SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Friday, April 28, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Baschet » Primii doi finalisti Red Bull King of the Rock s-au decis la Craiova

Primii doi finalisti Red Bull King of the Rock s-au decis la Craiova 

Finalistii Red Bull King of the Rock

Piata Mihai Viteazu din Craiova ne-a adus primii doi finalisti la Red Bull King of the Rock.

Iulian Corneanu (Craiova) si Bogdan Amariucai (Bucuresti) s-au calificat in finala nationala care va avea loc pe 1 iulie, la Bucuresti.

Cei mai buni jucatori de baschet unu-la-unu au venit sa-si masoare puterile la una dintre cele mai respectate competitii de baschet de strada – Red Bull King of the Rock. Meciurile nu au fost unele usoare pentru ca jucatorii au la dispozitie numai cinci minute, dar nu mai mult de 15 secunde la o singura posesie, pentru a demonstra ca sunt mai buni decat adversarii sai.

Anul acesta, pentru a doua oara, un roman are sansa sa concureze cu cei mai buni 31 de jucatori de baschet de strada din lume, in finala din Istanbul.

Urmatorii doi finalisti pentru Red Bull King of the Rock, Romania, se vor decide pe 17 iunie, la Brasov, iar la Bucuresti ii vom afla pe ultimii patru, pe data de 30 iunie. La Bucuresti inscrierile au fost deja inchise, tabloul fiind complet cu doua saptamani inainte.

Credit foto: Andrei Pungovschi

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.