SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Wednesday, October 18, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi » Primii medaliaţi la Salonul Calului, ediţia a treia

Primii medaliaţi la Salonul Calului, ediţia a treia 

Sub înaltul patronaj al Alteței Sale Prințul Nicolae al României, care i-a premiat pe medaliații cupei Salonul Calului, de la Tâncăbești, au avut loc primele întreceri și demonstrații de virtuozitate și concursuri, urmărite de un important număr de iubitori ai echitației.

Trofeul Equestria la sărituri peste obstacole i-a revenit lui Ionuț Ursache, de la clubul AER& Horses, cu calul Vienna, urmat de Norbert Schumann-CSA Steaua, cu Brutus și Luca Ruxandariu, de la clubul care poartă numele lui Felix Țopescu, pe simpaticul Bamboo. Schumann s-a revanșat la cupa Salonul Calului, unde a încheiat primul traseul, de data asta cu Cooper Creek, înaintea lui Ursache și a lui Claudiu Gheorghe, ambii de la CSA Steaua. Fondul de premii acordate a fost de 28.000 de lei.

Competițiile au fost pigmentate de parade și demonstrații de trap, galop și voltije, dresaj sportiv pe muzică, cascadorii călare, showuri cu ponei, concursuri de atelaje cu participarea unor profesioniști și amatori etc.

În perioada 2-5 octombrie, peste 150 de cai din Franța, Italia, Croația, Belgia, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria și, firește, România, vor concura în 15 probe, dotate cu premii totale de peste 70.000 de lei.

sursa foto: exclusivnews.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.