SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Tuesday, September 26, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de contact » Arte marţiale » ROMANIA LA WORLD KARATE DAY 2017

ROMANIA LA WORLD KARATE DAY 2017 

DSCN6051

In data de 17 iunie 2017, FEDERATIA MONDIALA DE KARATE a organizat la Munchen INTERNATIONAL KARATE DAY 2017, eveniment la care s-au reunit peste 1400 de sportivi din toate tarile.

COMISIA NATIONALA DE KARATE SI KARATE APLICATIV PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITATI din cadrul Federatiei Romane de Karate WKF, analizand rezultatele obtinute la CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SI KARATE APLICATIV (Timisoara 28 mai 2017) a propus participarea cu un lot format din persoane cu dizabilitati de vedere . Lotul a fost format din persoane cu dizabilitati de vedere si asistentii sportivi al acestora, astfel lotul a fost format din SZANTO ATTILA (nevazator) – BALAZS REBEKA (sportiv asistent), POP TINU VASILE (nevazator) – BELEAN ALEXANDRU (sportiv asistent), echipa fiind condusa de ADRIAN BELEAN, antrenorul echipei si coordonata de PAUL MARTIN, Directorul Tehnic al Comisiei.

„ … totul a fost grandios, am avut posibilitatea sa ne demonstram maiestria intr-o demonstratie de sincron, bunkai si autoaparare, am avut cateva emotii dar au trecut repede, sportivii nostrii au fost deosebiti. Am fost apreciati si acest lucru ne da curaj si putere de munca pentru viitor, evolutia sportivilor nostrii fiind ca un magnet, atragand privirile celor din jur . Dupa demonstratie, la solicitarea colegei noastre din Germania, Stefanie Nagl, am avut placerea de a expune metodele noastre de lucru cu persoanele cu dizabilitati. Nu pot decat sa multumesc tuturor pentru aceasta oportunitate, de a arbora drapelul ROMANIEI in pavilionul ARTELOR MARTIALE, aici in OLYMPIAPARK. Multumesc tuturor din COMISIA NATIONALA DE KARATE SI KARATE APLICATIV PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITATI, in special domnului Presedinte BOCA FLORIN si domnului Secretar General ALIC BOGDAN si nu in ultimul rand micii comunitatii de ROMANI INIMOSI prezenti la eveniment, celelalte aspecte le vom analiza asa cum este normal in COMISIE ” ne-a transmis telefonic Adrian Belean

FELICITARILE NOASTRE SPORTIVILOR NEVAZATORI SI ASISTENTILOR ACESTORA

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.