SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi de iarnă » Sanie » Cvadruplă italiană la etapa de Cupă Mondială la sanie pe piste naturale de la Vatra Dornei

Cvadruplă italiană la etapa de Cupă Mondială la sanie pe piste naturale de la Vatra Dornei 

kjh

Organizată pentru a cincea oară în România, la Vatra Dornei, etapa a treia din cadrul Cupei Mondiale de sanie pe piste naturale s-a incheiat cu victorii ale italienilor în toate cele patru probe. Reprezentanții țării noastre n-au mai reeditat clasarea pe a treia treaptă a podiumului în concursul pe echipe, clasându-se pe locul 4. In competiția feminină de Cupa Națiunilor, Petronela Ivan a fost a patra,iar Nicoleta Burlui a șasea.

După victoria de la dublu, Patrick Pigueter și Florian Clara, cronometrați în 50,07, au contribuit și la victoria echipei, alături de Evelin Lauthaler și Alexandra Gruber, după 2:29,92, înaintea  Austriei,  Rusiei  şi României. Din echipa noastră au făcut parte Adriana Filimon, Anişoara Hutopliă, Bogdan Moroşan şi Ciprian Tăzlăuanu.  Pigueter s-a impus şi la simplu, cu 46,28, devansându-i pe conaţionalul Alex Gruber, cu 47 de sutimi şi pe austriacul Thomas Kammenlander, cu 1,09 secunde. Ca şi Lauthaler, 48,00, care le-a învins pe austriaca Tina Unterberg, 48,77 şi pe rusoaica Ekaterina Lavrentieva.

Sorin Buta, preşedintele Federaţiei de Bob-Sanie, a menţionat că anul viitor vor avea loc în aceeaşi locaţie Mondialele de sanie seniori.

Foto: FRBS

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.