SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » Petrișor Toderașc s-a retras din rugby

Petrișor Toderașc s-a retras din rugby 

Toderasc

Fostul internațional român de rugby Petrișor Toderașc a decis să își încheie cariera de jucător profesionist din cauza unor probleme cervicale, informează site-ul Federației Române de Rugby.

Deși era conștient de problema pe care o are, Toderașc a făcut câteva investigații amănunțite la un medic din Bordeaux, care a dat verdictul. “După o lungă discuție a reieșit faptul că trebuie neapărat să mă opresc din activitate, deoarece riscurile sunt foarte mari. Țin să precizez că nu aveam nici cea mai mică idee de gravitatea acestei accidentări. Este foarte greu. Nu realizez încă amploarea și consecințele acestei situații” a declarat ieșeanul pentru FRR.ro

Toderașc, care va împlini 33 de ani pe 15 iulie, a fost unul din cei mai buni pilieri ai naționalei României de după 2000. El a îmbrăcat de 50 de ori tricoul ”Stejarilor” și a evoluat la Cupele Mondiale din 2003 și 2007. Toderașc și-a început cariera la clubul Politehnica Iași, formație alături de care a cucerit bronzul național, după care a luat calea Franței, țară în care a evoluat pentru echipe precum Oyonnax, Brive sau La Rochelle. În această vară, Toderașc a semnat un contract cu Beziers, echipă din Pro D2 (liga a doua franceză). În urma deciziei sale de a pune ghetele în cui, Toderașc a declarat că se va muta cu familia la Beziers și se va ocupa de echipa de tineret.

Echipa Sport Revolution îi urează multă sănătate fostului mare pilier al naționalei României!

FOTO: frr.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.