SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Eveniment » Liana Stanciu a venit „să viseze” alături de copiii de la Dr. Oetker Junior Trophy

Liana Stanciu a venit „să viseze” alături de copiii de la Dr. Oetker Junior Trophy 

11111111

Prezentatoarea TV Liana Stanciu a fost alături de copii la Players Party Dr. Oetker Junior Trophy, eveniment ce a avut loc la sala de la Centrul Național de Tenis din București: „Am venit să visez, fiica mea are 10 ani și s-a putea afla printre aceste fete frumoase și talentate. Am venit să-i salut pe copii. Mă bucur din suflet că există o generație atât de pregătită. Înțeleg că sunt foarte multe fete frumoase și foarte mulți băieți care promit. Așa că pentru mine este de două ori bucurie. O dată că uite cum arată viitorul: superb, ochi albaștri și talentați. Și doi că este o seară în care nu a plouat. Pentru mine este valoros că suntem cu toții aici și vă mulțumesc pentru acest lucru.”

Liana Stanciu consideră că nu există ambasador mai bun decât sportul pentru România. „Nu există un ambasador mai bun decât sportul și muzica pentru România. Din păcate, la muzică mai avem de lucru. Dar în materie de sport stăm bine și putem sta și mai bine. N-aș vrea să intrăm în polemici de cât de puține săli sunt sau cât de săracă este baza materială, dar faptul că acești copii au dorinţă, sunt aici cu noi și vor câștiga, este un lucru extraordinar. Toată familia ne uităm la tot ce înseamnă România, unde joacă români. N-am mai avut voce după ce fetele de CSM au câștigat Cupa Campionilor. Așa că încet încet descoperim toți că suntem români și ne bucurăm pentru tot ce e românesc.”

La cea de-a cincea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, care se dispută până la sfârșitul acestei săptămâni, participă 125 de jucători din 26 de țări. De asemenea, la petrecere a participat și fosta mare jucătoare Cătălina Cristea, actualmente director de turneu la Dr. Oetker Junior Trophy. Micuții s-au delectat cu torturi speciale, iar magicianul Verdini și trupa “Fabulous”, formată din Sabina Tanasa şi Cornel Tudose, au asigurat buna dispoziție.

Concursul Dr. Oetker Junior Trophy este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urile www.frt.ro şi website-ul turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.