SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » Finala Campionatului European de Rugby 7 se joacă la București

Finala Campionatului European de Rugby 7 se joacă la București 

1.RUGBY:ROMANIA-GEORGIA 9-9,CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR (16.03.2013)

A patra și ultima etapă a Campionatului European de Rugby 7, “Sevens Grand Prix Series”, se va disputa în perioada 20-21 septembrie, pe Stadionul “Arcul de Triumf” din București.

Reprezentativa României face parte din grupa C, alături de Spania, Portugalia și Rusia, toate trei poziționate mai sus în clasamentul general, având în vedere că “tricolorii” sunt ultimii, pe locul 12. După cele trei etape, de la Lyon, Moscova și Manchester, băieții noștri au acumulat doar 5 puncte și au nevoie de o clasare pe cel puțin locul 8, în această ultimă etapă, pentru a evita retrogradarea. “Stejarii” nu au deloc o misiune ușoară, ținând cont de bilanțul întâlnirilor de până acum cu adversarele din grupă: 0-2 în favoarea Rusiei, 3-4 în favoarea Spaniei și 1-7 în favoarea Portugaliei. Dacă nu vor reuși să se salveze, rugbiștii români vor retrograda în European Sevens Championship Divizia A.

În clasamentul general Anglia este pe primul loc, cu 47 de puncte, urmată de Franța cu 44 de puncte. De altfel, acestea sunt echipele care se vor lupta pentru titlul de campioană europeană, fiind și singurele care s-au impus în primele trei etape, Anglia la Moscova și Manchester, Franța la Lyon.

sursa foto: super-liga.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.