SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Alte sporturi » România la mondiale si europene in acest weekend!

România la mondiale si europene in acest weekend! 

Rares Cojoc-Andreea Matei

Dupa evolutia din anii trecuti Federatia Romana De Dans Sportiv a adunat in zestre un numar impresionant de medalii la nivel european si mondial care au situat acest sport in marea elita a lumii.
Prin nivelul de pregatire si dezvoltare sub conducerea F.R.D.S. a presedintelui Vasile Gliga care in acest moment detine si functia de vicepresedinte al organizatiei mondiale (WDSF),Romania spera ca si anul acesta sa faca o figura frumoasa si sa obtina rezultate pe masura .
La Chengdu – People’s Republic of Chinai in data de 10 Septembrie la Campionatul Mondial de Adulti Dansuri Standard ,Romania este prezenta cu Rares Cojoc & Andreea  Matei (campioni nationali ai Romaniei ) si perechea formata din Paul Rednic & Roxana Lucaciu(vicecampioni nationali )
In Slovakia la Bratislava pe data de 8 Septembrie la Campionatul European  de Tineret Dansuri Standard, Tiberiu Stan & Daria Grigore(campioni nationali) si Sebastian Zicoane & Anca Copos (vicecampioni nationali )
Pe 9 Septembrie la Campionatul Mondial de Junior II Dansuri Standard Romania este reprezentata de Ciprian Marita & Oana Bumba(campioni nationali) ,Andrei Petcu & Bianca Buzuleac (vicecampioni nationali ).
Le dorim succes !

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.