SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Saturday, September 23, 2017
Sunteti aici: Home » Politică Sportivă » Sports Business Academy, prima academie de management și marketing sportiv din estul Europei

Sports Business Academy, prima academie de management și marketing sportiv din estul Europei 

sport business

Sports Business Academy este prima academie de management și marketing sportiv din estul Europei, desfășurată pe o perioadă de 7 săptămâni. În fiecare joi, de la ora 18:00, cursanții sunt invitați să ia parte la eveniment în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, Strada Schitu Măgureanu, nr. 9. In fiecare săptămână la dezbateri participă  trei personalităţi, nume importante din sport-business-ul românesc, iar  săptămâna aceasta, Radu Birlică/ Director Marketing ACS Poli Timişoara, va începe incursiunea abordând teme din marketingul sportiv românesc. Radu Birlica este printre putinii oameni din sportul romanesc care au o imagine de ansamblu, avand in vedere experientele sale din trecut de la Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Ceahlaul sau Concordia Chiajna.
Emil Budău, producător şi realizator al reality show-lui „Cupa Meseriaşilor” va vorbi despre Fabrica de Proiecte Speciale.Mihaela Constantinescu, Sports Marketing Specialist, va antrena cursanţii în discuţii despre beneficiile practicării sportului. Prezentarea „Trebuie să faci sport!” îi aparţine, la fel si primul manual de Marketing Sportiv, devenit materie in cadrul Academiei de Studii Economice.
Deasemenea, un alt personaj important al dezbaterilor va fi Ştefan Săndulache, care, în calitate de Director General DSTMB va vorbi despre evenimentele sportive din România şi institutiile implicate in dezvoltarea fenomenului sportiv din România.

foto: www.sportsbusinessacademy.ro

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.