SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Alte sporturi » Handbalistele noastre ocupă locul 4 şi vor juca împotriva Braziliei în optimile Mondialelor

Handbalistele noastre ocupă locul 4 şi vor juca împotriva Braziliei în optimile Mondialelor 

oltchim - rulmentul, 28.09.2008

Reprezentativa feminină de handbal a României nu a putut trece de Rusia în ultimul meci din grupa D a Mondialelor din Danemarca, 27-30 (16-17). Cu trei înfrângeri în duelurile cu principalele candidate la calificarea în optimi, fetele antrenate de Tomas Ryde şi Costică Buceschi s-au clasat pe locul 4 şi vor juca în optimi la Kolding, luni seara, cu Brazilia, câştigătoarea grupei C, care a întrecut  Franţa cu 21-20 (11-9), graţie unui gol marcat cu trei secunde înainte de final.

Româncele au fost la cârma partidei minute în şir, conducând şi la trei goluri, 10-7, 22-19, dar rusoaicele au refăcut handicapul, desprinzându-se la patru lungimi, 27-23, 28-24, 29-25. Rusia a obţinut a cincea victorie consecutivă, încheind pe prima poziţie, urmând să întâlnească în optimi Coreea de Sud, a patra clasată în grupa C, care s-a impus cu 29-22 în faţa Argentinei, în ultimul joc. Pentru echipa noastră au înscris 11 jucătoare, în ordine Valentina Ardean Elisei, 6, Cristina Neagu, 5, Ada Nechita, 4, Aurelia Brădeanu, 3, Melinda Geiger, 2, Laura Chiper, 2, Eliza Buceschi, 1, Luciana Marin, 1, Gabriela Perianu, 1, Gabriela Syucs, 1 şi Ana Maria Tănăsie, 1.

Celelalte confruntări din optimi Olanda-Serbia, Spania-Franţa, Polonia-Ungaria, Germania-Norvegia, Muntenegru-Angola, Danemarca-Suedia.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.