “esentialii” din Ju Jutsu …oahaha …caci ce este Kempo ??? 80 % ju jutsu …Ia cercetatorii stiintifici den shport sa caute sa afle si sa raporteze ministrului cum sta treaba …Si atunci finantati mai si pocniti din bice mai …ceea ce e corect mai si mai lasati mai cu “sport martial” …shprot poate …sport niciodata mai Arte MArtiale e mai mult decat sport mai …hai hai …

   
 54. arte martiale

  Adevarul e ca Florentin Marinescu si-a luat Audi A8 , super-apartament in centrul cspitalei, vacante exotice, etc, din munca lui de la “arte martiale” si nu din “sport”-ul facut de altii care cotizeaza la el din greu…oahahaoahaha.
  Are dreptate Adi Popescu, ne complacem intr- o cocina in care ne baga Chindrisul asta.

   
  • Anonimul Curajos

   Adevarul e, domnule arte martiale ca esti un mizerabil si sa-ti spun si de ce:

   1. Ai fost in apartamentul lui F Marinescu, pardon, SUPER-apartamentul lui. Si tu acuma ce faci, il “vinzi” pe net? Dai din casa? barfesti casa omului care te-a primit in ea? caracter jegos este putin spus.

   2. NU AI fost in SUPER-apartamentul lui dar ti s-a povestit, si de masina la fel si atunci asta te face COADA DE TOPOR, un alt fel de mizerabil ce poti fi.

   3. Esti unul dintre apropiatii lui F Marinescu, unul pe care el il considera apropiat, prieten, dar, de fapt, nu esti decat un tradator ascuns, un securist mic si frustrat de valoarea in artele martiale pe care o are F Marinescu si pe care nu o suporti. Ai fi in stare sa-i bagi cutitul in spate si la propriu si la figurat. La figurat, deja se vede treaba ca o faci si nu de ieri de azi. De fapt tu ce faci? Arunci vorbe din astea ca vezi tu! banuiala sa cada pe altii care nu au nicio legatura cu invidia si ura si mizeria din sufletul tau, dar pentru ca au schimbat un bec la Marinescu in casa sau cine stie cum au ajuns pe acolo, poate CHIAR INSOTIT DE TINE , măi arte martiale.

   Asta e sistemul tipic securistic, ala de duzina, de 2 lei, mizerabil si tratat ca atare de poproul roman ca fiind “securistic” adica mizerabil, de rahat, de carcalaci, de Smeagoli. Niste persoane absolut distruse sufleteste,cu tare mari si profunde, corupte si pline de pustule putrefacte.

   Am intalnite pe site-uri, pe forumuri si pe bloguri, astfel de specimene infecte ca userul arte martiale si de fiecare data senzatia finala era aceea de a fi manjit cu balele unui melc metastazat de cancerele invidiei, preacurviei, mandriei, razbunarii, minciunii si imbarligatoseniei.

   Tu vorbesti de cocina, băi arte martiale ? Tu si cu Chindris, doi lătrăi in agora virtuala care vor doar sa manjeasca, sa murdareasca…

   Pai mai catastrofelor, voi va comparati cu Marinescu sau cu Amatto? ca macar in gand sa va ganditi ca ati putea sa-i denigrati? Sunteti ori niste pupincuristi voluntari ori cei mai mari dusmani ai fiecaruia in parte care nu doresc decat sa atate spiritiele, sa iasa scandal, unul mare, cei doi uriasi sa se anihileze ca sa se faca culoar liber pentru… ahhhhhhaaaaa :) :) :)
   😉

   Dl Amatto, dl Marinescu- dupa ce cititi asta, faceti curat in jur. Ia impacati-va si uniti-va fortele si interesele :) :) :) sinucideri in masa or sa aiba loc, in randurile carcalacilor care chipurile va sunt prieteni si va pun la dispozitie sabiile lor.

   Ce forta ati avea impreuna!! si prea putine de impartit intre voi ca sa va faca dusmani, asa cum, incearca sa va intretina aceasta iluzie, unii si altii din anturajul proxim.

    
   • Alexandra

    Felicitari Anonimului curajos..pt atitudine, Florentin Marinescu nu merita sa fie bataia de joc a frustratilor care in fata il pupa in dos, iar din spatele calculatorului il terfelesc….Eu i-as identifica si demasca pe ipoctriti..

     
 55. corect

  @anonimule@ iar imi place pozitia ta. Nici eu nu inteleg de ce nu incearca dl. Marinescu si dl. Amatto o impacare. Impreuna ar fi very strong spre turbarea multora. Poate tocmai ca aceasta impacare sa nu se intample apar acesti imbarligatori de duzina pe aici.

   
  • Anonimul Curajos

   Aici ca aici dar realizezi ca ei cu asta se ocupa si in viata de toate zilele?

   Este farte clar ca ei sunt de fapt niste personaje prezente in proximitatea lor, a lui Marinescu sau Amatto sau a mai stiu eu caruia.

   Smecheria nu tine la nesfarsit si toate mizeriile astea se aduna intr-un rezultat: ori sunt repudiati in oprobiu public, ori patesc ceva in viata din Vointa Divina… cam asa se intampla pe planeta asta.

    
 56. corect

  Si chiar stau si ma intreb cui foloseste sa nu formeze o echipa cei doi?! Lista nu poate fi totusi prea lunga pt ca foarte multi ii respecta cu adevarat pe amandoi.

   
  • Anonimul Curajos

   ai pus degetul pe rana! 😉
   cred ca imbarligatorii sunt “cei mai buni prieteni ai lor” , valori mari si ele in arte martiale, evident.

   Nu cred sa nu existe cale de “unificare” intre Marinescu si Amatto. Asta da Unificare… ce forta, ce impetuozitate ar avea o asemenea asociere…

   Cred in schimb ca sunt cativa carcalaci care mentin starea de beligeranta. Dar, este drept, sunt si o groaza de frecangii si nulitati care stau atarnate ca bomboanele in pomul de iarna, doar ca ambalaj, cand pui mana pe ele, sunt goale.

   Nulitatile astea sunt convenabile, una devar greu de inghitit de catre toti dar… ramane un adevar!

    
 57. Josnicia lui Chindris-Butaru

  Chindris-Butaru e foarte spiritual si martial poate la el in sufragerie. Altfel e foarte doritor de functii si bani. Arunca el cu acuze ca Patru, Amatto, sau altii cobduc foruri mondiale cand el a infiintat EWTKFF ( European WingTsun KungFu Federation) unde membrii sunt rudele si vecinii lui si unde s-a pus presedinte. Apoi s-a lipit repede secretra general adj si pe la o asa zisa fed. internationala IWTKFF. Si toate astea cand el nu a reusit nici macar in Romania sa dezvolte ceva desi l-au pus aia din FRAM pe acest plangacios pe post de director de stil.
  Pe urma acuza el ca federatiile sportive cer bugete de la ministerul sportului facandu-i pe toti “milogi” cand el cere peste tot de la toti cetatenij acestei tari 2% pt Asociatia Sport Club (i-auzi …sport…) Liga Tineretului Crestin din Romania. Pierdeti vremea cu frustratul asta care scrie aici mizerii de toti doar pt a-i imbarliga unii impotriva celorlalti.

   
 58. corect

  Dle. Marinescu, dle. Amatto, pana acum prin cearta d-voastra ati facut pe plac catorva imbarligatori din A.M.. Nu credeti ca a venit timpul sa ne faceti pe plac si noua, multimii asteia din A. M. care va apreciem si respectam ft mult pe amandoi, si care vrem sa va vedem intr-o echipa care sa le dea cosmaruri agaricilor????

   
 59. verdes

  Citesc multe comentarii vehemente si observ multe nemultumiri. In concluzie la ce va foloseste unificarea ? Daca sportivii, cluburile au nemultumiri ? Cui ii foloseste la urma urmei ? Doar celor 3-4 muschetari ?

   
  • Anonimul Curajos

   Care sunt acele cluburi, zi-le pe nume!!! Cluburile alea nu au gura, nu au conducatori, sunt doar curajosi la şopteală? la soparle?

    
 60. Anonimul Curajos

  verdes

  ai mare dreptate intr-un loc, trebuie sa plec si nu pot sa scriu acuma, dar voi reveni.

   
 61. verdes

  Asta inteleg eu din numeroasele postari de mai sus. Se poate sa ma insel.

   
 62. corect

  @verdes@ , mai sus nu e decat unul Vasile Chindris care incearca sa agite lucrurile incercand sa duca agitatia spre un cinflict Marinescu vs Amatto , care nu are legatura cu subiectul spetand ca in felul asta e bagat si el in seama. Iar altul @arte martiale@ pune si el gaz pe focul pornit de Vasile Chindris. Or fi impreuna, o fi unul si acelasi, habar nu am, dar doar astia polueaza aerul pe aici. Restul sunt ok, pareri pro si contra cum e si normall, dar in limitele bunului simt.

   
 63. verdes

  Joe Cocker la Sala Palatului, a meritat !

   
 64. haltere

  Nici nu am stiut ca voi primiti bugete atat de mici. Chiar nu va inteleg deloc de ce vi se pare suma asta vehiculata de unul din voi pe aici, 2.400.000 lei pentru toate martialele la un loc e asa mult, ca nu va inteleg deloc?!! Pai noi la haletere primim cu vreun milion mai mult decat voi toti la un loc, si tot simtim ca nu ne ajung banii. Nu stiu cum va descurcati. Sau poate e vorba despre 24.000.000 lei ?! O sa ma interesez mai bine. Eu chiar nu va inteleg. Vorbeam si cu alti colegi si au aceeasi parere. Noi toti vrem si strigam dupa bugete mai mari ca altfel nu prea ai cum sa faci performanta la nivel mondial, iar voi va dati in cap unii altora pt sumele astea de mizerie. In felul asta o sa ne loviti si pe noi pentru ca ministerul o sa ajunga sa zica ca daca karatistilor li se par prea mari bugetele pe care le au atunci de ce noi halterele sa cerem mai mult. Faceti un joc anti-sport ft urat , karatistilor. Se vede ca nu aveti nicio notiune despre sport. Voi nici nu vreti sa faceti sport de performanta ci doar sa va dati in cap unii altora in numele unor notiuni de genul arta, educatie, filosofie, pe care nu le aratati deloc spalandu-va rufele murdare in public.

   
  • Anonimul Curajos

   :)
   haltere cred ca nu ai urmarit discutiile pe tema si te-ai oprit la unul sau doi postaci care vor sa murdareasca o tema serioasa.

   Tocmai, ca problema este nivelul extrem de jos de premiere a performantei si bugetele infime in sporturile martiale.

   Restul de discutii provocate de niste postaci- ca mai pe toate spatiile virtuale- sunt niste diversiuni ale unor voluntari perpetuu insolati sau a unor postaci lefegii pusi sa arunce cu noroi in unul sau in altul functie de interese.

   Nu trebuie exclus faptul ca sub diferite nickuri, aici, pot posta chiar “capetenii” ale artelor martiale, acele nulitati catarate in diferite functii si care reprezinta rusinea artelor martiale din Romania. Situatie care se regaseste aproape in fiecare sport.

   Acuma, as vrea sa te intreb, daca tu ne-ai facut pe noi “karatisti” eu cum ar trebui sa te numesc, “halterist” ? In loc sa te solidarizezi cu noi- apropo, nu exista karatisti ci Karate Ka plus ca sunt mai multe sporturi martiale nu numai Karate-ul – tie iti e frica de faptul ca, in vreun fel, determinam scaderea nivelului de premiere si la voi?

   Repet, ai inteles pe dos, tocmai ca acuzam bugete si premieri mizerabile in conditiile in care multi colegi ridica steagul Romaniei si “drept pedeapsa” suntem priviti cu suspiciune, luati la misto atat de catre oficiali ai MTS cat si de catre Octavian Bellu, de exemplu, care vorbeste aiurea in tramvai.

   Sa stii haltere ca incompetenta unora din MTS in raport cu sporturilor martiale este aceeasi si in raport cu halterele sau alta activitate sportiva, olimpica sau neolimpica, si va poate lovi si pe voi desi nu-ti doresc asta. Chiar tu spui ca bugetul vostru nu prea va ajunge.

    
  • Anonimul Curajos

   Si inca o chestie:

   Da, avem ceva probleme in artele martiale, incercam sa ni le rezolvam, mai sunt si accente in acest demers, mai iese si fum, se mai incing spiritele, este ceva firesc.

   Daca ne poti ajuta, dpdv al spiritului sportiv esti binevenit dar daca ne dai in cap si ne privesti de sus te poftim sa-ti cam vezi de poteca matale.

   Alegerea este numai a ta, mana intinsa sau pumnul strans.

    
 65. haltere

  Accept ironia, halterofil e ok. Accept si mana intinsa ca d’aia suntem sportivi. Da,trebuie sa recunosc ca nu sunt chiar suparat cu foarte surprins sa vad pe cativa din cei de aici, ca daca vezi cele mai multe comentarii sunt la capitole legate de arte martiale si din multe declaratii se intelege ca bugetele voastre sunt prea mari (vezi Vasile Chindris). E greu de inteles pt noi asa ceva, pt ca noi niciodata nu spunem de ce fetele lui Bellu iau mai multi bani ca noi, cum nu mi-ar place nici boxerii sa vorbeasca de haltere sau halterele de scrima. Toti au locul lor in sport si toti merita finantare si premii daca au rezultate. Unii mai putini bani, altii mai multi, nu conteaza, daca faci ceva intr-un sport sau la un campionat oricat de mic meriti sa primesti mai mult decat cei care stau acasa la televizor barfind si carcotind. Noi am inteles asta demult si d’aia nu o sa vedeti asa multe certri intre noi pe tema asta. Si da, mi-e frica ca daca voi continuati asa cineva de la minister ne va da in cap si noua. Inca odata scuze, ies din comentariile astea, si sper ca nu v-ati suparat pe mine. Mana intinsa, da?

   
  • Anonimul Curajos

   Mana intinsa si primita! :)

   S-au strans niste probleme de-a lungul timpului si au rabufnit acuma din motive pur personale la nivel inalt si nu atat ca ar fi vreo stare belicoasa intre practicantii diverselor stiluri.

   Evident ca sunt remarci, la nivel discret intre un karate-ka de la un club fata de altul de la alt club dar sunt in limitele concurentei si fair play-ului si mai mereu se consuma la final cu o strangere de mana, nimic grav.

   Se mai gaseste cate un Chindris care (poate ca are dreptate, nu stiu! poate n-are deloc!) nu vede mai departe de of-ul lui personal si pune pe masa niste teme care… isi au loc in primul rand in relatia lui directa cu cei pe care-i contesta si apoi public daca a incercat totul si el crede in ceea ce spune.

   Voi sunteti o comunitate mai restransa decat practicantii de arte martiale si e firesc sa fiti mai ermetici in ceea ce priveste problemele voastre sportive.

   Esti binevenit pe paginile acestui site, cel putin eu te intampin cu deschidere si nu pot sa nu remarc modul civilizat in care te exprimi cel putin in precedentul tau comentariu. Iti impartasesc “ingrijorarea” si e corecta pana la un punct.

   Pana la urma nu e ok nici sa punem capacul pe oala care da in clocot pentru ca atunci cand MTSistii isi fac poze cu campionii pentru ca sa le dea bine in CV-ul politic ei trebuie sa stie mereu faptul ca sportivii aproape ca dubleaza investitia bugetara cu banii lor din buzunar. Ceea ce nu mai este firesc dar a devenit normal, din pacate. Or, asta trebuie sa se schimbe cumva.

   Cred ca ar fi foarte util sa intervii si telefonic in cadrul emisiunii Sport Revolution, marti de la 17 sau sambata de la 10 sa-ti spui parerea. Ultima oara, un ascultator al emisiunii, care nu este un sportiv de performanta a fost chiar invitat sambata trecuta in emisiune.

   E cam aiurea ca “civilii” sa fie mai implicati in activitatea sportiva si mai manifesti decat noi cei care transpiram hectolitrii in salile de antrenament.

   Daca nu ne unim glasurile vom pierde rand pe rand fiecare. Nu cu scandal sau revolutii in pahar… civilizat si onest si cu bun simt. Se poate si asa si cred ca aceasta este directia nu cea vesnic contestatara.

   :)

    
 66. corect

  Am fost curios si eu sa vada daca ce zice Chidris e corect si constat ca iar minte cu nerusinare. Ca sa nu mai pierdem timpul cu Vasile Chindris referitor la Jeff Speakman si existenta lui in functia de Presedinte al Federatiei Internationale de Kempo, de parca asta ar fi subiectul in discutia privind unificarea karate-ului intr-o singura federatie la propunerea foarte corecta a dlui. Marinescu, puteti citi ” Jeff Speakman has been appointed as the New President of the I.K.F.”, la:

  http://www.jeffspeakman.com/index.php/ikf

  @Haltere@ ai si de la mine o mana intinsa.

   
 67. sandu boxeru

  Nu stiu cum se intampla dar intotdeauna atunci cand e o tema interesanta de discutie trebuie sa apara cineva care sa duca discutia catre alte subiecte si sa treaca subiectul in plan secund facandu-ne sa ne focalizam pe aiureli de genul Amatto-Marinescu, Audi A8 al lui Marinescu, e Jeff Speakman sau nu e la fed. de kempo……?

   
 68. sandu boxeru

  Si musai, orice ar fi, trebuie sa reiasa foarte clar ca Amatto/Marinescu sunt de vina:)):)):))

   
 69. verdes

  Puneti clar pe hartie ce aveti acum, concret – bugete, premieri, statut socioprofesional, etc., si ce castigati prin uniune, dar clar, nu promisiuni sau cartoane de carti de vizita garnisite cu onoruri; si mai ales ce castiga clubul si sportivii, de fapt inteleg ca in favoarea lor se face uniunea, nu pentru sefi.

   
  • Anonimul Curajos

   Pai… am inteles ca aceasta va fi in etapa a 2-a, deocamdata este un acord de principiu pentru unificare, acuma se “coace” organizarea efectiva a acestei uniuni. Io cred ca Penelopa o sa moara de batranete la gherghef pentru ca Ulysse – unificatorul nu o sa mai nimereasca Ithaca.

   Mi se pare imposibil sa unifici niste orgolii nemasurate, sa le topesti statutul de PRESEDINTE in ceva de genul: director al departamentului de …
   poate sa le mai si iei din puterea de decizie… hahahahah :) si sa nu uitam de banuti 😉 comisia de disciplina si multe altele.

   Dar poate ca Elefantii martiali au deja o solutie. Astept si le urez succes, chiar avem nevoie.

    
   • verdes

    “Io cred ca Penelopa o sa moara de batranete la gherghef pentru ca Ulysse – unificatorul nu o sa mai nimereasca Ithaca.”
    Excelent !! :)) :))

    Spirit dar si cultura, asa stiam ca sunt adevaratii karateka !

     
 70. adi popescu

  Pt Alexandra; ai dreptate, Florentin Marinescu merita respectat, dar marea vina tot lui ii apartine ca i-a tinut langa el pe multi doar pt ca-l “pupa in dos” pt ca senzatia probabil ii place mult, dar in felul acesta i-a indepartat pe cei care nu erau obisnuiti cu acest exercitiu si erau corecti cu el. Aici e greseala lui. Anonimul are dreptate, trebuie sa inlature multe din nulitatile de care s-a inconjurat tinandu-i pe post de pupincuristii de ocazie care in fata il pupa si in spate dau in el.

   
 71. Vasile Chindris

  24 de miliarde lei vechi asta e bojettu la 12 pederatii martiene…. Si ia zi bre, ce facea Butaru aallaa la Marinescu in apartament ??? Cu masina cum zici ca e ?? Baga ….nu te rahatzi daca stii sa stim toti ….Santeti niste mizerii umane, dezectii ce pretindeti ca practicati Budo, buda, nu budo …da ia zi si Butaru ala e securist ?? Pai o fi ma coleg cu Marinescu si cu Benea si Adrian Stan si altii. Stii sigur ca Butaru ala e securist ? Baga aici ceva dovezi sa il facem …pe el, pa Manea, pa Sacele, pa Boldea Mircea (aveti ceva da asta ???) Ba apropo da smecherii din conducere …e groasa la bani nu la bugete …ehhee alte chesti sant si mai si dolofane.
  Bai frate da e nasol sa ai pnale in spate si sa fii maret conducator …pe asta o stiati???

   
 72. haltere

  “24 miliarde de lei vechi pt 12 federatii” iar noi la haltere avem 35 miliarde de lei vechi doar pt o singura federatie. D’asta spuneam eu ca nu inteleg de ce atata scandal pentru atata de putin cat aveti.

   
  • Anonimul Curajos

   Tu n-ai ce face si te uiti in gura lui Chindris? :) :) :)

   A avut ocazia sa demonstreze ca este o persoana “frecventabila” si el ne-a umplut de insulte.

   Lasa-l mai in saracia lui :) nu vezi ca omu’ e dus? Tu faci cum vrei… 😉

    
 73. haltere

  Dar ma rog, pana la urma e problema voastra. Cereti ministerului bugete si mai mici decat astea ca fiti siguri ca nu sa va refuze. Ca o sa se uite cam ciudat la asa o cerere asta sigur.

   
 74. Alexandra

  haltere…te-as ruga sa te aptii cu, comparatiile intre bugete, nu de alta dar, devii penibil cu insistenta ta…lasa ca, ne-am dat seama ca esti de-al nostru
  ( karatist) si nu un halterofil!!! aveti grija cum improscati cu noroi ca se mai uita si cei de la minister pe site si nu ca ne-ar iubi… ci ca sa mai aiba artilerie ,,,asa ca, ATENTIE!!!

   
 75. haltere

  @alexandra@ scuze ca te dezamagesc dar chiar nu sunt de-al vostru, iar IP-ul meu poate sa confirme la o adica. Dar e adevarat ca am prieteni dar si pe sora mea care sunt dintre voi si nu ma bucur cand vad cum se pune problema. Daca te-am deranjat cu postarile mele imi cer scuze. Pana la urma ai dreptate e problema voastra.

   
 76. haltere

  Oricum se pare ca nu poti vorbi nimic aici pt ca trebuie sa fi pus automat intr-o grupare conspirativa.

   
  • Anonimul Curajos

   haltere nu te supara asa repede, daca o tii prea mult sau prea putin pe piept risti sa n-o mai ridici 😉

   Eu cred ca nu exista NOI si VOI in sport, trebuie sa le aruncam inapoi aceasta dihotomie creata de cei care vor sa pescuiasca in ape tulburi.

   Sunt salutare interventiile tale, si ale Alexandrei si ale tuturor- cu mici exceptii sulfuroase :) – pentru ca pe fond, problema nu este strict a unei ramuri sportive ci a unor mentalitati de mafioti care a cuprins mai toate domeniile de activitate din Romania- asta ca sa nu spun ca pe toate!

   In sport, nu trebuie sa fim dusmani ci cel mult competitori iar parerile unor sportivi de la diferite discipline nu pot aduce decat bine. Asta si vor, sa nu discutam, sa nu ne pune ideile cap la cap, sa nu fim uniti, ci sa ne certam.

   Practic, vor sa distruga spiritul de echipa, ii deranjeaza coerenta in gandire, pentru ei, spiritul de echipa e bun doar cat sa se atinga niste performante sportive dupa care ei sa-si umfle buzunarele, in rest… ii deranjeaza ca avem pareri, opinii, poate unii dintre noi chiar solutii.

   Cine sunt EI? cei care seamana vant si care ne atrag atentia in mod securistico-discret: NOI suntem printre voi!

   Raspunsul nostru este: Surprise! Si noi suntem printre VOI! :)

    
 77. haltere

  ^anonimule^ Multumesc. Exact asa am gandit si eu, d’aia am intervenit.

   
 78. verdes

  @ Anonimul Curajos

  Like

   
  • Anonimul Curajos

   hhahhaaahh :)

   Like you all!

   stie careva despre ce a fost vorba in emisiunea de ieri dupamaiza de la Sporttotal fm, Sport revolution? N-am avut cum sa o ascult… :(

    
 79. Anonimul Curajos

  Despre unificarea asociatiilor de karate din Romania:

  1 solutie ar fi Confederatia de karate din Romania- nu stiu daca e legal sa fie asa ceva dar daca e oportun s-ar putea face o lege in domeniu; sportiv; poate ca suna caraghios si poate ca nu va fi recunoscuta de straini

  si atunci nu ramane decat solutia de bun simt:

  Federatia romana de karate care sa contina toate stilurile de karate organizate pe departamente.

  Alegerea Presedintelui acestei federatii sa se faca prin vot universal al tuturor celor inregistrati ca sportivi, antrenori, instructori, maseuri.. toata lumea inregistrata la cluburi sau la federatiile de profil.

  Sefii de departamente sa fie numiti de catre Presedintele Federatiei, sefiid e departamente find un fel de membrii de Guvern Federal al Karateului. NU merge treaba bine, se remaniaza sau se schimba cu totul, cu Presedinte cu tot, alte alegeri.

  Durata mandatului: 18 luni. Intr-un an si jumatate cam poti arata ce poti, daca nu… sa nu se persiste in prostie.

  Voi ce spuneti?

   
 80. Vasile Chindris

  Amonimule …esti tampit cu capul pe bune, tu ai citi mai ce ai scris? “Alegerea Presedintelui acestei federatii sa se faca prin vot universal al tuturor celor inregistrati ca sportivi, antrenori, instructori, maseuri.. toata lumea inregistrata la cluburi sau la federatiile de profil.

  Sefii de departamente sa fie numiti de catre Presedintele Federatiei, sefiid e departamente find un fel de membrii de Guvern Federal al Karateului. NU merge treaba bine, se remaniaza sau se schimba cu totul, cu Presedinte cu tot, alte alegeri.

  Durata mandatului: 18 luni. Intr-un an si jumatate cam poti arata ce poti, daca nu… sa nu se persiste in prostie.”
  sa aleaga tat poporu’ a ???

  Guvern unic Federal al Karateului ??? Adica haosul de p eurma …si ierarhia martiala mai Boul Apis ??? Si cluburile cum le mai reprezinti ?? Un vot de la un club e egal cu votul unui om sau cum?

  Si BBResedintele al anumeste directori de stil ma ???
  Si ala care e country representative si are …7 Dan – 8 Dan te pishy pa el ai? Ai derektor numit de tov. Bresedinte ca si asa Bresedintele are 3 Dan nu???Ba e clar voi santeti pusti korditi ce stati la cetuiala pusi de alde Crisan, Bararuica ala sau Yamato …:D 😀 …e clar santeti de 2 bani baieti nu are rost dialogul, santeti Slogodani cu talente de impresii sau sageti …Un lucru e clar, a inceput teama si nu ati vazut nimic baietii …pe bune … ce va urma va fi nu un Tsunami …ci un ceva …irepetabil si continuu, razboi ati vrut, ei razboi aveti …cand santeti banda de infractori ciorditori …sa stai pe kuruike voastre, ca s anu va vedeti din multim. Un ultim sfat: “RAMANETI CU OCHII LARH DESCHISI IN LUMINA ADEVARULUI” A DIEU

   
  • Anonimul Curajos

   M-ai ghicit, am 16 ani, nu mai vorbi cu mine, lasa-ma sa bat campii, mai BBBresedinte BBBalbait cu ochii LARH deschisi :) vai cat de prost esti :) :) :) nu ma pot opri din ras hahahah

   cum ai zis: Bararuica, Yamato si Crisan? :) :)

   e clar, tu esti mascota si pacaliciul site-ului

   ia sa mai vedem: “talente de impresii sau sageti” – astea-s de la scara blocului din sectorul vecin al lui Care este, almanahe :) :) :) :)

   Te rog eu nu pleca, noi de cine mai facem misto? Asta un papagal ca tine unde mai gasim, care s acada in capcana ca tapul mort de sete inecat in butoi.

   Care e parola aia, cu Soimul Maltez? :) :) :) :) Ambulanta Scorseze? :) :)

   Mai Chindris, cati prosti v-ati adunat pentru ca sa scrieti sub acelasi nickname= porecla= alias= nume de utilizator(pe limba ta, ca sa intelegi) Unul citeste, altul sopteste, unul tasteaza si restul va radeti de isprava voastra? :) :) :) :)

   Băi martianule, tu esti inca liber sau aveti net acolo la… 😉 salonul de veseli? Hai ca m-ai distrat de dimineata, mercic, esti un scump. :) :) :)

   PS Apropo mai incultule de Ferentari, daca tu crezi ca m-ai jignit sau pus la punct facandu-ma Boul Apis inseamna ca invatatoarea care s-a sinucis cand erai tu in clasa a I-a, a ta era, cand te-a vazut in banca nici de Securitate nu i-a mai pasat si s-a inecat in closet decat sa-ti predea tie bastonasele peste spinare. Afla mai decerebratule ca Apis chiar era un simbol suprem in Egipt mai bautorule de cerneala care esti, restul mai cauti tu pe goagăl rugand pe cineva s-o faca pentru tine ca tu nici de asta nu esti in stare bineuronalule cu sinapslele invers. :) asa babuin turtit in cap ca tine n-am mai pomenit pe tot internetul. :) Scrie-ti o scrisoare si cere-ti iertare ca existi si respiri din aerul unora care ar avea nevoie mai multa decat tine.

   :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) poate ca eu sunt Boul Apis, poate! dar tu SIGUR esti bou cu b mic! :) :) :) :)

    
 81. corect

  Anonimule, de data asta chiar nu sunt de acord cu tine. Noi toti ar trebui sa dam dovada de mai mult respect si de o mai mare intelegere fata de persoanele cu dizabilitati iar acest retardat Chindris are chiar un farmec greu de neegalat. In primul rand mesajele lui au darul de a nu ne plictisi, pentru ca trebuie sa stam cateva ore ca sa intelegem ce a vrut sa spuna. Este un fel de rebus in varianta Chindris. In al doilea rand trebuie sa avem compasiune fata de el pentru ca mai mult ca sigur, fiind un foarte bun spion sub acoperire de genul “Mr.Bean in action” sunt convins ca atat KGB-ul cat si CIA-ul, poate chiar si Mossad-ul cand ceilalti nu au mai facut fata, si-au dat mana pentru anihilarea lui. Se pare ca razele Beta folosite in acest razboi planetar impotriva ultimului aparator al adevarului martialo-mondial, Chindris, nu au avut succesul scontat de serviciile secrete internationale, ci au avut un efect invers asupra lui, transformandu-l intr-un super erou. El nu mai este acum un simplu Chindris. Ci Super-Eroul Vasile Chindris. Este un Chindris reloaded. Cum sa nu il admiri ?!?!?!

   
  • Anonimul Curajos

   Sa stii ca ai dreptate! Mea culpa !

   :) :) :) :)

   De unde le scoti pen’ca m-am zvarcolit de ras citind ce ai scris, si recunosc, uite, fac publica o informatie ce trebuia sa ramana in confesional: mi-a pornit si o lacrima pentru bietul Chindris.

   Iti imaginezi ce va scrie acuma, dupa canicula de azi…

    
 82. Vasile Chindris

  Shalom, sema …asta e efectul caniculei de aiz …in asta timp tampitilor, gimnastii au plecat cu3 sportivi si 34 parca de “tehnici” la un european, mondial etc si toti au fost premiati …de madam Fercaka, Pacaleala aaaaa Tokkala
  Caio (ca la Timisoara ashe)

  Soimnul Maltes da mai farierilor altii stiu de ce

   
  • Anonimul Curajos

   Mai ai tupeu sa scrii pe aici, microbule nictalop? Cata obraznicie poate sa fie in tine unicelularule ca sa mai ai curaj sa ti se miste mainile pe taste pe acest site, pe acest subiect?

   Băi Chindris, pleaca, fugi, teme-te, ascundete-te,…

   vade retro +++

    
 83. andreea

  Insfarsit a zis si domnul Vasile Chindris un lucru corect din care rezulta bataia de joc la care ne supune aceasta Tocala Carmen.
  Gimnastica, adica federatia de unde domnul Bellu Octavian si domnul Stoica Adrian ne dadeau lectii de moralitate, a fost premiata cu sume colosale pentru intreaga delegatie compusa din 34 de persoane din care doar 3 sportivi. Iar kaiac-canoe au luat premii pt o delegatid compusa din 40 de persoane din care sportivi doar vreo 8.
  Doamna Tocala Carmen, Bellu Octavian, Elisabeta Lipa di Nicu Vlad, va trebuie un tupeu nesimtit rau de tot sa premiati astfel de delegatii si sa faceti scandal pentru premierile artelor martiale unde situatia e invers, 5-6 antrenori la 60-70 de sportivi.. Rusine sa va fie!!!!!
  Pt domnul Chindris felicitari de data asta.

   
 84. andreea

  Si apropos, Bellu + Bitang au incasat premii de 130.000 lei (30.000 euro) pt doar 2 sportive. Cum sa nu fi de partea lui Tocala Carmen daca ti se dau banii astia?!

   
  • Anonimul Curajos

   Andreea, pana sa feliciti un precambrian ca anencefalul de Chindris ar fi bine sa ne postezi aici niste surse care sa sustina cele pe care le sustii.

   Am cautat pe net si n-am gasit nimic nici macar pe aproape.

   Andreea, daca stii CEVA de UNDEVA de ce nu ne spui DE UNDE? zau daca nu sunt curios de ceea ce spui pentru ca daca e adevarat…. woaleeeeuuuuu…. tine-ti-ma! 😉

   Nu mai aduce vorba de C….(dris) pen’ca se trezeste nichipercea 😉

    
 85. Alexandra

  asta cu timisoara e praf in ochi..derutare, vocabularul dvs. dle “Chindris” e de toata jalea, ma astept sa ma si injurati numai sa va faceti numarul de circ…..potoliti-va ca, nu ne faceti cinste…nici dvs…. chiar daca faceti budo karate…:)

   
 86. andreea

  Cele prezentate sunt cu date exacte. Am documentele in copie. Nu stiu cum sa le postez. Poate vor apare undeva. Cat despre domnul Chindris mi-a placut ce a spus “corect” privitor la respect, iar eu am mers si mai departe si l-am si felicitat.

   
  • Anonimul Curajos

   Trimite-le Redactiei Sport Revolution 😉 intreaba-l pe Andrei Militaru cum sa procedezi…

    
 87. andreea

  Documentele le am chiar de la minister.

   
  • Andrei Militaru

   Buna ziua,

   Domnule Chindris, noi am scris in revista si am spus la radio lucruri pe care nimeni nu a avut curaj sa le exprime. Nu este vorba ca ati fost cenzurat, dar posturile dvs au fost in repetate randuri jignitoare (expresii de genul “dejectii umane”), limita bunului simt fiind depasita adesea. Ba mai mult, ati incitat la violenta. Acestea nu sunt singurele derapaje ale dvs. Am vrea sa stim si noi cine sunt criminalii care au devenit oameni pasnici?
   Noi am luat atitudine impotriva unora din artele martiale, precum Mircea Boldea, Dorel Bulearca si lista poate continua. Dovada este ultimul numar al SR, in care editorialul ia atitudine impotriva neregulilor din sportul romanesc. Daca aveti ceva de spus, concret, va asteptam la biroul nostru.

    
  • Andrei Militaru

   Ii anuntam pe toti cititorii site-ului nostru ca am incercat sa va trimitem un mail pe adresa care figureaza in baza noastra de date (Vasile Chindris dalbanpress1@yahoo.com>) si s-a dovedit ca aceasta este fictiva, asa cum este si numele dvs. Va rugam sa nu mai scrieti cu pseudonim si daca tot vorbim de curaj, prezentati-va si asumati-va ceea ce scrieti cu numele dvs veridic, asa cum noi am facut-o mereu.

    
 88. corect

  Vasile Chindris este un nume fictiv, dar Cristian Butaru este numele real al acestui personaj sinistru prin limbaj si atitudine, desi el se screme peste tot sa promoveze “Liga Tineretului Crestin”….despre ce fel de cre(s)tinism o fi vorba in mintea acestui Butaru?!:

  DALBAN PRESS (dalbanpress1@yahoo.com) este mareata opera a lui Cristian Butaru (real) semnatar aici sub numele de Vasile Chindris.

  http://dalbanpress.blogspot.ro/

  http://www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate?f_idc=2242

   
 89. andreea

  Am intrat si eu pe site-ul domnului Chindris-Butaru si vad acolo ca cel care acuza sportivii si antrenorii ca sunt “milogi” ai MTS-ului, este chiar el la randul lui in aceeasi postura dar la nivel de intraga tara, solicitand tuturor romanilor sa-l finanteze:
  Preluare de pe site-ul acestui domn:
  “Cum puteti folosi si aplica 2%?
  Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie).
  Se aplica o data pe an, la incheierea declaratiilor de venit global pana la data de 15 mai.
  Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt:
  PASUL 1 .
  Dumneavoastra, ca persoana fizica, va trebui sa intrati in posesia unui formular care are drept titlu:
  – daca aveti venituri din salarii: DECLARATIA 230 (punctele A si B)
  -daca aveti venituri din alte surse(cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): DECLARATIA 200. (punctul III)
  PASUL 2
  In Declaratia 230 se completeaza urmatoarele:
  A. Date de identificare ale contribuabilului (ale dvs.)
  B. Destinatia sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat, unde:
  – Denumire entitate nonprofit : SPORT CLUB LIGA TINERETULUI CRESTIN SPORTIV DIN ROMANIA, CIF:16736845 si numar de cont bancar: RO84CECEB31830RON2594825 deschis la VICTORIA/411.

  Deci, dragi romani, cotizati si finantati firma domnului Butaru. Merita!

   
 90. andreea

  Este interesant de vazut daca si “Bulearca Dorel” are aceeasi adresa ca a lui “Vasile Chindris”, ca sa ne dam seama (daca mai are nevoie) de aceste derapaje ale acestui domn.

   
  • Andrei Militaru

   Avem indoieli ca domnul Dorel Bulearca ar fi capabil sa scrie macar. Restul, e de prisos!

    
 91. sandu boxeru

  Cine vorbeste de mizerii si milogeala. Un Butaru care cerseste de la toti :
  ^^^Oferiti 2 % SPORT CLUB “LIGA TINERETULUI CRESTIN SPORTIV din ROMANIA” pentru programul sau….^^^^^

  E ok sa ceri sponsorizari, e ok sa iei premii pentru rezultate, dar sa acuzi ca asta e ceva rau cand tu faci mai rau decat atat, mi se pare de o nesimtire fara margini.

   
 92. mincinos patentat

  Cineva de pe aici care-l cunoaste a spus de la prima postare ca Vasile Chindris e de fapt Cristian Butaru si uite ca s-a adeverit ca-l cunoaste bine. Toti stiu ca ssta e cel mai mare mincinos si imbarligator din arte nartiale gonit de toti de peste tot.
  Micul pseudo-securist a fost dovedit.

   
 93. wushu

  E prima oara cand scriu aici, dar pt mine e foarte deranjant ca stiu ca grindeanu de la wushu comunica foarte des cu cristi butaru si-i dpune cam tot ce misca in fram si nu numai, in timp ce noi nu il mai vrem la wushu in ruptul capului. Era director de stil acum cativa ani si ne-a distrus de cap cu acelasi limbaj ca si cel de aici.

   
 94. wushu

  Precizez, nu mai vrem sa auzim de butaru nu de grindeanu. Grindeanu e ok doar ca e pacat ca toarna prea mult din casa lui butaru si altii.

   
 95. Daniel Dragnea

  Salut fratie …mai “wu shu” ce varsta ai tata? Mai voi ce limbaj analfabet aveti fratilor? Deci voi nu mai vroiati ca director de stil pe “ala” ca va inebunea cu stilul de vorba ???Pai de ce nu v-ati batut …pokpok kazakiok??? Sau va ardea? El, cu gasca lui etc? Ceva aici e lush, pa bune. deci Grindeanu astalalt adica Petre Grindeanu secretar general FRAM da? Asta ii toarna lui Butaru ala chestiuni interne din FRAM ??? Secret da???
  “e foarte deranjant ca stiu ca grindeanu de la wushu comunica foarte des cu cristi butaru si-i dpune cam tot ce misca in fram si nu numai,”
  Mai voi santeti paranoici ??? De drepturile omului ati auzit ??? Cum o sa interziceti asa ceva ???
  Dar, Grindeanu asta e un turnator !!! Caci: “Precizez, nu mai vrem sa auzim de butaru nu de grindeanu. Grindeanu e ok doar ca e pacat ca toarna prea mult din casa lui butaru si altii.” Da ???
  Mai fartilor fraieri, voi ati intrebat pe asta …Butaru, daca el vrea sa auda de voi ?
  Ce face mai acel Butaru? Ce mananca? Unde e? E la munte cu Grindeanu? E la tara? E la oras? E in tara? Mai traieste? Cu cine? De ce? Unde? Pai ce securisti santeti voi mai? Mai a discutat cu Butaru asta cineva la telefon ????
  Da de ce va dispera persoana lui as amult?? Inseamna ca e periclos si are valoare nene, pa bune, altfel nu l-ati pomeni mai mult decat pe Marinescu … E ciudat, foarte ciudat !!!
  Aveti probleme grave si apare deodata BUTARU !!!!!!!!!
  Pai eu zic sa il ucidem? Hai s astrangem oaste si bani, merinde si arme, cum facem? Unde ne intalnim? Am vazut ce ati postat:
  http://www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate?f_idc=2242
  Exceptional omul e pe la Camera Deputatilor da??? Hmm si cum facem ?? In taina, ca haiducii.. Ia uite ce scrie aici:

  Educarea in spirit crestin al cetatenilor dornicide a face sport. Promovarea ideii de Medicina Complementara si a disciplinelor Medicale Orientale in special Qigong Medical in Romania, in cadrul unui sistem national integrat. apararea Drepturilor Omului si a liberatilor fundamentale dobandite in Decembrie 1989.

  pai nu are legatura cu voi, dar daca va deranjeaza, va ajut daca aveti bani pa voi.

  Ia auzi aici:

  “Asociatia militeaza pentru dezvoltarea presei in general si a celei sportiv-cultural-educative in special si cuaportul agentiei Independente “Dalban Press” din cadrul SCLTCSR asa cum reiese din statut.”
  Proiecte “o zi sport / o zi cultura” – un proiect adresat romanilor si comunitatilor romanesti din diaspora apropiata, pentru promovarea sportului si culturii,a imaginii Natiunii romane. Un proiect ce redeschid alte proiect; formarea continua a unor specialisti in sport si medicina complementara, formarea de jurnalisti de sport sau si de cultura, formarea unor specialisti de mediu si a voluntarilor in general, voluntari specializati pe domeniu.
  COMISII ale Camerei Deputaţilor cu care organizaţia e interesată să colaboreze
  DREPTURILE OMULUI
  Baaaaaaaaaaa tata baaaa, cred ca santeti prosti rau de tot, daca ala pateste ceva in perioada asta, veti fi luati toti si anchetati ca in filme si mai si ii dati tot din casa cum ziceti voi ca daune. bai da omul are alte inetrese mai nu premiile voastre de la MTS halucinati pe bune nene.
  Gataaaaaaaaa adunarea si la doctor toti

   
  • Anonimul Curajos

   Butărele taica, Chindriselul mamii – mai nou Dragnea Daniel, tu crezi ca daca scrii cu doua maini nu ajunge pana aici izul cernelii tale? Tu crezi ca mirosul vine de afara? Gresit. :)

   Eu inceps a cred ca tu chiar esti o persoana cu dizabilitati evidente si cu nevoi speciale- cum zicea mai sus corect iar eu l-am luat mai mult in gluma.

    
 96. corect

  @anonimule@, BUTARU-Chindris–Buleraca-Dragnea, e asa cum v-am mai spus un adevarat spion international ascuns sub sutana de popa. Dupa ce a figit de la Bulu-Bulu unde era spaima asistentelor, serviciile secrete au avut viata grea in timpul filajului. Ultima data, baietii cu ochi albastrii, au facut febra musculara in zona Traffic-Decebal urmarindu-l. Istoria merita povestita. Mergeau in spatele lui, tiptil-tiptil, cand deodata Butaru vede un maidanez, si sare pe burta strigand “atac cu bomba”. Toti din spate, pe burta si ei. Iar merge, iar pe burta, si tot asa vreo doua ore. La un moment dat, Butaru cu o lovitura fulgeratoare de UinTsssun, face KO patrupedul si cu gesturi de expert sigur pe el incearca sa-i smulga urechea stanga pentru a-i lua bomba galbena mica si rotunda cu TNT capsata de urechea maidanezului terorist sinucigas. Multumit de succesul lui anti-tero, intra intr-un magazin , vede cu ochiul lui vigilent o cutie mica cu un obiectiv negru in coltul de sus al locatiei. Sare imediat pe burta strigand “Atentie!!! Ambuscada!!! Lunetistul!!!!. Dupa care incepe sa traga niste aere puturoase rapide si puternice in directia lunetistului pana cand acesta este anihilat, iar magazinul ramane fara camera de supraveghere video.
  Toti agentii nostrii si-au dat a doua zi demisia. Butarule, avem posturi libere. Te bagi?

   
  • Anonimul Curajos

   corect, am facut si eu mici cercetari si se pare ca in arhivele unui institut de mare prestigiu mondial inclusiv cel profesional de la Sankt Petersburg din Rusia exista un amplu reportaj, o descriere pe larg, aproape o monografie despre ispravile lui Butaru-san, aka Chindris–Dragnea nascută Bulearca.

   Butaru-san a pus la punct, aproape din nimic, un nou stil de arte-martiane numit Sambada, a scris si codul de etica al Sambada Ka-ilor numit evident Sambada Do. Este un stil extrem de putin cunoscut si aceasta doar de catre un numar extrem de putin de oameni la nivelul planetei, adica 11. Planeta este Terra.

   Aceste 11 persoane au grija ca tehnicile si filosofia Sambadei sa fie salvate si prezervate prin inregistrari audio/video pe diferite suporturi, CD, DVD ( sa fie la pachete mici de 10, nu double layer sau Blue Ray, normale-normale, SONY sunt cele mai bune 😉 ), Stick USB, Hard extern, Hard Intern, servere Cloud, Digital information-anyway! si OBLIGATORIU!!! săpate in piatră (de prefrinta seacă sa fie, daca nu… nu! e buna si aia) intr-un loc secret, adancimea urmei in piatra trebuind sa fie de minimum 5mm.

   Asa vorbit-a Sambada-thustra!

   Mai oameni bunui, in ziua de azi, daca nu ai poze cu o persoana cu dizabilitati sau cu nevoi speciale (Butaru-san, akaChindris alias Daniel Dragnea) sau cu un minoritar (Bulearca) sau cu macar 1 femeie promovata intr-o functie de conducere (dă domniţe numai dă bine mancaţi-aş!, nu dam nume dă prinţese aicia )atunci se cheama ca nu esti Politically correct.

   Astea sunt cele trei tipuri de categorii de oameni fara de care imaginea ta publica, ca persoana fizica sau juridica, nu s-ar impune in plan social, orice ce ai face:

   Handicapatul, tiganul si muierea.

   Cred ca se va face si un film cu titlul asta in care ipocrizia vestului se muleaza perfect peste furatul caciulii romanesti, in rolul principal: Andi Vasluianu, ce puii mei.

   Si la urmei urmii, chiar asa: ce-aveti fratilor cu Bulearca? că cu restul am inteles…

   PS Cine va spune ca sunt ori rasist sau xenofob sau sovin sau… sa citeasca intai sis a inteleaga sensul corect al defintiilor.

   PS2. Totusi, cine pana mea e Bulearca? C’mmooon men, devine obsedant… :(

    
 97. Anonimul Curajos

  @corect

  nu esti sanatos :) :) :) :) :) :) :)

  ” UinTsssun ” :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

   
 98. corect

  Si tu vroiai sa nu mai scrie pe aici. Ai vazut ca ar fi fost o mare pierdere pt noi? Ti-am spus ca nu ne plictisim cu Butaru Sambada GrandMaster. Prin prezenta lui aici avem si noi comicul nostru. Nu te simti rasfatat ? Numai regii aveau bufonul lor personal, iar acum si noi:)):)):)):)):)):))

   
 99. mihai cristea

  Butaru e prostica ala de era sa-l bata Mainescu acum vreo 7-8 ani la FRAM, iar acum sta si atarna dupa un suc pe langa Marinescu pe la Traffic? Macar o urecheala asa colegiala timp de 30-40 minute nu i-ar strica la cat rahat am vazut ca a mancat despre toti pe aici. Probabil ca asa i se va intampla very soon pentru ca nu toti au simtul umorului dezvoltat. Cand continui sa arunci fara limita cu mizerii in toti nu poti sa te astepti ca lumea sa te laude cand te intalneste. O urecheala zdravana e cea mai soft pedeapsa pt acest mancator de rahat.

   
  • Anonimul Curajos

   Bine ca ne-ai spus unde putem depista ploşniţa-luptatoare dornica de turniruri pe distanta scurta, 1-2, 3 pac-pac poc! in 30-65 cm.

   Desi, pana ajung la el, s-ar putea sa nu mai gasim nimic daca spui ca F Marinescu trece pe acolo, poate-l dupa ce mananca sa-l foloseasca ca pe scobitoare si-l arunca la cos, or eu in gunoi nu caut si numai acolo poate fi daca pe trotuar nu e.

   Astia nu stiu de vorba buna, pur si simplu nu stiu.

    
 100. corect

  @mihai cristea@ , stiu ca asa ar fi normal pt un om …normal. Dar Butaru …e bufonul nostru….asa ca-i rog mult pe cei fara simtul umorului sa nu-si murdareasca mainile cu el. Nu merita. Cine o sa ne mai incante cu scrisul sau plin de subintelesuri si filozifii oculte, daca mainike sale se vor incalzi in manusi de gips ?! Mai mult decat atat, am auzit ca deja urecheala e pregatita pt zilele ce urneaza dar e pacat iarasi. La meteo au anuntat ploi cu fulgere si traznete. Daca il loveste dracu un traznet in sarmele din gura puse dupa “urecheala” aia…..?!:)):)):))

   
 101. corect

  Mai bine sa-l lasam in plata Domnului, ca tot e popa.

   
  • Anonimul Curajos

   poate popa-prostu’ din carti…

    
 102. Bulearca Dorel

  e daca incep bataliile e bine, vedem si procuraturi si Pro Tv ora 17.00 e bine …dar daca tot postati aici …ion stiu …

   
 103. Anonimul Curajos

  Butaru Sambada nu o sa scape fara cateva capace dupa cap si poate chiar mai mult, dupa cele afirmate de Mihai Cristea.

  Si-a facut-o singur-singurel cu manuta lui si vad ca nu se potoleste, continua. personajul e de domeniul trecutului si al tratamenteleor psihiatrice mai moi sau mai tari.

  corect, nebunii regelui erau persoane sanatoase care faceau pe nebunii 😉

   
  • Anonimul Curajos

   iar bufonii erau cel mai adesea niste epave dupa cativa ani de serviciu, rosi de stress si alte tacaneli, indopati cu tot felul de plante halucinogene ca sa se poata odihni.

   papagalică asta e doar un (…….) si un (……) si un (……) :) care stie numai si numai de frica; din pacate a fost invatat sa scrie si sa citeasca, are drept de vot si la pariu ca are si carnet auto?

    
 104. corect

  Iar incepe Butarelu-Bulanelu. Noi o dam in caterinca maxima iar el continua sa o caute cu lumanarea. In loc sa fie alaturi de cei din A. M. si sa acuze marlaniile facute de MTS impotriva noastra , el continua sa ne atace cu orice pret. Genului asta de latratori daca le dai o comanda o tin langa. Dar cine i-o fi dat comanda?!

   
 105. corect

  Daca stie cineva de pe aici cine are telecomanda pt Butarel sa ne spuna si noua, sa stim cine face jocurile impotriva tuturor folosindu-se de latraul asta penibil.

   
 106. adi popescu

  CORECT, cred ca ai mare dreptate si in aceste ultime postari. Este evident ca in spatele domnului Butaru sta cineva mai inteligent care il programeaza ce si cum sa spuna folosindu-se de el pentru a ataca diversi concurenti. Din pacate acest personaj (personaje) este doar inteligent. Daca ar fi foarte inteligent si-ar fi dat seama ca a da informatii unei astfel de persoane este ca si cum a-i pune o bomba in mana unui psihopat. S-ar putea sa arunce in aer adversarii, dar la fel de bine il va arunca in aer si pe cel care i-a pus bomba in mana. Asteptati si o sa vedeti cu cat va posta aici mai mult cu atat mai reoede domnul Butaru va arata singur cine se afla in spatele lui. Oricum pare a fi un conducator de federatie care doreste mai multa putere in fata celorlalti ca altfel nu se explica atacurile la adresa unor conducatori de grupari martiale. Cine o folosi asemenea tehnici josnici de manipulare vom afla cu siguranta mai devreme sau mai tarziu, si va fi pacat pt ca sunt sigura ca unii din noi vor avea mari deziluzii atunci.

   
 107. verde'n fatza

  @adi popescu@
  :) esti sigura ca “esti sigura” ?

   
 108. adi popescu

  @verde’n fata@, cand scrii repede si de pe telefon se mai intampla, sper ca tonul care reiese din modul meu de-a scrie nu denota semen ca as fi femeie, ca asta chiar ca m-ar pune pe ganduri. Din cate stiu nu prea am tendinte din astea :)))):)))))))))

   
 109. Cristian Butaru

  Buna seara. Imi cer scuze ca va stric deranjul dragi internauti cu pasiuni in lumea Artelor Martiale “sportive”, imi permit sa intervin in mod “oficial” si “oficios” pentru ca observ numele meu mentionat foarte des aici, pe aceste pagini. Observ cu atentie terfelirea numelui meu in paginile -www.sportrevolution.ro – intelegand ca e vorba de tulburari grave de personalitate si folosirea unor nume, pentru a masca subiectul ce va framanta. Nu ma intereseaza subiectul vostru, decat in sfera in care pot afl aca s-au incalcat drepturile omului sau exista fapte penale ce trebuiesc cunoscute de societate si organele de cercetare penala (aceasta fiind unul din scopurile A.I “dalban Press”). Personal nu sant amestecat in povestea voastra dar, “VOI” ati terfelit numele meu si ati mentionat amenintari de genul: “Mai mult decat atat, am auzit ca deja urecheala e pregatita pt zilele ce urneaza dar e pacat iarasi. La meteo au anuntat ploi cu fulgere si traznete. Daca il loveste dracu un traznet in sarmele din gura puse dupa “urecheala” aia…..?!:)):)):))”
  Avand in vedere toate acestea ma vad nevoit sa recurg la organele in drept si la instante civile si penale. dincolo de orice pedeapsa, cu siguranta si una civila 😀 eleganta, gartioasa si satisfacatoare financiar, fiindca gura bate …si in democratie cine mananca … plateste, voi cere suplimentar ca wwww.sportrevolution sa posteze pe prima pagina timp de un an de zile sentintele instantelor de judecata si sa acorde organizatiei noastre Liga Tineretului Crestin sportiv din Romania, a carui imagine ati pemis sa ramana prejudiciate in aceste pagini de net. Este public totul si daca stergeti din servere, no problem, exista sansa dovedirii tuturor postarilor incriminate. Regret conflictul pentru rusinea voastra. Da in MTS s-a furat cu batoza si e cazul unor arestari in serie, e vorba de afaceri imobiliare domnisoarelor, doamnelor, domnilor. E vorba si d efaptul ca cele 12 federatii de arte martiale de 20 de ani au o politica proasta in sfera “martialitatii” nu a fenomenului pur sportiv martial unde unii mimeaza artele martiale, dar nu snat practicanti martiali. Astfel au aparut grupuri de interese si premieri bizare, pana laurma nu e de vina cine cere, ci cine semneaza si plateste. Moral cum este insa? sa observam antrenori grizonati rasplatiti ca si sportivi si ca si antrenori in timp ce sportivii lor obtin un singur premiu? E LEGAL, DAR E SI MORAL ???
  Inteleg ca exista un nucleu de interse ce elimina o parte din numele mai vechi desi nu se poate totul chiar asa, apoi toata asteptarea este la federatia lui Dan Stuparu, se asteapta acolo o bresa, dar nu va veni.
  “Unificarea” va masca si ce s-a facut inainte, dar, nu vor fi unificate toate federatiile, nu se poate legal, nu tarim in Africa.
  Incheind disertatia, atrag atentia ca din acest moment, ma adresez organelor abilitate si rog a nu se mai folosi numele meu, sau .. folositi-l, cine face si plateste.
  Nu inteleg un singur lucru, de ce am fost batjocorit ca “popa” sau legat de calitatile mele ce ma leaga de Biserica? In lus concluziile referitoare la starea de sanatate mintala a mea, demonstreaza faptul ca nimeni dintre ci ce au postat, nu merita a fi intelesi sau iertati. E adevarat, dumnezeu este iubirea insasi dar; “judecata Domnului este judecata in veac”?
  Cum va permiteti voi care nu ati facut nimic in artele martiale?
  Eu, eu Cristian Butaru am salvat o federatie de karate in urma cu 14-15 ani, iar presedintele ei de azi imi datoreaza fara sa aiba habar tot respectul, altfel azi nu ar fi acolo. Am sters raul renume al unui pionier in Kung Fu si am adus in FRAM recunoasterea pentru wing Chun & Jeet Kune Do. Am ajutat personal din oamenii care au condus federatiile de arte martiale si nu numai si niciodata nu am primit foloase pentru asta, in sensul unor salarii etc. Shihan Gurski Alois, nu mai am cum s ail aduc in fata dumneavoastra, dar atat spun si inchei, dansul era romano-catolic si pentur dansul spun asa; Shihan fie ca lumina cea fara de sfarsit sa va straliceasca in fata, Dumnezeu sa va ierte si binecuvanteze. Laudat s afie Isus in vecii vecilor. Amin
  Cu stima, “Pace si Bine”
  teolog &antrenor Cristian Butaru
  4 Dan Karate
  5 Dan Ju Jutsu
  6 Cieh Kung Fu

  PS. “stati potoliti si potoliti-va ca Tara se duce de rapa. vreti sa ne ingropam de vii unii pe altii? Nu ne-au ingropatdestul strainii?” – cine a spus asta stiti dragi cetateni romani?

   
  • Anonimul Curajos

   7 Căh la relatii Interumane.

   Nu trebuie sa-l aduci pe Alois aici, sunt destui care au fost elevii dansului, inca de la inceput.

   Si sa-ti fie rusine obrazului ca aduci in discutie numele Maestrului, ca sa justifici ce anume? Ca sa spui ce? ca era romano-catolic? Cat de abject poti sa fii mai nesimtitule sa terfelesti numele Maestrului in iteratiile tale de cocina?

   Ce treaba are aici Alois Gurski? Hai, ca ne jignesti pe noi, mai treaca-mearga doar ca este a doua oara cand tot te ascunzi si te folosesti de numele Maestrului si aici ai gresit-o rau de tot, te-ai autoreclamat la cei care i-au fost elevi si care au asa o aciditate la stomac cand un babuin ca tine vorbeste mult si prost despre ce nu trebuie :)

   ehhh, sa te vedem Butaru-san ce te faci matale cand or veni fostii elevi ai lui Gurski sa-ti reclame cele spuse de tine :) :) zi-le si lor ca sunt dejectii umane – eu macar scriu corect, tu ai scris dezectii- probabil erai cu spume la gura si vodca-n vene. Zi-le si lor ca sunt boi, zi-le si lor cu caramida, cu streangul cu d’alea alea… papagal vopsit ce esti.

    
  • Anonimul Curajos

   “E vorba si d efaptul ca cele 12 federatii de arte martiale de 20 de ani au o politica proasta in sfera “martialitatii” nu a fenomenului pur sportiv martial unde unii mimeaza artele martiale, dar nu snat practicanti martiali. Astfel au aparut grupuri de interese si premieri bizare, pana laurma nu e de vina cine cere, ci cine semneaza si plateste. Moral cum este insa? sa observam antrenori grizonati rasplatiti ca si sportivi si ca si antrenori in timp ce sportivii lor obtin un singur premiu? E LEGAL, DAR E SI MORAL ???
   Inteleg ca exista un nucleu de interse ce elimina o parte din numele mai vechi desi nu se poate totul chiar asa, apoi toata asteptarea este la federatia lui Dan Stuparu, se asteapta acolo o bresa, dar nu va veni.”

   Un adevar strigat de un nebun in piata nu face nici cat a mia parte dintr-o minciuna soptita pe la colturi. Si uite asa se pune batista pe tambal.

   Deocamdata. 😉

    
 110. Cristian Butaru

  In atentia redactiei Sport Revolution:

  Va atrag atentia ca folosirea numelui meu in paginile dvs., de azi inainte nu o mai permit. Nu sant persoana publica in sfera Artelor MArtiale, macar inca nu sant, ce o vrea Dumnezeu. Nu inteleg ce cauta numele terfelit aici? Am postat eu ceva? am semnat eu un material? Chiar daca cineva ar fi scris de la unul pc-urile din locatia noastra, sant eu acela? Santeti jurnalisti? De ce nu m-ati cautat sa imi ofer o opinie ??
  Nu va permit sa angrenati numele meu in sfera unor probleme ce nu ma privesc. Nu am primit premii in bani din sport, nu am detinut functii retribuite, nimic. nu va e rusine sa lasati sa fiu terfelit in paginile voastre? Ma cunoasteti fizic macar? Am stat vreodata d evorba telefonic macar?
  Va atentionez ca ma vad nevoit sa iau masuri legale din acest moment.
  Cristian Butaru

   
 111. Anonimul Curajos

  Du-te mai si lasa-ne, ca ne-ai exasperat cu tampeniile tale. Reclama unde vrei si ce vrei si uita-ne, de ce nu intelegi cu vorba buna cand ti s-a spus ca nu esti dorit? Nu te vrem aici, ne indispui, ne deranjezi, basca ne si insulti, ne jignesti, pleaca si lasa-ne asa prosti cum suntem. Ti s-a spus de prima data asta si in mod repetat..

  Te-au luat oamenii si cu frumosul si cu pamfletul si cu ironia tu nimic, injuri, scuipi, scrii sub diferite nickuri…

  Du-te si ia masuri legale :) Butaru-san ! Dar ai de grija, pentru ca nu scoti katana din teaca doar un pic, de sperietura! 😉

  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

  Ma distrezi continuu cu masurile tale legale :)))))) poate ia statul o masura legala si corecta si ne scapa de prezenta ta aici. hahahahhaha :)

   
 112. Anonimul Curajos

  In atentia redactiei Sport Revolution:

  am o rugaminte la dvs:

  cand mai apare provocatorul asta de Cristian Butaru, sub numele lui sau sub alte nickuri, stergeti-i comentariile din start, din principiu.

  Cunosc genul acesta de comentator, asta e un stil propriu prin care doreste sa capete audienta si vizibilitate prin altii, prin provocari el fiind un neica-nimeni, un prostica cum spunea mai sus Mihai Cristea.

  Provocarile lui sunt clare si certe,nu stiu in ce scop dar mai conteaza? :) Cine-l pune sa faca asta, face de capul lui, singur… cine poate stii dar ce rost are sa stim?

  Deja, iata, de cateva comentarii incoace, se discuta numai despre el, asta a si dorit, asta a si obtinut, si cu al meu concurs, desigur dar… s-a terminat.

  Butaru-san, de azi te ignor, iti urez spume- bogate, stiu ca nu-ti convine Ignore-ul care este ca un insecticid pentru gandaci, carcalaci de teava umeda.

   

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.