SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Saturday, September 23, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » Fercu va juca pentru vice-campioana Angliei şi Europei, Saracens

Fercu va juca pentru vice-campioana Angliei şi Europei, Saracens 

catalin fercu

Fundașul echipei de rugby RCM Universitatea de Vest Timișoara, fosta campioană națională, Cătălin Fercu, va evolua pentru vice-campioana Angliei, Saracens, începând cu sfârşitul acestei luni, informează Agerpres.

”Cătălin a făcut o impresie puternică atunci când a jucat pentru noi împotriva celor de la Gloucester, în HAC (Honourable Artillery Company, un turneu tradițional de rugby din Anglia — n.r.), în luna mai, și suntem încântați că a fost de acord acum să se mute în nordul Londrei. Este un jucător puternic, tenace și abil, poate juca la fel de bine ca aripă sau ca fundaș”, a declarat Mark McCall, președintele Saracens Rugby.

Este posibil chiar ca Fercu să evolueze în partida pe care Saracens o va susține acasă, pe 27 septembrie, contra celor de la Sale Sharks. Timişoreanul a afirmat că acest transfer îl determină să muncească şi mai mult, pentru a ajunge la nivelul jucătorilor de rugby din puternicul campionat al Angliei. ”Am o dorință enormă de a juca în noua mea echipă dar sunt conștient că trebuie să lucrez de două ori mai mult pentru a ajunge la nivelul lor. Este o nouă etapă în cariera mea de sportiv și aș dori să trăiesc cât mai multe momente frumoase, așa cum s-a întâmplat la Timișoara”.

În vârstă de 28 de ani, Cătălin Fercu a jucat 72 de meciuri pentru naționala României, marcând 28 de eseuri. Echipa de la care provine, RCM UV Timișoara a terminat pe locul 3 în actualul sezon al SuperLigii CEC Bank, după ce a câștigat titlul național în 2012 și 2013.

Sursa foto: gsp.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.