SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Gimnastică » Rafinament și grație în Sala Polivalentă din Capitală

Rafinament și grație în Sala Polivalentă din Capitală 

irina deleanu

Mai sunt doar patru zile până la debutul unui eveniment sportiv deosebit!

Mai exact, de vineri până duminică, Sala Polivalentă din Capitală va găzdui două competiții de gimnastică ritmică, de cinci stele: Turneul Internațional “Irina Deleanu Cup”, pentru junioare și senioare, la care vor participa gimnaste în numele federațiilor naționale de care aparțin, cu acordul acestora, și Cupa Mondială de Categoria B, care face parte din circuitul Cupelor Mondiale organizate de către Federația Internațională de Gimnastică (FIG). Ambele întreceri sunt evenimente oficiale ale Federației Internaționale de Gimnastică (FIG).

Dacă vineri de dimineață (ora 9) vor intra în concurs junioarele în cadrul Turneului Internațional, o primă reuniune care se va încheia în jurul orei 12, după amiază, începând cu ora 14, sunt programate să evolueze senioarele din cadrul Cupei Mondiale, pentru ca de la ora 18,30 să vină rândul senioarelor din cadrul Turneului Internațional să intre în focul întrecerilor.

Sâmbătă dimineață (9-12) vor concura junioarele din cadrul Turneului Internațional, după-amiază (de la ora 14) urmând să concureze senioarele din cadrul Cupei Mondiale. Ca și vineri, ziua va fi încheiată tot cu întrecerea senioarelor din cadrul Turneului Internațional (18,30-20,10).

Duminică la prânz (13,30-15,45) sunt programate finalele senioarelor de la Cupa Mondială, pentru ca între 16 și 16,30 să fie programată o Gală Demonstrativă.

România este reprezentată de Ana Luiza Filiorianu (n. 1999, CS Olimpia București, antrenată de Maria Gîrbă) și Alexandra Piscupescu (n. 1994, CS Olimpia București, antrenată de Maria Gîrbă și Elena Vlad).

Printre gimnastele remercabile de peste hotare le putem aminti pe Yana Kudryavtseva, Margarita Mamun, Alexandra Soldatova, Ganna Rizatdinova, Katsiyarina Halkina, Marina Durunda.

Accesul în sală este liber!

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.