SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Saturday, September 23, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » Lupii București vs Cammi Calvisano, în calificările pentru European Rugby Challenge Cup

Lupii București vs Cammi Calvisano, în calificările pentru European Rugby Challenge Cup 

lupii bucuresti_rugby

Echipa de rugby “Lupii” București va întâlni, sâmbătă seară, de la ora 21,00, pe stadionul național ”Arcul de Triumf” din Capitală, echipa italiană Cammi Calvisano, în primul meci pentru calificările în European Rugby Challenge Cup (ERCC), cea de-a doua competiție europeană inter-cluburi care înlocuiește AMLIN Challenge Cup, informează Federaţia Română de Rugby.

Cammi Rugby Calvisano, este o adversară de tradiţie, alături de care românii s-au aflat în aceeași grupă în AMLIN Challenge Cup în edițiile 2012-2013 și 2013-2014, ţara noastră câștigând de fiecare dată disputele atât acasă cât și în deplasare. Dacă vor trece de Calvisano, pentru “Lupii” București participarea în European Rugby Challenge Cup va aduce partide cu Stade Francais, Newport Dragons (Țara Galilor) și Newcastle Falcons (Anglia).

“Suntem încântați și hotărâți”, a declarat președintele Calvisano Rugby, Gianluigi Vaccari, referindu-se la meciul de sâmbătă contra românilor. La rândul lui, antrenorul Gianluca Guidi a recunoscut că echipa”Lupilor” este una foarte puternică, dar menționează că jucătorii săi vor fi foarte atenți și vor încerca să contracareze acest lucru, mai ales că nu au probleme deosebite în lot.

Până acum, reprezentanta României, “Lupii” București, a participat direct în cea de-a doua competiție ca valoare, AMLIN Challenge Cup. De această dată, pentru ediția 2014-2015 a European Rugby Challenge Cup, România trebuie să dispute şi o rundă de calificări. Partidele din aceasta fază a calificărilor, cunoscută și drept Qualifying Competition, vor avea loc în dublă manșă după cum urmează: în 20 septembrie pe stadionul “Arcul de Triumf”, în 27 septembrie pe stadionul Peroni, Italia.

 

Sursa foto: frf.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.