SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » LEONTIN-VIRGIL BOCANCEA KUNG FU/WU SHU C.S. LEON’S MARTIAL ARTS

LEONTIN-VIRGIL BOCANCEA KUNG FU/WU SHU C.S. LEON’S MARTIAL ARTS 

9946leontin.jpg

 Îndepărtarea orgoliilor din federaţiile de arte marţiale ar reprezenta un mare pas înainte pentru obţinerea de performanţe.

 O autonomie sporită a sportivilor cu rezultate ar însemna un plus de experienţă şi promovare pentru stilurile din care fac parte.

 Competiţiile tip intercluburi reprezintă o apropiere binevenită între sportivii şi antrenorii diverselor şi diferitelor cluburi.

 Avem nevoie de o mentalitate de locul I.

 În China, ministrul şi secretarul de stat pe probleme de sport veneau, ne felicitau şi se bucurau că suntem prezenţi în ţara lor… era o onoare pentru ei… frumoase mentalităţi.

 Din păcate, animozităţile şi orgoliile dintre conducători şi antrenori reprezintă o piedică în promovarea si dezvoltarea sistemelor marţiale.

Luptători preferaţi: Attila Gomboş; Csaba Gomboş; Cristina Toporâşte.

Antrenori preferaţi: Mihai Leonard; Horvat Attila; Pătruţ Grindeanu; Gabriel Oroviceanu.

Manager sportiv: Ioana Florin.

Notă autor: Din categoria oamenilor de calitate, am regăsit în Leontin ca şi în Ionel Stancu, aceleaşi principii frumoase ce le guvernează atât viaţa privată, cât şi cea sportivă, principii ce au fost uitate de mulţi „practicanţi“. Cu oameni precum Leontin, am speranţa că lucurile se pot schimba în federaţiile de arte marţiale. Respect!

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.