SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Saturday, September 23, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Fotbal » FC Steaua, victorie de palmares, Astra Giurgiu, eliminată dramatic din play-off-ul Europa League

FC Steaua, victorie de palmares, Astra Giurgiu, eliminată dramatic din play-off-ul Europa League 

Haubert Guilherme in genunchi la golul lui Pal Andre Helland

FC Steaua s-a impus cu 1-0 în deplasare, la Rosenborg Trondheim, pe o ploaie peesistentă, care a influențat și starea terenului, după 0-3 în partida tur, iar Astra Giurgiu, învingătoare acasă cu 3-2, a cedat cu 0-2 la AZ Alkmar, în urma unui gol primit în minutul 85. Prin eliminarea celor două echipe din play-off-ul Europa League, România nu va avea nicio reprezentantă în faza grupelor după…11 ani.

Formația antrenată teoretic de Mirel Rădoi, dar în teren de Massimo Pedrazzini, a obținut o victorie de palmares, după un gol marcat de Popa, care a fructificat excelenta pasă în adâncime a lui Chipciu. A fost un meci, în care ambele echipe au avut destule ocazii de a modifica tabela de marcaj, nefructificate. De la steliști au ratat Iancu, șut deviat în portar, cu patru minute înainte de pauză și Tade, șut slab din careu.
Giurgiuvenii lui Marius Șumudică au fost aproape de accederea în grupe. Au primit golurile în minutul 80, în urma loviturii libere, după faultul făcut de Lovin, din apropierea careului de 16 metri, fructificată de Jop van der Linden, care a trecut printre degetele lui Lung jr și cinci minute mai târziu, prin Muhren, după o pasă excelentă. Gazdele au dominat meciul, trecând pe lângă înscrierea altor goluri. Astralii puteau marca prin De Amorim, șut peste poartă în minutul 32, Budescu, 44, care a executat slab o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta,, Alibec, la 12 minute după pauză, un alt șut departe de buturile olandezului Rochet și Găman, lovitură cu capul peste poartă, în urma cornerului din minutul 62.
Foto: http://www.digisport.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.