SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Rugby » Lupii Bucureşti, victorie în meciul cu echipa italiană Calvisano

Lupii Bucureşti, victorie în meciul cu echipa italiană Calvisano 

lupii-calvisano

Echipa Lupii Bucureşti a învins, sâmbătă, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, cu scorul de 18-13, formaţia italiană Calvisano, în prima manşă a calificărilor în European Rugby Challenge Cup, informează frr.ro.

Echipa noastră a condus încă după primul sfert de oră cu 6-0, în urma a două lovituri de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu, una de la circa 40 de metri.

Tot Vlaicu a dus scorul la 9-0, după o nouă penalitate, însă și oaspeții au punctat prin Seymour, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, iar la pauză scorul a fost de 9-3. A urmat o nouă lovitură de pedeapsă pentru italieni, însă Vlaicu a dus scorul la 18-6, tot din penalităţi. Finalul a fost destul de strâns, pentru că italienii au marcat un eseu, prin Di Giulio, transformat de Seymour, iar rezultatul a fost de 18-13.

Manșa a doua va avea loc pe 27 septembrie, în Italia.  Echipa care va trece de acest play-off va juca în Grupa a 3-a a competiției, alături de Stade Francais, Newport Dragons și Necastle Falcons.  Lupii și Calvisano s-au întâlnit în ultimele două sezoane ale Cupei Challenge, în ediția 2012-2013 echipa noastră învingând la București cu 42-27, iar italienii pe teren propriu cu 34-20. În ediția 2013-2014 ”Lupii” s-au impus în ambele partide, cu 37-15 la București și cu 23-11 în Peninsulă.

 

Sursa foto: frr.ro

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.