SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Gimnastică » Gimnastică artistică » Octavian Bellu – personalitatea săptămânii

Octavian Bellu – personalitatea săptămânii 

5885octavianbellu.jpg

Octavian Bellu, antrenorul lotului național feminin de gimnastică al României, rămâne la fel de modest și cerebral, în ciuda faptului că a obținut de-a lungul timpului rezultate excepționale cu gimnastele pe care le-a antrenat. Ultimele performanțe notabile ale cuplului Bellu-Bitang au fost cele șase medalii cucerite de Larisa Iordache și Diana Bulimar la Campionatele Europene de la Moscova.

Grație acestor rezultate, Bellu, Bitang și elevele lor au fost premiați de Ministerul Tineretului și Sportului. Pentru antrenorul cunoscut în toată lumea pentru faptul că ia fetițele de la cele mai vârste fragede și le transformă în mari gimnaste, steagul tricolor reprezintă impulsul care îl determină să continuă munca la lotul național. “Tricolorul este totul pentru noi, peste tot pe unde merge, îl purtăm cu noi, fie pe treninguri, fie în vestiar. Pentru acest tricolor luptăm și încercăm să facem România cunoscută”.

Pentru ambiția, perseverența și clemența de care dă dovadă în orice împrejurare, pentru profesionalismul și spritul pedagogic dovedite în activitatea pe care o prestează, revista Sport Revolution îi acordă lui Octavian Bellu distincția “Personalitatea săptămânii”.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.