SPORT REVOLUTION - Revista sportului românesc|Sunday, October 22, 2017
Sunteti aici: Home » Sporturi » Turneu impecabil la Curtea de Argeş

Turneu impecabil la Curtea de Argeş 

NZE_8499

Perechea Georgiana Andreea Căciun/ Ilona Geogiana Ghioroaie a câștigat turneul Inedit Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, cuplul Camelia Elena Hristea/Gabriela Nicole Tătăruș.

„A fost un meci greu, dar am avut încredere în noi că putem câștiga. A contat faptul că ne înțelegem foarte bine. Sunt mai bine acum cu accidentarea și sper ca să pot juca la formă maximă și la simplu”, a declarat Georgia. În timp ce Ilona a spus: “A fost un meci foarte greu, Camelia Hristea e o jucătoare foarte experimentată, care joacă foarte bine la dublu. Dar noi jucăm de ceva vreme împreună, iar acesta e a patrulea titlu împreună”.

Ambele câștigătoare au lăudat modul cum a fost organizat acest turneu ITF, dotat cu premii totale de 15.000 $ și condițiile oferite la Tenis Club din Curtea de Argeș.

„A fost o săptămână foarte frumoasă aici la Inedit Open Tour, într-o  atmosferă foarte plăcută. Ne-am simțit foarte bine. O idee foarte frumoasă a fost transmiterea meciurilor pe Facebook, prin live streaming”, a spus Ilona. În timp ce Georgia a declarat: “De fiecare dată când vin aici mă simt ca acasă. A fost un turneu foarte bine organizat și mi-a plăcut mult ideea de transmitere a meciurilor prin livestreaming”.

NZE_8505-700x400După finală, Cristi Vlad (Digi Sport) și Romeo Chiriac (Clubul Media Business) au fost premiați de către Gheorghe Borțan, Directorul bazei Tenis Club din Curtea de Argeș pentru sprijiniul adus în promovarea tenisului.

La turneul ITF rezervat senioarelor, Inedit Open Tour, dotat cu premii în valoare de 15.000 $, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeș, la care sponsor principal este Dr. Oetker, concurează sportive din 12 țări.

Partidele din faza finală a ITF Inedit Open Tour pot fi urmărite pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/ineditopentour/live-broadcast. Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/ineditopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Partenerul oficial Inedit Open Tour este Dr. Oetker România – Inedit, bunatati din soia, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit.

 

Articole relevante

Adaugă comentariu

Cod securitate * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.