SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Tenis » ITF Vitality Open Tour

ITF Vitality Open Tour 

NZE_3143-300x200

Perechea Peter Nagy(HUN) /Cristian Rodriguez (COL) a câștigat a cea de a IV-a ediție turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-4, 7-6(6), cuplul Adrian Barbu/ Riccardo Maiga (SUI).

NZE_3149

În cadrul festivității de premiere de la Tenis Club din Curtea de Argeș, a fost premiat și cel mai bun arbitru român, Mihaela Testiban (Gold Badge), care a fost și supervizor la acest turneu dotat cu premii de 15.000 $.

NZE_3005 NZE_3114

Partidele din faza finală a ITF Vitality Open Tour au putut fi urmărite pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/vitalityopentour/live-broadcast/. Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România – Musli Vitalis, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.