SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Fotbal » Pandurii Tg. Jiu-Dinamo București, partida derby a optimilor Cupei României Timișoreana

Pandurii Tg. Jiu-Dinamo București, partida derby a optimilor Cupei României Timișoreana 

dinamo-pandurii-1-660x317
Tragerea la sorți a meciurilor din optimiie Cupei României Timișoreana, efectuată în ultima zi a lunii septembrie la Casa Fotbalului, a decis patru dueluri între echipe din Liga 1. Cel mai echilibrat pare a fi meciul dintre Pandurii Tg. Jiu și Dinamo București.
În alte trei se vor bate, de asemenea, formații din primul eșalon: ACS Politehnica Timișoara-Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța-FC Botoșani și Concordia Chiajna-CSMS Iași. FC Steaua va juca pe terenul ocupantei primului loc din seria a II-a a Ligii secunde, FCM Baia Mare. Celelalte jocuri: FC Brașov-Astra Giurgiu, SC Bacău-ASA Tg. Mureș și Viitorul 2 Constanța-CFR 1907 Cluj-Napoca.
Partidele se vor desfășura în perioada 25-27 octombrie, în principiu, de la ora 14,30, pe terenurile primelor echipe extrase din urnă. Zilele și orele urmează să fie stabilite, de comun acord, de formațiile respective. Întrucât meciurile urmează să fie televizate în direct, se va ține cont de acest lucru. Dacă o echipă nu dispune de un stadion de unde se poate efectua transmisia televizată, partida va avea loc într-o localitate apropiată, unde există facilități.
Foto: http://www.panduriics.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.