SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Breaking News » Marius Vizer, reales în fruntea Federaţiei Internaţionale de Judo. “Am suficientă energie să administrez şi Sport Accord şi federaţia”

Marius Vizer, reales în fruntea Federaţiei Internaţionale de Judo. “Am suficientă energie să administrez şi Sport Accord şi federaţia” 

marius vizer

Marius Vizer, primul român preşedinte al unei federaţii sportive internaţionale, a fost reales ca şef al Federaţiei Internaţionale de Judo (FIJ) în cadrul congreului care a avut loc pe 23 august la Rio de Janeiro, în Brazilia. Astfel, pentru următorii patru ani, Vizer va fi atât preşedintele FIJ, cât şi preşedintele Sport Accord, funcţia pe care a ocupat-o în urmă cu patru luni la Congreul de la Sank Petersburg.

Deşi deţine cele mai înalte funcţii atât în Sport Accord, cât şi FIJ, Vizer crede că poate face faţă oricăror responsabilităţi. “Consider că am energia suficientă să administrez cele două organizaţii sportive. Sunt în curs de stabilire a unei echipe performante în cadrul Sport Accord şi de a găsi acei oameni competenţi de care doresc să mă înconjor şi cu ajutorul cărora să-mi îndeplinesc obiectivele. În judo am deja echipa potrivită pentru a continua şi dezvolta mai departe proiectele iniţiate”, a spus Vizer pentru wowbiz.ro.

Şeful FIJ vrea să continue procesul de modernizare a judoului internaţional, fiind adeptul răspândirii acestui sport în cât mai multe instituţii de învăţământ din lume. “Vrem să atragem noi sponsori, ne vom concentra mult pe proiecte educaţionale. Ne vom apleca foarte mult atenţia asupra practicării judou-ului în rândul copiilor şi introducerea judoului în cât mai multe instituţii de învăţământ la toate nivelurile”, a adăugat Vizer.

Şeful FIJ a înţepat Comitetul Internaţional Olimpic, susţinând că nu şi-a dorit să fie memebru CIO din cauza lipsei de transparenţă din cadrul acestui for. “Eu reprezint Federaţia Internaţională de Judo. Atunci când va fi momentul şi când CIO va avea criterii corecte, principiale şi corespunzătoare, atunci voi fi onorat să fiu membru CIO”, a precizat cu subînţeles Marius Vizer.

FOTO: FIJ.

Articole relevante

2 Responses to Marius Vizer, reales în fruntea Federaţiei Internaţionale de Judo. “Am suficientă energie să administrez şi Sport Accord şi federaţia”

 1. MIHAI MATEICIUC

  Bună să vă fie inima!

  In anul 2013 am publicat cartea “HAIKU şi FOTBAL haiku cu haiku”. Este [după părerea noastră] un unicat în lume, rezultat al unei originale interferenţe simbiotic, aceea dintre universabilitatea haiku-ului şi cea a fotbalului, care se justifică prin sinea actului de creaţie. Doresc să vă pot trimite cartea şi să mă ajutaţi, în perspectiva [românească şi nu numai]a promovării ei.
  Aştept încrezător răspunsul dv. Vă stimez activitatea şi pe domnia voastră ca om de iniţiativă cu suflet mare.
  Doamne-ajută!

  Cu stimă, dr.Mihai Mateiciuc

   
 2. ion stanici

  Stimate dle Mihai Mateiciuc,

  Va rog sa folositi adresa mea de e-mail pentru a putea discuta inainte de a ne trimite cartea. Acest mesaj era adresat vreunui coleg anume, cu care ati mai comunicat, sau redactiei SR?
  (ionstanici@sportrevolution.ro)

  Cu stima,

   

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.