SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Tenis » Trofeul “Victor Hănescu”, râvnit de mulţi participanţi

Trofeul “Victor Hănescu”, râvnit de mulţi participanţi 

21124121_1895608160691779_2120692290_n

La cea de a XI-a ediție a Trofeului “Victor Hănescu”, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeș, se înregistrează un record de participanți.

„Acest trofeu este foarte apropiat de sufletul nostru pentru faptul că Victor Hănescu este cel mai valoros jucător român din ultimii 15 ani și că este concitadin cu noi. Trofeul Victor Hănescu, care de la an la an a crescut în valoare și calitate, este cel mai important proiect de tenis în care Dr. Oetker România s-a implicat. Sper ca dintre micuții care au evoluat în cele zece ediții ale acestei competiții, să ajungă cât mai mulți să reprezinte România în circuitele internaționale”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România.

ha3-700x400

Astfel, la această ediție a trofeului Victor Hănescu vor participa 120 de concurenți, categoria 10, 14 ani (B+F), de la 58 de cluburi din țară și o delegație a Republicii Moldova, a declarat Gheorghe Borțan, directorul bazei Tenis Club din Curtea de Argeș.

“Sunt extrem de bucuros că am ajuns la cea de-a unsprezecea ediție a acestei competiții. Pentru participanți, acest eveniment reprezintă o șansă de a face primul pas spre marea performanță. Îmi doresc ca micuții să ajungă într-o zi să reprezinte România în elitele internaționale. Alături de Tenis Club Curtea de Argeș și cu sprijinul direct al companiei germane Dr. Oetker România reușim să dăm startul unei mari competiții a turneului pentru copii și juniori Victor Hănescu. Le doresc mult succes tuturor participanților și sunt convins că vom vedea în aceste zile la Curtea de Argeș tenis de calitate”, a declarat Victor Hănescu la precedenta ediție.

ha1Partenerul oficial al trofeului Victor Hănescu este Dr. Oetker România. Pe website-ul turneului http://www.astenisclub.ro/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.