SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Personalitatea săptămânii » Simona Halep – Personalitatea săptămânii

Simona Halep – Personalitatea săptămânii 

simona halep foto portret

Chiar dacă nu s-a încheiat Turneul Campioanelor de la Sofia, turneu unde Simona Halep este calificat în semifinale, cu şanse mari de a câştiga trofeu, nu putem sa trecem cu vederea parcursul extraordinar al celei mai bune jucătoare de tenis din România în acest moment. Simona a avut un an 2013 fulminant, a câştigat cinci turnee WTA şi luptă la Sofia să-l câştige pe al şaselea. Dincolo de faptul că aceste succese sunt reuşite personale, ele pot fi însuşite şi de România, deoarece Simona nu concurează pentru sine, ci şi pentru ţara în care s-a născut. E foarte adevărat că România nu face nimic pentru a o susţine în vreun fel, dar sportiva acceptă cu modestie ca această naţiune să guste deopotrivă din succesele ei.

Nu acelaşi lucru putem spune despre românii de rând, în conştiinţa cărora a pătruns un nume, Simona Halep. La auzul acestui nume, fiecare tresare şi se gândeşte la puştoaica de 22 de ani, care a uimit lumea tenisului feminin mondial. Oamenii vibrează la fiecare victorie a Simonei, care a devenit un erou naţional în ultimul timp.

Din rândul românilor, care o apreciază pe Simona, facem parte şi noi. Merită să o felicităm pe această tânără, care are un talent desăvârşit şi o ambiţie de fier. Datorită unor sportivi precum Halep nu ne mai negăm originile şi putem să recunoaştem cu o urmă de mândrie în glas că suntem români. Pentru aceşti sportivi merită să facem plecăciuni şi să le mulţumim că salvează aparenţele despre această ţară aflată într-un continuu regres.

Felicitări Simona Halep! Suntem alături de tine şi ne bucurăm că ne oferi şansa de a scrie despre performanţele tale. Mult succes de acum înainte în drumul spre vârful ierarhiei WTA. Pentru succesele obţinute în acest an, redacţiei revistei “Sport Revolution” îţi acordă distincţia de “Personalitatea săptămânii.”

FOTO: wta.com.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.