SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi » Spectacol magic pentru cei mici

Spectacol magic pentru cei mici 

d 14

Copiii care concurează la cea de a șasea ediție a Dr. Oetker Junior Tophy au avut parte de un adevărat spectacol la Players Party și Kids Day.

Cei mici s-au bucurat de numerele de iluzionism ale magicianului Verdini și au aclamat momentele artistice oferite. De asemenea, toți participanții prezenți la petrecere au degustat torturile turneului făcute cu ingrediente pentru prăjituri de la Dr. Oetker, pizza Giuseppe, Paula Pudding și Bambino Party de la Angelli.

d6 d7

 Prezentatoarea TV, Stela Popa Dungaciu, a fost încântată de atmosfera plăcută pe care a găsit-o la Centrul Național de Tenis din Capitală.

“Sportul este un bun ambasador pentru România, dar ajută mult și mental. M-am umplut de energie pozitivă văzând ce faceți pentru acești copii. Am și eu un băiețel, pe care o să-l duc să facă sport. Plus că își dorește să aibă o mamă frumoasă, lucru ce se poate întreține tot prin sport. Apoi am să îl aduc pe pisicul meu să facă cunoștință cu Văcuța Paula, un personaj care mă poate inspira chiar și pentru o viitoare carte”, a declarat Stela Popa Dungaciu în cadrul Kids Day Paula Pudding.

NZE_6282

Frumoasa prezentatoare a știrilor de la TVR 2 a schimbat câteva mingi cu Văcuța Paula, cu copiii prezenți la cea de a șasea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy și cu fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecșor.

La cea de a șasea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc în cursul acestei săptămâni, concurează 210 sportivi din 25 de țări.

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.