SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » INVITAȚIE

INVITAȚIE 

Afis-MMA_ok

Afis-MMA_ok

Asociația Clubul Sportiv Profesional Fight Gym are plăcerea de a vă invita la cea de-a treia ediție a Galei Mix Kombat. 24 luptători din țară și străinătate vor concura pentru premiile puse în joc la stilurile K1 și MMA. Evenimentul va avea loc la data de 14 Octombrie, la Sala Polivalentă din Bistrița, de la ora 18:00.

Au fost selectați sportivi din Iași, Cluj, Mureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud dar și din Spania, Maroc, Ungaria, Ucraina, Guineea și Republica Moldova. Se va lupta pe categorii de -67, -71, -75, -77, -81, -86 și +100 kg. Invitatul special va fi Cătălin Morșanu. De asemenea, Main Event-ul galei va fi o confruntare între Sebastian Ciobanu și un luptător din Maroc. Co-Main Event-ul îi va aduce față în față pe Tolea Ciumac și un luptător din Ucraina.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri va fi susținut de către Petru “Dragon Slayer” și Vitalie Pricop, meci pentru centura intercontinentală MMA- MatSide, în cadrul categoriei 70 kg.

Biletele se pot cumpăra la intrare, în ziua evenimentului și vor costa 20 RON pentru un loc în tribună sau 50 RON pentru un scaun lângă ring. Pentru mesele VIP, rezervările se fac la președintele CS PFG, Ionel Burduhos, la numărul de telefon 0757.438.833. Vă invităm și la proba cântarului care va avea loc în data de 13 Otombrie de la ora 18:00 la Discoteca Atmosphere. Ionel BURDUHOS Președinte CS PFG 0757 438 833

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.