SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Monday, September 25, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi individuale » Culturism » „The Strongest Man In The City” a ajuns la ediția a doua

„The Strongest Man In The City” a ajuns la ediția a doua 

Strongest

Pe 6 iulie, cei mai puternici bărbați din București se vor întâlni în competiția „The Strongest Man In The City II”. Evenimentul este destinat pasionaților de fitness și de culturism și va avea loc în incinta Decathlon Militari, începând cu ora 10:00.

Competiția se va desfășura pe trei probe: împins culcat cu greutatea propriului corp, tracțiuni cu contragreutate și genuflexiuni cu împins kettelbell-ul deasupra capului. La fiecare probă vor exista trei premiați, pentru fiecare din cele patru categorii de greutate: -70 kg, -80 kg, -90 kg și +90 kg.

Pentru a fi decis cel mai puternic bărbat al orașului, vor fi aliniați la start toți ocupanții locurilor I, indiferent de probă și categorie. Fiecare din cei 12 va efectua timp de 2 minute un exercițiu numit „Man Maker”, care solicită toate grupele de mușchi. Concurentul care va reuși cele mai multe repetări corecte va fi primi titlul „The Strongest Man In The City”.

Cei care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe site-ul www.fitness-events.ro, până pe 1 iulie. Taxa de participare este de 30 de lei, dar posesorii cardului de fidelitate Decathlon vor avea intrarea gratuită.

Chiar dacă un singur bărbat va fi numit „The Strongest Man In The City”, vor exista și alte premii consistente, a căror valoare depășește 5000 de euro. Concurenții pot câștiga aparate de fitness, accesorii, un curs de calificare instructor fitness-aerobic recunoscut internațional, aparatură functional training, tricouri, suplimente nutritive, abonamente la sală, cupe și medalii.

Prima ediție „The Strongest Man In The City” a fost organizată pe 8 decembrie de Iulian Dinu, instructor de fitness și de aerobic, personal trainer, kinetoterapeut și preparator fizic cu o experiență de peste 6 ani în domeniu. La competiție au participat 60 de concurenți, iar titlul de cel mai puternic bărbat i-a revenit lui Severin Irimia.

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.