SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Fotbal » Nana Falemi se apucă de antrenorat! Vrea să introducă în fotbal metode de pregătire din atletism

Nana Falemi se apucă de antrenorat! Vrea să introducă în fotbal metode de pregătire din atletism 

nana falemi

Fostul fotbalist al Stelei, Nana Falemi, a făcut public faptul că îşi doreşte să înceapă o carieră ca antrenor de fotbal, informează ProSport. Camerunezul născut în Bucureşti se va baza pe un program de pregătire fizică inspirat din atletism şi va avea alături o echipă formată din Ioan Vieru, Teodor Demetriad şi Howard Dell.

“Metoda mea de antrenorat este una nouă pentru România. Vreau să introduc metoda atletismului în fotbal. Tocmai de asta m-am înconjurat cu oameni care au făcut parte din cu totul alte sporturi decât fotbal, dar care pe mine m-au ajutat enorm să cresc atunci când încă evoluam pe teren”, a declarat Falemi în cadrul unei conferinţe de presă.

Toţi cei trei membri ai echipei lui Nana Falemi au fost sportivi desăvârşiţi:  Teodor Demetriad, multiplu campion naţional de atletism şi de bob, Ioan Vieru, recordmen al României la 400 de metri şi Howard Dell, fost jucător profesionist de fotbal, de baschet şi de participant la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998 de la Calgary.

 “La începutul lui 1990, baschetbaliştii şi fotbaliştii erau consideraţi a fi cei mai buni sportivi din lume atunci când venea vorba de rezistenţa fizică. Acum, nu mai este chiar aşa. Simona Halep! Toţi se întreabă cum de a reuşit să ajungă la un nivel atât de ridicat, iar ea le răspunde simplu că a început să lucreze mai bine la antrenamente, să capete forţă fizică. Aici este cheia succesului”, a declarat Howard Dell.

Nana Falemi a anunţat că va aplica planul pe care l-a conceput la prima echipă pe care o va antrena. Camerunezul îşi doreşte ca aceasta să fie Steaua Bucureşti, dar nu ar renunţa o ofertă serioasă de la o echipă din ligie inferioare. El a adăugat că şi-a depus CV-ul şi pentru naţionalele de juniori. Locurile de antrenori principali pentru naţionalele U-14, U-15, U-17 şi U-18 au fost scoase la bătaie de FRF.

FOTO: ziuanews.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.