SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » FRR, SUB ÎNALTUL PATRONAJ AL MAJESTĂŢII SALE REGELE MIHAI I AL ROMANIEI

FRR, SUB ÎNALTUL PATRONAJ AL MAJESTĂŢII SALE REGELE MIHAI I AL ROMANIEI 

frr

Astăzi la Castelul Peleş din Sinaia, Federaţia Romană de Rugby a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

“Este o onoare deosebită pentru noi să ne aflăm aici în zi de sărbătoare. Iar această onoare va fi purtată în suflet de toţi membrii federaţiei, ca un reper al valorilor neamului nostru, dar şi că o obligaţie morală de a apăra şi cinsti cum se cuvine aceste valori. Altfel ne va fi drumul având alături de noi Casa Regală şi cu siguranţă altul ne va fi avântul de a depăşi obstacolele şi provocările cu care ne va fi presărat acest drum.” a declarat preşedintele federaţiei, Haralambie Dumitraş.

Alături de membrii FRR au fost prezenţi în calitate de invitaţi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman, Alin Petrache şi doamna ministru al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, precum şi reprezentanţi ai partenerilor de tradiţie ai FRR.

Înaltul Patronaj se acordă instituţiilor sau organizaţiilor care se circumscriu viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a României. Personalitatea care acordă Înaltul Patronaj acompaniază organizaţia în anumite ocazii, ia parte la evenimente importante, de mare vizibilitate, pentru încurajare şi sprijin, promovând activitatea organizaţiei şi facilitându-i parteneriate în ţară şi în afara ei.

foto: frr.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.