SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Eveniment » Press Cup Dr. Oetker – un eveniment cu tradiţie

Press Cup Dr. Oetker – un eveniment cu tradiţie 

13479574_1704224409830156_822732013_n

Ilie Năstase, fostul internațional Iosif Rotariu și Kassandra, actorul Victor Yila, arbitrul francez Herve Madramany sau George Cosac sunt doar câțiva din invitații de marcă care au participat la edițiile de până de la Press Cup Dr.Oetker. La cea de-a treia ediție a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfășura în acest week-end la Tenis Club din Curtea de Argeș, cei aproximativ 30 de jurnaliști vor avea parte de numeroase surprize. Din program face parte plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru sau vizită la păstrăvăria Brătioara (www.pastravariabratioara.ro). De asemenea, jurnaliștii interesați vor primi lecții de tenis de la fosta mare jucătoare, Cătălina Cristea. De altfel, Cătălina Cristea, directorul de turneu al ultimei ediții a Dr. Oetker Junior Trophy din București, va susține o partidă demonstrativă de tenis cu fostul mare internațional de fotbal Ilie Bărbulescu, fost component al echipei Steaua ’86, care acum 30 de ani a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

”Press Cup Dr. Oetker, care deja a devenit o tradiție, dă tonul competițiilor internaționale de mare anvergură găzduite vara aceasta de Tenis Club din Curtea de Argeș. Organizăm turneele European Summer Camp, ITF Vitality sau Trofeul Victor Hănescu pentru comunitatea locală și pentru susținerea și creșterea valorilor tenisului românesc. Compania Dr. Oetker este implicată de peste 12 ani în sprijinirea tenisului juvenil, iar la succesele internaționale pe care le înregistrăm în prezent am contribuit și noi”, a declarat directorul general Dr. Oetker România, Ioan Cozma.

Pe website-ul turneului – http://www.tenisclub-curteadearges.ro/presscup, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Press Cup este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.