SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Wednesday, October 18, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de echipă » Baschet » Spectacol total la Constanța Streetplay!

Spectacol total la Constanța Streetplay! 

20160709_19503403

Alexandra Stan a făcut freestyle cu mingea de baschet alături de Da Move Crew, Alex Arginteanu și-a măsurat forțele cu cei mai buni baschetbaliști din circuitul național de 3×3 și peste 250 de baschetbaliști s-au duelat pentru premiile în valoare totală de 20.000 lei

Acesta a fost pe scurt Constanța Streetplay, ultima etapă din 3×3 Superbet Tour, un turneu care a fost centrul atenției pe plaja din Mamaia, în zona Perla, acolo unde mii de turiști dar și localnici au fost prezenți pe parcursul celor două zile ale competiției.

Trupa de freestyle Da Move Crew, din Italia, a furnizat momentul competiției, atunci când pe teren a fost invitată Alexandra Stan, ambasador al competiției. Cunoscuta vedetă a muzicii românești s-a simțit excelent pe terenul de baschet și chiar a fost implicată în show-ul de freestyle.

Cel mai puternic om din România, Alex Arginteanu, și-a măsurat forțele cu cei mai buni baschetbaliști 3×3 din România într-un meci demonstrativ. Angel Santana, campionul european de 3×3, Adi Tudor, component al naționalei României care va juca la Europenele din acest an și Adrian Trandafir, fost participant în FIBA 3×3 World Tour i-au ținut piept lui Arginteanu și tinerilor handbaliști de la Dobrogea Sud, Claudiu Subțirică și Bogdan Munteanu.

Școala Veche a încheiat sezonul 3×3 Superbet Tour așa cum l-a început în turneul de la Ploiești, cu o victorie. Cei patru băieți au încasat un cec în valoare de 5000 de lei în timp ce ocupanta locului doi la Open Masculin, Rahova’s Finest, a plecat acasă cu un premiu de 2000 de lei.

Acest an reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Astfel, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța i-a premiat pe cei cinci componenți ai trupei Da Move Crew cu tricouri și sepci “Olimpic Day”.

 

Constanța Streetplay, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul este susținut pe plan local de Ciuc Radler, Alpromt, Hesperis, Ferma Stoian, Radio România Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța și Baschet Club Athletic.

Circuitul national 3×3 Superbet Tour este susținut de Superbet, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

foto: sportarena.ro

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.