SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Diverse » Inedit Players Party – cavaleri templieri, săbii și rachete de tenis

Inedit Players Party – cavaleri templieri, săbii și rachete de tenis 

a8-300x200

Petrecerea organizată pentru jucătoarele ce participă la turneul ITF Inedit Open Tour, care a avut loc pe 13 iunie, la hotelul Posada, a cuprins atât momente artistice, cât și un spectacol despre istoria orașului Curtea de Argeș.

Astfel, cavalerii templieri s-au “duelat” în săbii și rachete de tenis cu jucătoarele care au participat la petrecere. Directorul Muzeului Municipal din Curtea de Argeș, Ștefan Dumitrache, a prezentat istoria fostei urbe a basarabilor și a fost susținut și un spectacol artistic de dansuri populare și de folclor. De asemenea, a avut loc o degustare de produse Inedit bunătăți de soia, la petrecere participând și Directorul General al Dr. Oetker, Ioan Cozma, oficialul Dr. Oetker, Alex Schuster și Directorul General al Tenis Club din Curtea de Argeș, Gheorghe Borțan.

a2 a4

La turneul ITF rezervat senioarelor, Inedit Open Tour, dotat cu premii în valoare de 15.000 $, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeș, la care sponsor principal este Dr. Oetker, concurează sportive din 12 țări.

Partidele din faza finală a ITF Inedit Open Tour pot fi urmărite pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/ineditopentour/live-broadcast. Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/ineditopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

a6 a7

Partenerul oficial Inedit Open Tour este Dr. Oetker România – Inedit, bunatati din soia, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit.

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.