SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » COSR » EXCLUSIV Ioan Dobrescu vorbeşte despre plecarea antrenorilor Bellu şi Bitang de la lotul naţional de gimnastică

EXCLUSIV Ioan Dobrescu vorbeşte despre plecarea antrenorilor Bellu şi Bitang de la lotul naţional de gimnastică 

Ioan Dobrescu

Secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, nu crede că Octavian Bellu şi Mariana Bitang au renunţat definitiv să mai fie antrenori ai lotului naţional de gimnastică, fiind convins că cei doi sunt într-o scurtă vacanţă, cu care este de acord şi Federaţia Română de Gimnastică. Oficialul COSR menţionează că toată tevatura creată în jurul celor doi tehnicieni nu a afectat cu nimic programul gimnastelor din lotul naţional, care îşi văd în continuare de treabă la Izvorani.

“Ei (n.r. Bellu şi Bitang) sunt în continuare antrenorii federaţiei de gimnastică. Ei au doar o pauză pentru că, după Jocurile Olimpice, nu au avut vacanţă. Ei au declarat că se vor întoarce şi că negociază cu ministerul un program de revitalizare a bazei gimnasticii. Acesta e un lucru benefic pentru acest sport. Tavi Bellu e un om serios şi nu se joacă cu cuvintele. Oricum, staţi liniştiţi, am fost la Izvorani şi fetele se antrenează în program normal, sub îndrumarea secunzilor. Deci lumea îşi vede în continuare de treabă”, a precizat pentru “Sport Revolution” Dobrescu.

Secretarul general al COSR nu crede că banii sunt o problemă pentru Bellu şi Bitang, deşi preşedintele federaţiei, Adrian Stoica, a susţinut că le-ar mări salariile celor doi, dar bugetul nu-i permite. “Cu siguranţă, nu de bani se plâng ei. Vin după nişte premieri frumoase, cele de la Jocurile Olimpice şi de la Europene”, a mai comentat Dobrescu.

Reamintim că Octavian Bellu şi Mariana Bitang au decis să renunţe, cel puţin pentru moment, să mai antreneze ai lotul naţional de gimnastică, fiind nemulţumiţi că nu sunt sprijiniţi de MTS pentru a revitaliza gimnastica românească.

FOTO: Sport Revolution.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.